Přejít na obsah

Jarynn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

O uživateli Jarynn

  • Datum narození 26. září

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jarynn's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. Jarynn

    Aktualizace map 5008

    Mel jsem stazene spatne mapy,byla tam nejaka chyba. Chce to jiny balik map.
  2. Jarynn

    5008 SUV dodací lhůta

    Ano jde,nejprve stk s namontovanymi koly a typovym listem,(podobne jako u tz,v podstate evidencka)pak magistrat a zapsat.
  3. Jarynn

    5008 SUV dodací lhůta

    Panove ja cekal na boxera 14mesicu a jeste prisel jinak nez byl nakonfigurovany. 5008 jsem bral skladovku (drive nez boxera) takze nevim ,ale obecne je u peugeotu problem s dodanim . Mohi 2 znami meli taky neskutecne eskapady a nekonecne terminy a kazdy u jineho prodejce. Myslim ze jsou frantici trochu lemplove. Nebo je cz trh pro ne nezajimavy tak na nas kaslou. V tp jsem mel taky jen jedny kola a prez importera dopsat neslo,jedine nakupem neorigo s certifikatem.No hanba hnus. Ted mam Seata,dodan 6tydnu po objednani,auto nebylo ani v predvyrobe,kompletne konfigurovano podle me. Kola mam od 17"po 20" zapsane automaticky vsecky vcetne alternativ pneu aniz bych se prosil,kupovano na 20". Tz na 2300kg . Proste jina pisen.. U 5008 origo tz na 1100 kg ?! No peklo. Re. Je o stare 5008 ale koukam ze frantikum zustaly manyry tak jako pred 4lety... Nebo to delaji prodejci?
  4. Na 5008 2015 mi to delalo presne toto. Vyresila to vymena tlumicu,ktere sice tlumily ale na techto autech pry hodne odchazeji a to tim zpusobem ze se udela vule na pistnici a tlumic se jakoby prolamuje. Asi to bude pravda pac mi to delali v autorizaku v ramci optiway takze na me nevydelali tak nemeli duvod me natahovat. Navic to po vymene opravdu přestalo.
  5. Jarynn

    Ohodnocení 5008

    Ahoj ,mohl bych vas nekoho poprosit o zverejneni inzeratu? Dekuji
  6. ludek72 Jo bylo to neco prez 15k. Mam odnimatelne s horitontalnim cepem,bez viditelneho vyrezu.Jsou tam rozdily typ od typu radove 3-5tisic. Tvrdili mi ze je to klasicka vestfalia se svislym cepem na ktrrou nedam dopustit tak jsem to vzal. Kdyz jsem prebiral auto tak me malem jeblo,tazne jine tusim bosal coz mi nevadi ale ten system zacvakavani koule je na prd a jeste nejde zamykat. Rekli mi ze to je proste fabricke tazne a ze nekdy prijde takove a jindy se svislym cepem. Jo autohruska v Ostrave to jsou kouzelnici,vetsi lemply jsem nezazil,jeste ze mam optiway a ty jejich preslapy neplatim.
  7. Brutall - mi je jasne ze se v zasuvce sepnou dva piny ,ale jak vypnou senzory a kameru kdyz ne po sbernici? Jde mi o system /princip jak to funguje kdyz ne po canu,zvlast kdyz se udajne musi kodovat. Nebo vis o nejake finte jak vypnout kameru a senzory jinak nez aby to shodila jednotka? Ja teda ne...
  8. Jen bych se chtel zeptat jak ten kontakt po sepnuti vypne ty cidla? Vede do nej x dratu od kazdeho cidla 2ks a ty prerusi? Nebo je v aute predpripraveny pin na ktery privedes signal a ono hned vi ze ma vypnout cidla a kameru?Nebo kam se zapojuje ten signal od mikrospinace? Ptam se proto ze uz jsem taky par tz namontoval a bylo mi receno od dvou dodavatelu ze musim nakodovat jednotku(uz nevim kterou) jinak to nerozjedu. Proto jsem vyblil v autorizaku 15k za tazne s montazi a origo kabelazi nez bych se s tim s.al...
  9. SVC asi ne nevyresis ,jedine dodelat vypinac. Origo kabelaz dava po canbus sbernici signal jednotce a ta ty zadky odstavi po pripojeni privesu. Pravdepodobne bude treba kodovat,nevim z hlavy delali mi to v autorizaku.
  10. Mam od novoty 5008 1,6 88kw bluehdi,najeto 85tis a spojka i razeni jak v perine celou dobu.Pokud to radi tuze tak je neco spatne.
  11. Jarynn

    Ohodnocení 5008

    Dekuju panove.
  12. Jarynn

    Ohodnocení 5008

    Aha tak to jsem netušil, nebudu to zaplacavat nesmysly jen kvuli inzerci...
  13. Jarynn

    Ohodnocení 5008

    Diky,jsem si to tak nejak myslel. Nechci za to zadny extra balik ale za darmo sw mi to taky davat nechce. Hodim to pak do inzerce i tady.
  14. Ahoj všem, chystam se prodat moji 5008. Můžete mi pomoct s oceněním? Vůbec totiž nevim kolik si za ni říct, 250,300? Je to rv 2015, 1,6bluehdi 88kw, najeto 85tis km(2-3tisice jeste najedu),navi rt6,couvací kamera ,park senzory ve predu i vzadu,led denni sviceni,5mist.TZ origo peugeot,montovane 9/2018Koupeno v cz ,prvni majitel (firma)Odpocet dph je mozny. Jezdil s tim 3roky tatik (77let) v loni zemrel a od zari s tim jezdim ja. Auto ve 100% technickem stavu,jen nejaka drobna kosmetika protoze jezdilo castecne ve meste a lidi jsou hovada..Bylo odrene na pravem boku o svodidla a na levém od borca co parkoval u marketu. Predni naraznik byl lakovany snad 3x nez me to prestalo bavit,vzdy byl odreny zespod... nikdy nic zavazneho ale pisu to na rovinu.Technicka zavada za celou dobu zadna,jen se resilo zatekani do dveri pac spatne zalepili vnitrni folii pri lakovani . Vloni na svolavacku menili DPF ,pry tam rezla priruba takze DPF je taky prakticky nove. Letos menili park senzory 2ks,odesly z niceho nic..V pulce intervalu jsem vzdy menil olej čili co 15tis.Auto ma jeste bezici optiway,pred koncem ho necham jeste prohlidnout. Celou dobu servis v autorizaku,takze servisní zaznamy jsou snadno dohledatelne.Za technicky stav a kilometry dam krk.Posledni splatku mam 30.6 tak bude k dispozici v prvnich dnech v červenci,hned jak prijdou papiry. Stehuju se samotu kde mi neodhrnujou snih a kdyz tak az uplne naposledy a jsem bez 4x4 v haji.. Muzete mi nekdo poradit co za to chtit? Pripadne kdyby nekdo mel zajem tak v červenci bude k mani.
  15. Jarynn

    Zatékání do 5008 dveřma?

    Tak konečně vyšel čas, auto jsem hodil do autorizáku páč mám ještě platný optiway,vyměnili ty folie a už tam neteče. Vyzkoušeno na myčce(vždycky byla kaluž) a politím hadicí a je to O.K.
×
×
  • Vytvořit...