Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nervozita

Ahoj. Tak dlouho se chodí se džbánem.... Vyletěl mi vstřik, dokážu ho nějak dostat zpět? Bohužel než mi to docvaklo ujel jsem asi 2km, pak to začalo hulit dovnítř jako prase.  Na dálnici jsem to nechtěl nechat talk další 2 km na parkoviště na 3 hrnce. Prosím o radu ne kritiku.  2,0 HDI RHD.

Zobrazit více  

Před 3 hodinami

Upravit

Hlášení

IMG_20230122_102912_945.jpg

IMG_20230122_102935_042.jpg

Odesláno

to názvosloví trochu upřesni nebo dej obr. Na 807 není moc místa abych si to jen tak vyndal. vodítko je co? Motor RHD 2,0 delphi 4, asi, podle VIN vyskakuje více typů vstřiku i pro RHR. Na uchycení není vydět to musim se zrcátkem.

Odesláno

Potřebuješ: 

Šroub: 1982 E1

Třmen: 1982 J3

Vodítko: 1982 E0

Podložka: 1981 77

Trubka - Pokud je to 2. nebo 4. vstřikovač: 1570 P4 , pokud je to 1. nebo 3. vstřikovač: 1570 P4 - vstřikovače se počítají od převodovky.

Vstřikovač jiný nepotřebuješ.. není důvod ho měnit pokud se mechanicky nějak nepoškodil, ale to se většinou nestává ;) kdyby jo tak: Nový: 1980 L3, repas: 16 089 021 80

a sadu na čištění komory vstřikovačů ;) 

Odesláno (upraveno)

Díky moc. Ještě dotaz, další jiná ísla dílů by nebyla? Třmen a  palivová trubička vstřik 2 zprava, stojim proti autu.

VF3EBRHD8AZ044399

jo a asi přepady

Upraveno uživatelem nervozita
Odesláno

jiná čísla nejsou ;) třmen i trubky se dělají jen v origu ;) 

Na přepady buď gumičky sada 5ks - 1574 GC

nebo celé: 1574 AJ

Odesláno

jj už jsem to našel a obědnal, ven to šlo na pikaču dovnitř to bude ještě horší, není tam místo, vstřik vypadá dobře je jen zakarbovanej, taky je v díře dost vůle, staí na to jen ten černej plastík?  tak ještě jednou díky, jdu čistit vstřik

IMG_20230123_134932_731.jpg

IMG_20230123_131517_764.jpg

• Radek Hurvajz changed the title to Vyletěl mi vstřik - 2,0 HDI RHD
Odesláno

Z autoricambi.cz beru většinu dílů na Fiata a max. spokojenost. Rychlé dodání kurýrem, pokud se tam zaregistruješ máš ještě o něco lepší cenu a umí sehnat kde co (když to není v nabídce tak po mejlu komunikují, dohledají, atd). Beru tam ale převážně originální díly.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...