Erly83 Odesláno 19. prosinec 2022 Odesláno 19. prosinec 2022 Zdar chlapi. Mám problémy u mého Peugeota 308 SW s topením u spolujezdce. Půlka auta topí (levý a pravý výdech u řidiče + sklo). Nic extra, ale fouká teplý. Levá strana spolujezdce fouká studeně max lehce vlažně, včetně výdech na skla. Obě zóny nastaveny na maximum. Radiátor mám měněný ca 2 roky. V létě meněn termostat a komplet náplň chaladiva. Poraďte. Díky Citovat
MJSytic Odesláno 19. prosinec 2022 Odesláno 19. prosinec 2022 Na ovládání klapek jsi koukal? Na fóru se to tu brobíralo x-krát napříč modely. Stačí jen hledat Bude to podobné, jako u 307 Erly83 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. prosinec 2022 Odesláno 19. prosinec 2022 může to být i teplotní čidlo, které nedává správné hodnoty, začni diagnostikou klimatizace Citovat
MJSytic Odesláno 19. prosinec 2022 Odesláno 19. prosinec 2022 Dát ručně na "HI" a musí to topit čidlo nečidlo Citovat
Erly83 Odesláno 19. prosinec 2022 Autor Odesláno 19. prosinec 2022 Myslím si že to bude těmi klapkami. Jsou elekticky ovládané, vypadá to, že tam něco nefunguje. Dneska mi teda přišlo, že to trochu šlo, ale nicotně. v tomhle je zlatej manuál. Mám dvouzónovu klimatizaci, tudíž i topení. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. prosinec 2022 Odesláno 19. prosinec 2022 před 1 hodinou, MJSytic napsal: Dát ručně na "HI" a musí to topit čidlo nečidlo myslíš to vážně? když dáš teplotu na MAX., musí to topit naplno i s vadným čidlem? ptám se, protože o tom nevím Citovat
MJSytic Odesláno 19. prosinec 2022 Odesláno 19. prosinec 2022 Ano. Navíc v 308 se dá ta dualní klima přepnout do "mono" režimu, tak bych zkusil jestli to nepomůže. + zkontrolovat, jestli jde teplo i do zadních výdechů. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Robocop1976 Odesláno 9. leden 2023 Odesláno 9. leden 2023 (upraveno) Caute, mam podobny problem. Peugoet 308 SW, r. 2012, 2.0 L. Netopi, nebo spis vlazne na AUTO :-). Kdyz dam manual a vetrak naplno tak hned vychladne. Dostatek chladici kapaliny, motor se normalne zahriva. Zkusim teda jeste dat teplotu na HI ... jinak to teda muze byt vadne cidlo? U mne to neni pul na pul ale rovnomerny vlazny vzduch. PS: Ja vim, hledat na foru .. treba ZDE Zajimave video . Upraveno 9. leden 2023 uživatelem Robocop1976 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. leden 2023 Odesláno 9. leden 2023 pokud má motor 80 C a zapneš topení, tak jde chvilku teplý vzduch a po pár vteřinách je vlažný ? jestli jo, tak vyměň radiátor topení RichVa ohodnotil 1 Citovat
Erly83 Odesláno 10. leden 2023 Autor Odesláno 10. leden 2023 Ahoj. To bude určitě zarostlý radiátor...taky jsem měnil. Přesně tyhle symptomy to mělo. To by měl zvládnout každý trochu šikovný opravář. V autorizáku za něj chtěli tenkrát 6 litrů...šílenost Citovat
Robocop1976 Odesláno 13. leden 2023 Odesláno 13. leden 2023 (upraveno) Diky chlapi za rady. Mohl by to byt radiator ... ale pokud mam obe trubky horke, tak teplo radiatorem prochazi... Nebo je moznost, ze prochazi pouze casti radiatoru? Jeste dotaz, jak zkontroluji ze funguje spravne klapka pro privod tepleho vzduchu? Klapky, ktere upravuji tok vzduchu pro sko, stred a nohy funguji v poradku. Klimu mam automatickou, dvouzonovou. Nejlepsi video na demontaz radiatoru je asi od nasich sousedu - ZDE Upraveno 13. leden 2023 uživatelem Robocop1976 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. leden 2023 Odesláno 13. leden 2023 hoj, video fajne , až budeš měnit ten radiátor, tak vyměň i chladící kapalinu, pokud je tam od novoty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.