Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chlapi.

Mám problémy u mého Peugeota 308 SW s topením u spolujezdce. Půlka auta topí (levý a pravý výdech u řidiče + sklo). Nic extra, ale fouká teplý. Levá strana spolujezdce fouká studeně max lehce vlažně, včetně výdech na skla. Obě zóny nastaveny na maximum. Radiátor mám měněný ca 2 roky. V létě meněn termostat a komplet náplň chaladiva. Poraďte. Díky

Odesláno

Myslím si že to bude těmi klapkami. Jsou elekticky ovládané, vypadá to, že tam něco nefunguje. Dneska mi teda přišlo, že to trochu šlo, ale nicotně. v tomhle je zlatej manuál. Mám dvouzónovu klimatizaci,  tudíž i topení.

Odesláno
před 1 hodinou, MJSytic napsal:

Dát ručně na "HI" a musí to topit čidlo nečidlo :myslim

myslíš to vážně?  když dáš teplotu na MAX., musí to topit naplno i s vadným čidlem? ptám se, protože o tom nevím 😉

Odesláno

Ano. Navíc v 308 se dá ta dualní klima přepnout do "mono" režimu, tak bych zkusil jestli to nepomůže. + zkontrolovat, jestli jde teplo i do zadních výdechů.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Caute, mam podobny problem. Peugoet 308 SW, r. 2012, 2.0 L. Netopi, nebo spis vlazne na AUTO :-). Kdyz dam manual a vetrak naplno tak hned vychladne. Dostatek chladici kapaliny, motor se normalne zahriva. Zkusim teda jeste dat teplotu na HI ... jinak to teda muze byt vadne cidlo? U mne to neni pul na pul ale rovnomerny vlazny vzduch.

PS: Ja vim, hledat na foru .. treba ZDE

Zajimave video .

Upraveno uživatelem Robocop1976
Odesláno

Ahoj. To bude určitě zarostlý radiátor...taky jsem měnil. Přesně tyhle symptomy to mělo. To by měl zvládnout každý trochu šikovný opravář. V autorizáku za něj chtěli tenkrát 6 litrů...šílenost

Odesláno (upraveno)

Diky chlapi za rady. Mohl by to byt radiator ... ale pokud mam obe trubky horke, tak teplo radiatorem prochazi... Nebo je moznost, ze prochazi pouze casti radiatoru?

Jeste dotaz, jak zkontroluji ze funguje spravne klapka pro privod tepleho vzduchu? Klapky, ktere upravuji tok vzduchu pro sko, stred a nohy funguji v poradku. Klimu mam automatickou, dvouzonovou.

Nejlepsi video na demontaz radiatoru je asi od nasich sousedu - ZDE

Upraveno uživatelem Robocop1976

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...