hakavcak Odesláno 15. prosinec 2022 Odesláno 15. prosinec 2022 Nemá výhřev zrcátek nějakou pojistku? To je asi blbost. No prostě jsem měl na zrcátkách nafoukaný sníh cestou domů tam byl pořád to u předchozí 407 neznám. U jednoho jsem nedávno měnil teplotní čidlo, ale nehřeje ani jedno. I když jsem jel jen kousek myslím, že by sníh stekl hned při jejich funkčnosti. Citovat
hakavcak Odesláno 16. prosinec 2022 Autor Odesláno 16. prosinec 2022 Ano myslím, že zadní okno rozmrazování funguje teda určitě fungovalo. Teď si, ale nejsem 100% jistý. Zítra zjistím. Je to cítit na dotek, že je teplejší nebo to poznám jen pokud bude namrzlé? Může to mít nějakou souvislost s těmi zrcátky? Citovat
hakavcak Odesláno 16. prosinec 2022 Autor Odesláno 16. prosinec 2022 Tak jdu do auta zapnu výhřev skla po chvíli si jdu sáhnout a okno teplé až mě to překvapilo jak hodně. No sáhnu na zrcátko teplé jdu sáhnout na druhé to samé teplé. Tak buď jsem tele a výhřev zrcátek funguje jen při zapnutí výhřevu zadního okna což jsem nevěděl a myslel, že to je nějak nastavené na venkovní teplotu. Tak jestli to tak je tak se omlouvám a raději to nikomu neříkejte , že jsem myslel, že když venku mrzne se automaticky zapne výhřev zrcátek. ozzy56, MJSytic, HonzaZ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 teď si představ, jak to vysvětluješ v autorizáku jako poruchu HonzaZ, Havlicek.Lukas, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 Je to jak píšeš, zrcátka se vyhřívají spolu se zadním sklem Takže to nikomu nebudeme říkat a v tichosti to tady zamkneme, ať se to tu nezvrtne v lynčování a veřejný výsměch... To se tu nestává, dělám si srandu HonzaZ, Péťa a hakavcak ohodnotil 3 Citovat
hakavcak Odesláno 16. prosinec 2022 Autor Odesláno 16. prosinec 2022 @HonzaZ Vlastně diky tobě jsem tu "závadu" dokázal odstranit dík Péťa ohodnotil 1 Citovat
HonzaZ Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 Nemáš zač. Člověk se celý život učí a stejně umře jako blbec Péťa, ozzy56, MJSytic a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 a u skodovky musis otocit ovladacem zrcatek na polohu zrcatka s vlnkama Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.