sphinx Odesláno 28. říjen 2022 Odesláno 28. říjen 2022 Dobry den. Kde by som kupil tu gumenu prachovku na cape spodneho ramena? Zakruzkovana je na obrazku. Je roztrhnuta, ale cap je este dobry. Samostatne som to nikde nenasiel, iba cele rameno. Dakujem. Citovat
krtek 2 Odesláno 28. říjen 2022 Odesláno 28. říjen 2022 (upraveno) dopasovat z ineho capu,ktory ma cca stejny priemer len je to opruz robota poskodis tie dratene poistky co drzia manzetu Upraveno 28. říjen 2022 uživatelem krtek 2 inoxing ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 29. říjen 2022 Odesláno 29. říjen 2022 Prachovka šla sehnat samostatně z ramena Favorita, skoda-dily apod. Tahle prachovka seděla na rameno z 206, když mě poškodili prachovku u novýho ramena. Ale u starýho ramena to většinou nemá smysl měnit, protože je to většinou už vyrezlý a lepší koupit rovnou nový rameno (čep nejde vyměnit a ani koupit samostatně). https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0407377-manzeta-cepu-ramene-ceska-prvovyroba-1328.html Hafity ohodnotil 1 Citovat
sphinx Odesláno 31. říjen 2022 Autor Odesláno 31. říjen 2022 Podla mna by to este mohlo mat vyznam, ramena som menil pred 15k kilometrami a obidve uz maju roztrhnutu prachovku. Este otazka. Daju sa zohnat aj tie poistne kruzky, alebo sa daju pouzit povodne? Citovat
dracekvo Odesláno 1. listopad 2022 Odesláno 1. listopad 2022 Tady jsem to zrovna řešil. Objednal jsem na autokelly orig prachovku, ale nějak to trvalo s naskladněním, tak jsem to zase zrušil. Doma jsem našel zničený zánovní čep subaru. Prachovka pasovala. Druhou prachovku sem koupil u místního autoservisu. S pojisnýma pérkama problém nebyl. Když to člověk dělá s citem, tak to ani nijak nezničí. Hafity ohodnotil 1 Citovat
sphinx Odesláno 3. listopad 2022 Autor Odesláno 3. listopad 2022 Dakujem za odpovede. Este som si vsimol ze v Haynes manuale tam maju taky plechovy protektor tej gumenej manzety. Ja to tam nemam. Bud to zhnilo alebo to tam zabudol dat "mechanik". Vy to tam mate? Citovat
dracekvo Odesláno 3. listopad 2022 Odesláno 3. listopad 2022 Je to tepelný štít a chrání to tu prachovku před teplem z kotouče. Já to tam měl, sice už takové olezlé, ale vrátil jsem to zpět. Na kelly to jde koupit. Ale jako 80 kč za kousek plechu je masakr. https://www.autokelly.cz/Product/PSA-362312/1001896515 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2022 Odesláno 3. listopad 2022 V 31. 10. 2022 at 13:24, sphinx napsal: Podla mna by to este mohlo mat vyznam, ramena som menil pred 15k kilometrami a obidve uz maju roztrhnutu prachovku. Este otazka. Daju sa zohnat aj tie poistne kruzky, alebo sa daju pouzit povodne? nejezdíš po lesních cestách ? protože normálně ty prachovky vydrží do výměny ramena Citovat
sphinx Odesláno 3. listopad 2022 Autor Odesláno 3. listopad 2022 Po slovenskych cestach jazdim, to je to iste ako lesne. ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
dracekvo Odesláno 3. listopad 2022 Odesláno 3. listopad 2022 (upraveno) Já dal kroužky z toho subaru čepu, protože byli krásně lakované. A u druhého čepu jsem použil původní. Nějak jsem nepoznal rozdíl. Dyť tam jsou jen kvůli tomu, aby ta prachovka byla trošku přimáčklá. Stejně je to naplácnuté na těhlici, tak to nemá kam utéct. A ještě jsem tam dal vazelínu co se dává do homokineťáků. Ono vzhledem k peugeot systému vyndavání a nandavání ramen se není čemu divit, že ta prachovka je šlus. Mohl to taky někdo prorazit už rovnou při montáži. Upraveno 3. listopad 2022 uživatelem dracekvo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.