Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím!

Velký techničák k autu je pořád ještě v AutoESA.

Dá se zjistit, z kterého roku výroby je to auto ( VIN: VF3CUBHW6GY072243 ), abych se tady u Vás orientoval v diskuzích?

Děkuji předem!

JJ

Odesláno

Je potřeba znát číslo DAM (ORG) podle kterého se nechá rozkódovat přesné datum výroby i výrobní závod. Je uvedeno na štítku s huštěním pneu a kódem barvy.

Odesláno (upraveno)

Radku díky !

Proč mi nikdo nechce dát odkaz na adresy, kde se dají tyhle věci najít?

To je to jen pro vyvolené, nebo je to placené? Rád zaplatím!

Kdysi jsem nějakou takovouhle adresu na zjištění podrobností (o mém Peugeotu 207) podle VIN měl,

ale už jsem ji zapomněl.

Já jsem vlastě zjistil, že ten r. výroby vlastně mám na Faktuře, ale chtěl jsem (zatím bez Techničáku) vlastně dopředu zjistit jakékoliv podrobnosti k tomu vozu a věděl jsem, že ze kdysi jsem to s P207 uměl. Proto jsem se tady ptal.

Zdravím

JJ

Upraveno uživatelem slatored
doplnění textu
Odesláno (upraveno)

Hele jsou tu vlákna kde zjistíš výbavu ze service boxu a kde ti zjistí servisní historii pokud jezdilo auto do autorizáku, je to služba placená ale pro členy klubu je zdarma. Členství si zakoupíš v našem Eshopu - https://www.peugeot-club.com/store/category/2/

To co jsem ti sem dal já je jen podle VIN z LKQ (Autokelly) kde máš mimochodem jako člen taky slevy, ceny jdou zjišťovat zase ve vlákně k tomu určeném.

Mimochodem, kdysi byl Servicebox zdarma pro registrované, dnes je tam ale už vše jen placené, takže už to nemuže zjistit každý

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Nebo i za víc, viděl jsem 1. registraci 2010 a vyrobeno to bylo 2008, tenkrat jsme mysleli že je to nějaká chyba, ale nejspiš nebyla

No a koukám že LKQ kecá :D o víc než o 14 dní :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...