slatored Odesláno 26. září 2022 Odesláno 26. září 2022 Zdravím! Velký techničák k autu je pořád ještě v AutoESA. Dá se zjistit, z kterého roku výroby je to auto ( VIN: VF3CUBHW6GY072243 ), abych se tady u Vás orientoval v diskuzích? Děkuji předem! JJ Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. září 2022 Odesláno 26. září 2022 sem dnes linej to delat inteligentne www.vincheck.cz Péťa ohodnotil 1 Citovat
slatored Odesláno 26. září 2022 Autor Odesláno 26. září 2022 Dobrý den pane Havlíčku, jak a kde tohle pls najdu já sám ? Mě se toho dokladu ukáže jen kousek a rád bych to viděl celé ! Děkuji předem Jaša Citovat
Péťa Odesláno 26. září 2022 Odesláno 26. září 2022 Dovolím si za @Havlicek.Lukas odpovědět Na adrese, kterou napsal v prvním řádku: http://www.vincheck.cz/ Citovat
HonzaZ Odesláno 26. září 2022 Odesláno 26. září 2022 Je potřeba znát číslo DAM (ORG) podle kterého se nechá rozkódovat přesné datum výroby i výrobní závod. Je uvedeno na štítku s huštěním pneu a kódem barvy. Citovat
slatored Odesláno 26. září 2022 Autor Odesláno 26. září 2022 (upraveno) Radku díky ! Proč mi nikdo nechce dát odkaz na adresy, kde se dají tyhle věci najít? To je to jen pro vyvolené, nebo je to placené? Rád zaplatím! Kdysi jsem nějakou takovouhle adresu na zjištění podrobností (o mém Peugeotu 207) podle VIN měl, ale už jsem ji zapomněl. Já jsem vlastě zjistil, že ten r. výroby vlastně mám na Faktuře, ale chtěl jsem (zatím bez Techničáku) vlastně dopředu zjistit jakékoliv podrobnosti k tomu vozu a věděl jsem, že ze kdysi jsem to s P207 uměl. Proto jsem se tady ptal. Zdravím JJ Upraveno 26. září 2022 uživatelem slatored doplnění textu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2022 Odesláno 26. září 2022 (upraveno) Hele jsou tu vlákna kde zjistíš výbavu ze service boxu a kde ti zjistí servisní historii pokud jezdilo auto do autorizáku, je to služba placená ale pro členy klubu je zdarma. Členství si zakoupíš v našem Eshopu - https://www.peugeot-club.com/store/category/2/ To co jsem ti sem dal já je jen podle VIN z LKQ (Autokelly) kde máš mimochodem jako člen taky slevy, ceny jdou zjišťovat zase ve vlákně k tomu určeném. Mimochodem, kdysi byl Servicebox zdarma pro registrované, dnes je tam ale už vše jen placené, takže už to nemuže zjistit každý Upraveno 26. září 2022 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 26. září 2022 Odesláno 26. září 2022 Vyrobeno dne 13/05/2016 ale registrace na úřadě může být klidně o pul roku, rok déle Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2022 Odesláno 26. září 2022 (upraveno) Nebo i za víc, viděl jsem 1. registraci 2010 a vyrobeno to bylo 2008, tenkrat jsme mysleli že je to nějaká chyba, ale nejspiš nebyla No a koukám že LKQ kecá o víc než o 14 dní Upraveno 26. září 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.