13Rudolf13 Odesláno 14. srpen 2022 Odesláno 14. srpen 2022 Z jakého auta je tento chladič a potřebuje mít ještě motor expansku nebo tu expansku dělá na boku ta nádržka.Na 2 fotce je sahara a mohl bych jí nabídnout za 1 chladič. Jde mi hlavně o 1 chladič Citovat
Péťa Odesláno 14. srpen 2022 Odesláno 14. srpen 2022 Přečet jsem 3x a nepochopil Můžeš, prosím, svůj příspěvek přepsat do češtiny. Třeba, pokud je někde otázka, zakončit ji otazníkem. Pokud je to inzerce, patří příspěvek do inzerce. pavelu96 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 14. srpen 2022 Odesláno 14. srpen 2022 Mám takový dojem, že kolega stále staví nějaký "samodomo" traktůrek a na každou chujovinu zakládá nové vlákno a řeší vše s čím má problém. Možná by bylo fajn založit jedno vlákno v sekci Naše káry a tam řešit tyto trable... Pokud by byl trabl i stím a @13Rudolf13 bude souhlasit, tak rád pomůžu a všechny příspěvky nasypu do jednoho vlákna a nějak poskládám Hafity a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. srpen 2022 Odesláno 14. srpen 2022 z jakého je to auta nevím, ale ten chladič má v sobě i expanzku, takže další expanzku nedávej, pokud ti ta sahara vleze před chladič, můžeš ji použít, můžeš ji dát i za chladič, pokud to potřebuješ... Citovat
13Rudolf13 Odesláno 14. září 2022 Autor Odesláno 14. září 2022 Kam mají být připojeny chladící hadice od vodního čerpadla.modrá jasně k termostatu.Kam zelená a bílá kam?? a žlutá z motoru kam?? sehnal jsem motor se sundanými hadičkami a nevím kam je napojit ostatní vím.Ani v knize oprava a údržba se o chladícím systému nemluví. Citovat
pavelu96 Odesláno 14. září 2022 Odesláno 14. září 2022 Dobře - evidentně nabídka pomoci s poskládáním vlákna je majiteli u řiti a o5 se zakládá nové vlákno ve špatné sekci Prosím @13Rudolf13, pokud budeš mít problém s 205 motorem / chladičem atd. tak pokračuj v tomto vlákně a nezakládej další zbytečná vlákna v různých sekcích fóra. Děkuji za spolupráci a ušetření práce Moderátorům Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.