Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Z jakého auta je tento chladič a potřebuje mít ještě motor expansku nebo tu expansku dělá na boku ta nádržka.Na 2 fotce je sahara a mohl bych jí nabídnout za 1 chladič. Jde mi hlavně o 1 chladič

DSCF2829.JPG

DSCF2830.JPG

Odesláno

Mám takový dojem, že kolega stále staví nějaký "samodomo" traktůrek a na každou chujovinu zakládá nové vlákno a řeší vše s čím má problém. Možná by bylo fajn založit jedno vlákno v sekci Naše káry a tam řešit tyto trable...:myslim

Pokud by byl trabl i stím a @13Rudolf13 bude souhlasit, tak rád pomůžu a všechny příspěvky nasypu do jednoho vlákna a nějak poskládám :super

Odesláno

z jakého je to auta nevím, ale ten chladič má v sobě i expanzku, takže další expanzku nedávej, pokud ti ta sahara vleze před chladič, můžeš ji použít, můžeš ji dát i za chladič, pokud to potřebuješ...

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Kam mají být připojeny chladící hadice od vodního čerpadla.modrá jasně k termostatu.Kam zelená a bílá kam?? a žlutá z motoru kam??  sehnal jsem motor se sundanými hadičkami  a nevím kam je napojit ostatní vím.Ani v knize oprava a údržba se o chladícím systému nemluví.

motor zelená žlutá.jpg

• pavelu96 changed the title to chladič - motor
Odesláno

Dobře - evidentně nabídka pomoci s poskládáním vlákna je majiteli u řiti a o5 se zakládá nové vlákno ve špatné sekci :bacha

Prosím @13Rudolf13, pokud budeš mít problém s 205 motorem / chladičem atd. tak pokračuj v tomto vlákně a nezakládej další zbytečná vlákna v různých sekcích fóra.

Děkuji za spolupráci a ušetření práce Moderátorům :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...