Bactrian Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Nezna nekto z vas sikovneho klempira v Praze? nejaky idiot mi udelal ryhu na zadnim blatniku... Diky. Citovat
Vvitty Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 co znamena ryhu? mas fotku? jednoho sikovneho znam, pokud to neni od klicu nebo tak aby to muselo do laku, tak se vyplati zajet kousek za prahu.... Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Tak mi ho napis prosim do U2U, chtel bych take neco opravit na blatniku a dverich. Dikes. Citovat
Bohouš Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Mě by se zase hodil klempíř od kterého to poputuje do laku........... Citovat
Vvitty Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 staci hledat prispevek ode me se slovem \"klempir\" byl tam vcetne kontaktu... je schopen opravit mensi (i trosku vetsi) promacknuti bez nutnosti davat pak auto na lak... pokud chcete stejne auto lakovat, tak to ale nema cenu a je lepsi zustat nekde v Praze... Citovat
-=Michal=- Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Vvitty staci hledat prispevek ode me se slovem \"klempir\" byl tam vcetne kontaktu... je schopen opravit mensi (i trosku vetsi) promacknuti bez nutnosti davat pak auto na lak... pokud chcete stejne auto lakovat, tak to ale nema cenu a je lepsi zustat nekde v Praze... Ondra Coufal. Je to snad tajný nebo co ? Ten kluk je fakt extrémně dobrej, tak proč jeho jméno sem nenapsat Citovat
Vvitty Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 neni to tajny, vzdyt jsem to tam i psal, ne? jen nevim, proc by se novacci nemeli naucit pouzivat mistni vymozenost zvanou hledani... at tu neodpovidame porad dokola na stejny dotazy. Citovat
-=Michal=- Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Vvitty neni to tajny, vzdyt jsem to tam i psal, ne? jen nevim, proc by se novacci nemeli naucit pouzivat mistni vymozenost zvanou hledani... at tu neodpovidame porad dokola na stejny dotazy. Tak jsem to trefil Von je fakt snad jedinej dobrej a cenově rozumnej plechobijec v celý ČR nebo co :D Citovat
Slajda Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Ja bych taky znal autoklempire...A to me Citovat
Vvitty Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Vvitty neni to tajny, vzdyt jsem to tam i psal, ne? jen nevim, proc by se novacci nemeli naucit pouzivat mistni vymozenost zvanou hledani... at tu neodpovidame porad dokola na stejny dotazy. Tak jsem to trefil Von je fakt snad jedinej dobrej a cenově rozumnej plechobijec v celý ČR nebo co :D jeste jeden je v praze, co dela neco podobnyho, aspon mi to Ondra rikal, ale kontakt jsem si ani nebral. problem vetsiny \"klempiru\" je, ze opravu resi stylem \"nahrat, zchladit a ono se to srovna\". no, a za par zim to zacne kvest... Citovat
Slajda Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Tak to ja se snazim rovnat co nejvic za studena ale nekdy se moc tomu plechu prokletemu nechce...Ale jinak to po rovnani zacne vzdycky kvest driv pokud se to nepovede srovnat bez vetsiho klepani kladivkem... Citovat
miloge Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Tak to já bych musel ke klempířovi snad každej druhej tejden, moje pegina je totiž asi magnetycká na zkurvy co neuměj otvírat dveře:grr Vloni sem to byl nechat srovnat a autí bylo jako nový a ted už tam mam zase asi 5 šrámů. A to se snažim parkovat co nejdál od týpků s trabantama a uhnilejma fáčkama-to sou totiž ty největší krypli:myslim Přemejšlim že si na auto pridělam vysokonapětovej zdroj a pokaždý když se ho někdo dotkne tak dostane pořádnou ránu a lehne---pak ho tam najdu ležet a bude mít po ptákách:mrk Docela good idea ne:D Citovat
Dakaros Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Proč myslíš, že všichni ve shnilejch autech jsou krypli??? :oJá mam naprosto opačné skušenosti! A to, že někdo nemá peníze neznamená, že neumí jezdit! Podle mě jsou mnohem horší bohatý ženský v BMW X5! Moje zrezlý fáčko (12hodin po koupi) nabourala 18ti letá blonďatá kráva v hustě vytuněnym 4kovym golfovi, kterej byl jejího taťky a jedinej, kdo přišel na pomoc byl kluk ve zrezlý 120! Citovat
-=Michal=- Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: Dakaros Proč myslíš, že všichni ve shnilejch autech jsou krypli??? :oJá mam naprosto opačné skušenosti! A to, že někdo nemá peníze neznamená, že neumí jezdit! Podle mě jsou mnohem horší bohatý ženský v BMW X5! Moje zrezlý fáčko (12hodin po koupi) nabourala 18ti letá blonďatá kráva v hustě vytuněnym 4kovym golfovi, kterej byl jejího taťky a jedinej, kdo přišel na pomoc byl kluk ve zrezlý 120! Já takhle jednou jel ještě se starým autem k Makru a na přechodu jsem tam málem extrahoval jedný skoromrtvole umělý kyčelní klouby . Její pravěkej nabíječ na mne ještě stačil zahudrovat pěstičkou. Tak jsem v klídku zaparkoval a šel nakupovat. No a po návratu jéje nějakej prďola mi to vobjel sakumprásk pravděpodobně prstenem z diamantové svatby :roll Takže nemusíš mít ani tuning ani plechovku na to abys byl nesnášenlivej, agresivní a pomstichtivej důchodce Citovat
miloge Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Neřikam ževšichni ve schnilejch fáčkách jsou kripli, ale z vlastní zkušenosti vim, že když parkuje starej dědula nebo babka nebo jakákoliv ženská nějakou plechovkou(zralou na sešrotování) tak se rozletí dveře plnou rychlostí aniž by se podival(a) jestli vedle někdo stojí---a víš proč ty ve schnilym autě? Protože jim je jedno jestli jim někde odprejskne kus laku resp. rzi...ale to je starý pravidlo...nejsem jedinej kdo to tvrdí---samozdřejmě nějaká nadržená baba v bmw je ještě horší riziko, ale kolik jich na silnici potkáš? Já teda moc ne, páč nebydlim v Praglu:roker Já osobně když otvíram dveře u auta tak se radsi 10x podivam než otevřu:xvul Citovat
Dakaros Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: miloge Neřikam ževšichni ve schnilejch fáčkách jsou kripli, ale z vlastní zkušenosti vim, že když parkuje starej dědula nebo babka nebo jakákoliv ženská nějakou plechovkou(zralou na sešrotování) tak se rozletí dveře plnou rychlostí aniž by se podival(a) jestli vedle někdo stojí---a víš proč ty ve schnilym autě? Protože jim je jedno jestli jim někde odprejskne kus laku resp. rzi...ale to je starý pravidlo...nejsem jedinej kdo to tvrdí---samozdřejmě nějaká nadržená baba v bmw je ještě horší riziko, ale kolik jich na silnici potkáš? Já teda moc ne, páč nebydlim v Praglu:roker Já osobně když otvíram dveře u auta tak se radsi 10x podivam než otevřu:xvul No, tak s tim souhlasim! Kdybys bydlelv praglu, tak bys zmenil názor! Tady spíš potkávám ty nadržený blondýny, protože v tejdnu se i ty důchodci bojí jezdit! Parkuju jak ženská, protože se bojim, abych něco neodřel, ale na to kašlu! Tudle jsem se malem porval s nějakym koko... v dodávce s koulí, měl koženej klobouk a parkoval tak razantně, že mi ulítla spz! A to i po tom, co jsem na něj vyjel! Citovat
Slajda Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Jojo Pragl je v tomhle dost na hovno...Ja uz se skoro radsi ani nedivam kde mam novej sram to je kazdou chvili nekde....Dospelo to tak daleko ze uz ani nechci delat kompletni prestrik kastle protoze kdybych to prelaknul tak bych pak ty lidi vrazdil Citovat
-=Michal=- Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: Slajda Jojo Pragl je v tomhle dost na hovno...Ja uz se skoro radsi ani nedivam kde mam novej sram to je kazdou chvili nekde....Dospelo to tak daleko ze uz ani nechci delat kompletni prestrik kastle protoze kdybych to prelaknul tak bych pak ty lidi vrazdil Přestřik celý kastle ????? Zajeď za Ondrou Coufalem do Mnichova hradiště a nemusíš nic stříkat. promáčknutí narovná a šrámy přebrousí 2500kou nasliněným šmirglem, pak se to trošku přeleští brusnou pastou a je to jak nový. Dělal to na mém autě. Je to zázrak !!! Žádný lakování ani kitování Citovat
Slajda Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Porovnat si to v pohode zvladnu sam preci jen jsem autoklempir...Ale lakovat jsme to chtel jen protoze jsem chtel menit barvu ale nejak se mi to nechce ani lakovat ani si rovnat ty menci dolicky protoze kdyz jezdim po praze tak to nema cenu.Vzdycky se najde nekdo kdo mi to omlati popripadne trochu promackne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.