PaKr Odesláno 13. listopad 2024 Autor Odesláno 13. listopad 2024 Budou fungovat zrcátka z faceliftu? U řidiče nejde výhřev a mohl bych mít v barvě, ale... ? Citovat
PaKr Odesláno 1. březen 2025 Autor Odesláno 1. březen 2025 Tak je prasklé přední sklo přímo před řidičem @VojtouNerCZ ty jsi předělával senzor na nový typ ? Co to obnáší? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. březen 2025 Odesláno 1. březen 2025 (upraveno) Jestli máš kulatý, musíš nechat trn stejný. Hranatý tam nedáš. Navzájem to nejde zaměnit kvůli BSI. Upraveno 1. březen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
PaKr Odesláno 1. březen 2025 Autor Odesláno 1. březen 2025 Aha, tak budem čekat až se objeví "vhodný dárce " . Sice na všech 307 máme ty senzory na okrasu, protože nefunguje ani na jedné, ale zkusím sehnat, co tam má být. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. březen 2025 Odesláno 1. březen 2025 Tak to mně funguje jak kulatý, dobře fungoval i na face 307 než tam dali špatné okno a na 807 funguje taky bezchybně. Nový čelní na kulatej senzor stojí 3 tisíce, když je obyč. Citovat
PaKr Odesláno 1. březen 2025 Autor Odesláno 1. březen 2025 (upraveno) Tak u mě to jede na cyklovač, i když je v diag zapnutý a tady i na face to stírá nahodile. Teda na face už ne, tam jsem to vypnul, takže teď už je na klepnutí dolů taky jedno setření Uvidíme, času bude dost tohle je jako zimní auto, takže za chvíli už pojede face ( ten nebyl tentokrát ani přezutý ) a v tomhle se můžu v klidu hrabat EDIT: vyřezané sklo můžu mít za pár stovek, takže počkáme, jestli bude. Upraveno 1. březen 2025 uživatelem PaKr Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. březen 2025 Odesláno 1. březen 2025 Kde jsi našel to vypnutí na face? Já to nemůžu dohledat. Řešit tam to nefunkční čidlo nebudu, manželce nechybí, tak to chci vypnout. Citovat
PaKr Odesláno 1. březen 2025 Autor Odesláno 1. březen 2025 To kdybych věděl... letos už to budou dva roky, takže budu muset zapnout počítač a taky hledat Citovat
PaKr Odesláno 4. březen 2025 Autor Odesláno 4. březen 2025 @VojtouNerCZ tak něco jsem našel Oprava / ( celkový test) / BSI/ konfigurace..... VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. březen 2025 Odesláno 4. březen 2025 Dík. Ja s diagboxem pořád bojuju, pp2000 mám prolezlý křížem krážem, ale diagbox jsem zatím moc nepotřeboval, face 307 prostě je jezdí. PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 4. březen 2025 Autor Odesláno 4. březen 2025 @VojtouNerCZ to jsme na tom podobně diagbox používám v podstatě jenom na tohle auto, všechno ostatní jede přes PP, takže s PP se taky víc kamarádím Citovat
PaKr Odesláno 16. duben 2025 Autor Odesláno 16. duben 2025 Švagr pořád říká, že proti kombíku je tohle jak motokára tak od včerejška už i po zvuku BubakGS ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 17. duben 2025 Autor Odesláno 17. duben 2025 Proč jsem si myslel, že bude stačit navařit novou koncovku na tlumič ( a případně na trubku) ? tohle by asi neprošlo jako odvod kondenzátu výfuk jsem pochopitelně neobjednal, takže kus plechu a už jsem jel ale fotky spraveného radši ani nemám - ani bych ji sem nedal. Svářečku zapnu tak třikrát do roka, takže to podle toho vypadá ale výfuk už je zpátky na autě, k tomu nové silentbloky a přes vršek od piva přišroubovaný tepelný štít ( byl prohnilý jenom na jednom místě ) BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 18. duben 2025 Odesláno 18. duben 2025 Tohle jsem měl na Corse a tam jsem to přetmelil tmelem na výfuky se skelnou rohoží, vydrželo to něco přes rok, pak už byl ten výfuk na výměnu, páč se ta rez rozlejzala dál. Citovat
PaKr Odesláno 3. červenec 2025 Autor Odesláno 3. červenec 2025 Tak výfuk má pokračování shnil konec trubky před tím posledním dílem takže, pro velký úspěch, si to dám ještě jednou A vevnitř se odlepila stropnice. Co na to nejlépe použít? Kromě rýsováčků, to je až úplně poslední možnost Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. červenec 2025 Odesláno 3. červenec 2025 Sundat, odrbat pěnu a nástřikové lepidlo BubakGS ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. červenec 2025 Odesláno 3. červenec 2025 Stropnice se nejlépe uchycují DualLockem Péťa ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 3. červenec 2025 Autor Odesláno 3. červenec 2025 No uvidíme ještě jsem si říkal, že seženu druhou a vyřežu díru na okno, ale díky tomu oknu je o cosi snížená, takže to nepůjde... takže budu lepit. Citovat
BubakGS Odesláno 3. červenec 2025 Odesláno 3. červenec 2025 Čalounické lepidlo Tapicer Spray 500 ml univerzální PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 13. červenec 2025 Autor Odesláno 13. červenec 2025 Výměna stahovačky u spolujezdce a odhalen nějaký dávný "incident " . Ještě přilepit "miralon " Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.