Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Třídvířko 1.6 NFU

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Aha, tak budem čekat až se objeví "vhodný dárce " . Sice na všech 307 máme ty senzory na okrasu, protože nefunguje ani na jedné,  ale zkusím sehnat,  co tam má být. 

Odesláno

Tak to mně funguje jak kulatý, dobře fungoval i na face 307 než tam dali špatné okno a na 807 funguje taky bezchybně. 

Nový čelní na kulatej senzor stojí 3 tisíce, když je obyč. 

Odesláno (upraveno)

Tak u mě to jede na cyklovač, i když je v diag zapnutý a tady i na face to stírá nahodile.  Teda na face už ne, tam jsem to vypnul,  takže teď už je na klepnutí dolů taky jedno setření :roker

Uvidíme,  času bude dost :D tohle je jako zimní auto,  takže za chvíli už pojede face ( ten nebyl tentokrát ani přezutý :D ) a v tomhle se můžu v klidu hrabat :D:roker

EDIT: vyřezané sklo můžu mít za pár stovek,  takže počkáme,  jestli bude.

Upraveno uživatelem PaKr
  • PaKr changed the title to Třídvířko 1.6 NFU
Odesláno

Proč jsem si myslel,  že bude stačit navařit novou koncovku na tlumič ( a případně na trubku) ?:D tohle by asi neprošlo jako odvod kondenzátu 🤣 výfuk jsem pochopitelně neobjednal, takže kus plechu a už jsem jel :roker ale fotky spraveného radši ani nemám  - ani bych ji sem nedal. Svářečku zapnu tak třikrát do roka,  takže to podle toho vypadá :D ale výfuk už je zpátky na autě,  k tomu nové silentbloky a přes vršek od piva přišroubovaný tepelný štít ( byl prohnilý jenom na jednom místě  )

20250417_171748.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak výfuk má pokračování :nevim shnil konec trubky před tím posledním dílem :nevim takže,  pro velký úspěch,  si to dám ještě jednou :D

A vevnitř se odlepila stropnice.  Co na to nejlépe použít? Kromě rýsováčků, to je až úplně poslední možnost :D

20250703_141408.jpg

Odesláno

No uvidíme :myslim ještě jsem si říkal, že seženu druhou a vyřežu díru na okno,  ale díky tomu oknu je o cosi snížená,  takže to nepůjde... takže budu lepit.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...