VojtouNerCZ Odesláno 18. červenec 2022 Odesláno 18. červenec 2022 (upraveno) Už jsme ti psali, že tlačítkem mode. Vybereš tam obrazovku se spotřebou, tlačítkem na páčce naklikáš kartu kterou chceš a tím to hasne. Pak už si jen případně přepínáš aux, rádio, cd... Ale zůstane tam ta karta se spotřebou Upraveno 18. červenec 2022 uživatelem VojtouNerCZ P607Olda a inoxing ohodnotil 2 Citovat
ZDZD Odesláno 19. červenec 2022 Autor Odesláno 19. červenec 2022 Díky, vypadá to, že display zlobí, dozvěděl jsem se, že je z jiné 307, ale naftové. Už to řeším. Můžu se zeptat co ukazuje 1 a 2? Mě se nehýbe. Citovat
jarokare Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 Průměrnou spotřebu trasy 1 nebo 2 , vynuluj to (podržením bočního tlačítka na pravý páčce) a hýbat se bude . A přečti si konečně ten manuál , je to tam popsaný . Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 (upraveno) Displeji je úplně buřt, jestli byl v naftě nebo benzínu. V manuálu je všechno krásně napsaný. Osobně mám nejradši kartu 1, nemám rád, když mi tam lítá aktuální spotřeba od 10 do 20l, strašně mě to problikávání čísel štve xD Měl jsem problém i na opelu, který měl na budikach RGB pruh a podle stylu jízdy měnil barvu, musel jsem to přelepit. Upraveno 19. červenec 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
307rg Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 (upraveno) Nájsť 307čku bez tejto funkcie je takmer rarita, no sú aj také, tiež som jednu takú mal. Nastaviť sa to dá pomocou peugeoťáckej diagnostiky (tuším na dvoch miestach sa to zadáva), odporúčam si niečo o tom na nete pozrieť, aj tu na fóre je o tom popísané dosť veľa. Skôr je problém ak máš aj páčky pod volantom bez tlačítka ktoré to ovláda (na konci stieračov, sice vyzerá že tam je, ale je pevné, nie je funkčné) tak okrem toho nastavenia diagnostikou budeš ešte potrebovať upraviť tie páčky (rozobrať COM2000 modul pod volantom a vymeniť to tlačítko, ak ho teda niekde zoženieš), alebo celý ten modul vymeniť, čo by ale bolo veľmi drahé. Aj keď neviem presne ako je to u FL. Tak sa ospravedlňujem, nevšimol som si nové príspevky, z ktorých mi vychádza, že tú funkciu tam vlastne asi máš, stačí len trocha viac čítať manuály... Chcel som to zmazať, no netuším ako. Upraveno 19. červenec 2022 uživatelem 307rg Citovat
ZDZD Odesláno 20. červenec 2022 Autor Odesláno 20. červenec 2022 Chlapi díky. Ty manuály jsou podrobné, jen je těžké najít ten správný. Jediné, co tam teď nemohu najít je doporučení jaké otáčky jsou nejefektivnější pro jakou rychlost. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. červenec 2022 Odesláno 22. červenec 2022 Děláš z komára velblouda... Jezdi podle citu, tečka. Nikdo ti neřekne jaký otáčky máš kdy točit. Máš NFU, jezdi dokud ta 307 neshnije 307rg ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.