Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Už jsme ti psali, že tlačítkem mode. Vybereš tam obrazovku se spotřebou, tlačítkem na páčce naklikáš kartu kterou chceš a tím to hasne. Pak už si jen případně přepínáš aux, rádio, cd... Ale zůstane tam ta karta se spotřebou 

DSC_0066.JPG

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Díky, vypadá to, že display zlobí, dozvěděl jsem se, že je z jiné 307, ale naftové. Už to řeším.

Můžu se zeptat co ukazuje 1 a 2? Mě se nehýbe.

Odesláno

Průměrnou spotřebu trasy 1 nebo 2 , vynuluj to (podržením bočního tlačítka na pravý páčce) a hýbat se bude .

A přečti si konečně ten manuál , je to tam popsaný .

Odesláno (upraveno)

Displeji je úplně buřt, jestli byl v naftě nebo benzínu. V manuálu je všechno krásně napsaný. Osobně mám nejradši kartu 1, nemám rád, když mi tam lítá aktuální spotřeba od 10 do 20l, strašně mě to problikávání čísel štve xD Měl jsem problém i na opelu, který měl na budikach RGB pruh a podle stylu jízdy měnil barvu, musel jsem to přelepit. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

Nájsť 307čku bez tejto funkcie je takmer rarita, no sú aj také, tiež som jednu takú mal. Nastaviť sa to dá pomocou peugeoťáckej diagnostiky (tuším na dvoch miestach sa to zadáva), odporúčam si niečo o tom na nete pozrieť, aj tu na fóre je o tom popísané dosť veľa. Skôr je problém ak máš aj páčky pod volantom bez tlačítka ktoré to ovláda (na konci stieračov, sice vyzerá že tam je, ale je pevné, nie je funkčné) tak okrem toho nastavenia diagnostikou budeš ešte potrebovať upraviť tie páčky (rozobrať COM2000 modul pod volantom a vymeniť to tlačítko, ak ho teda niekde zoženieš), alebo celý ten modul vymeniť, čo by ale bolo veľmi drahé. Aj keď neviem presne ako je to u FL.

Tak sa ospravedlňujem, nevšimol som si nové príspevky, z ktorých mi vychádza, že tú funkciu tam vlastne asi máš, stačí len trocha viac čítať manuály...

Chcel som to zmazať, no netuším ako.

Upraveno uživatelem 307rg
Odesláno

Chlapi díky. Ty manuály jsou podrobné, jen je těžké najít ten správný.

Jediné, co tam teď nemohu najít je doporučení jaké otáčky jsou nejefektivnější pro jakou rychlost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...