skupko Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Som na prednaske vypoctovej inteligencie a dozvedeli sme sa super vec. co je FUZZY...fuzzy -> kvazi...takmer fuzzy caja (pre nevychodniarov a cechov diecina, holka) je super, ale nie je nic horsie ako fuzzy zena. Citovat
skupko Odesláno 28. duben 2006 Autor Odesláno 28. duben 2006 pokial mas fuzzy caju a samzorejme ju xes, tak je to super, ale ked mas fuzzy zenu tak je to na slucku . Citovat
EasyRider Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Asi jsem mene chapavy, ale at to ctu, jak to ctu, tak nic.. :myslim Citovat
Guest DD Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Neprijde mi to tak slozity, pokud to teda chapu spravne .. Pokud FUZZY znamena \"temer\" nebo \"kvazi\" (ci taky skoro), pak TEMER ZENA nebo KVAZI ZENA neznaci nic dobreho. Spis mi unika pointa toho, proc \"temer holka\" je lepsi nez \"temer zena\", protoze \"temer zena\" znaci nekoho mladeho, zatimco \"temer holka\" je mozna tak embryo nebo batole .. . Kazdopadne mi to ale neprijde az tak vtipny Citovat
Guest ZILA Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 nebude to neco kolem dulni vistuže ????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:myslim Citovat
kšanda Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 asi to nebude skoro žena ale prostě heterosexuál. teda ta fuzzy nebo jak to bylo Citovat
skupko Odesláno 28. duben 2006 Autor Odesláno 28. duben 2006 trochen zle som to podal... Fuzzy je nieco neurcite, nestale...nieco v tom zmysle, cize fuzzy holka - nestala holka - dievca - kratka znamost, no a fuzzy zena - nestala zena pretoze klasicka mnozina ma prvky iste, ked sa prvok nachadza v mnozine, tak sa tam proste nachadza, ale fuzzy mnozina je specialna mnozina, ktora ma prvky, ktore predstavuju usporiadanu dvojicu, priicom prvou zlozkou usporiadanej dvojice je dany prvok mnoziny a druhou je funkcie popisujuca pravdepodobnost prislusnosti daneho prvku vo fuzzy mnozine. aaaach jo... Citovat
kšanda Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 tak teď to nechápu už vůbec. ty jdeš na to hrozně matematicky Citovat
zbrojnoš Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Původně zaslal: skupko pokial mas fuzzy caju a samzorejme ju xes, tak je to super, ale ked mas fuzzy zenu tak je to na slucku . to slucku je co? něco jako na smyčku? Citovat
Gotrek Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 No prostě je lepší mít nestálou holku, než nestálou ženu. Tu první pošleš k vodě poměrně jednodušeji, než tu druhou... Jestli jsem to tedy dobře pochopil... Citovat
skupko Odesláno 29. duben 2006 Autor Odesláno 29. duben 2006 Původně zaslal: zbrojnoš Původně zaslal: skupko pokial mas fuzzy caju a samzorejme ju xes, tak je to super, ale ked mas fuzzy zenu tak je to na slucku . to slucku je co? něco jako na smyčku? BINGO! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.