Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Som na prednaske vypoctovej inteligencie a dozvedeli sme sa super vec.

co je FUZZY...fuzzy -> kvazi...takmer :)

fuzzy caja (pre nevychodniarov a cechov diecina, holka) je super, ale nie je nic horsie ako fuzzy zena.:D

Odesláno

Neprijde mi to tak slozity, pokud to teda chapu spravne ..

Pokud FUZZY znamena \"temer\" nebo \"kvazi\" (ci taky skoro), pak TEMER ZENA nebo KVAZI ZENA neznaci nic dobreho. Spis mi unika pointa toho, proc \"temer holka\" je lepsi nez \"temer zena\", protoze \"temer zena\" znaci nekoho mladeho, zatimco \"temer holka\" je mozna tak embryo nebo batole .. :D.

Kazdopadne mi to ale neprijde az tak vtipny :D

Odesláno

nebude to neco kolem dulni vistuže ????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:myslim

Odesláno

:D trochen zle som to podal...

Fuzzy je nieco neurcite, nestale...nieco v tom zmysle, cize fuzzy holka - nestala holka - dievca - kratka znamost, no a fuzzy zena - nestala zena

pretoze klasicka mnozina ma prvky iste, ked sa prvok nachadza v mnozine, tak sa tam proste nachadza, ale fuzzy mnozina je specialna mnozina, ktora ma prvky, ktore predstavuju usporiadanu dvojicu, priicom prvou zlozkou usporiadanej dvojice je dany prvok mnoziny a druhou je funkcie popisujuca pravdepodobnost prislusnosti daneho prvku vo fuzzy mnozine.

aaaach jo...:)

Odesláno
Původně zaslal: skupko

pokial mas fuzzy caju a samzorejme ju xes, tak je to super, ale ked mas fuzzy zenu tak je to na slucku :D.

to slucku je co? něco jako na smyčku?

Odesláno

No prostě je lepší mít nestálou holku, než nestálou ženu. Tu první pošleš k vodě poměrně jednodušeji, než tu druhou...

Jestli jsem to tedy dobře pochopil...

Odesláno
Původně zaslal: zbrojnoš

Původně zaslal: skupko

pokial mas fuzzy caju a samzorejme ju xes, tak je to super, ale ked mas fuzzy zenu tak je to na slucku :D.

to slucku je co? něco jako na smyčku?

BINGO! ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...