Xantik Odesláno 4. červen 2022 Odesláno 4. červen 2022 Kamaradovi na 508 sw ulitla za jizdy lista u okna na bocnich pravych dverich, potreboval bych jestli nekdo nema rozkres dilu zjistit orig cislo tohoto dilu. Diky Citovat
Péťa Odesláno 4. červen 2022 Odesláno 4. červen 2022 Ahoj, číslo dílu zjistíš v serviceboxu, ale ten je placený. Na klubu tyto informace zjišťujeme ve vyhrazeném vlákně, kam ale mohou přispívat pouze řádní členové. Je to jedna z mnoha výhod pro řádné členy. Vena garážmistr a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Xantik Odesláno 5. červen 2022 Autor Odesláno 5. červen 2022 Diky moc, presne tohle jsem potreboval. Citovat
asebesta Odesláno 28. červenec 2022 Odesláno 28. červenec 2022 Ahoj. Sehnal si to někde? Ten díl, jak jsem se díval, se prodává nejspíš jen komplet i s tím plechem. Poradí někdo? Díky. Citovat
Milda1974 Odesláno 26. červen 2024 Odesláno 26. červen 2024 Ahoj, mám stejný problém. Lišta mi upadla u obou zadních dveří. Objednal jsem náhradní díly u autorizovaného servisu a po čtyřech měsících mi řekli, že nejdou sehnat. Pak jsem objednal lišty v Kelly, ale přišli plastové místo kovových. Poraďte mi někdo, děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.