Guest DD Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Pouzivate? Premyslim, jestli mam utratit par stovek na jetou stanici s magnetkou na strechu. Hraju si ted se starickou CB ruckou a dopravni info na kanalu 10 se mi zda jako dost uzitecna vec . Skoro bych rekl, ze je to lepsi jak normalni radio do auta . Citovat
Driver Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Používám Info na CH10 je celkem fajn, několikrát mě to zachránilo i na dálnici od dlouhého čekání v koloně, když byl nějaký problém, tak jsem díky tomu infu na 10 stihnul sjet včas z dálnice. Citovat
Guest DD Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 A mas mobilku nebo rucku? Nechci do auta moc vrtat, proste bych tam nekam hodil a prikurtoval mobilku a dal max magnet na strechu, abych to mohl kdykoli prehodit ci vyndat. Jsou nejaky doporuceni? Citovat
Driver Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 No momentálně používám ručku. Ale ve starým autě jsem měl normální mobilku. Jinak anténu doporučuju magnetku, jednou jsem přidělával anténu na pevno do střechy a už nikdy víc, o tolik lepší to zase není aby to stálo za ten vopruz s hraním si s čalouněním střechy apod. Ale stejně to chce z auta vyndavat bo na sídlišti by to nepřežilo noc . To samý s magnetkou,sundavat jinak tě čeká smutný pohled na ušmiknutý kabel. Ta ručka je trochu nešikovná na ovládání pokud k ní nemáš externí mikrofon a z toho malýho repráčku uvnitř taky není ideální zvuk, na to je lepší ta mobilka. Citovat
oddie Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Nepoužívám, ale chystám se už asi 2 roky Pokud máš na střeše klasickou anténu na rádio, jako má VW group, můžeš místo ní dát triflexku, co vypadá úplně stejně, akorát je zároveň na FM, CB i GSM - s tím že parametry jako 2m magnetka samozřejmě nemá, ale je to 100x lepší než ručka a nemusíš nikam nic vrtat. Akorát je dost drahá. Odkaz najdeš např. na Autorevue, tam to nějak dost řešili... Citovat
Fusion Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Jojo kamioňáci mají dobrý informace Nejlepší je vykládat si vtipy mezi sebou Jinak magnetka je podle mě nej protože nehrozí krádež. Já měl takovou na aute: Citovat
Driver Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: Fusion Jojo kamioňáci mají dobrý informace Nejlepší je vykládat si vtipy mezi sebou Jinak magnetka je podle mě nej protože nehrozí krádež. Asi jsi myslel anténu přidělanou napevno do plechu, ta se špatně krade, ale záleží na provedení. Jinak na magnetku ti stačí vreckový nožík, šmik a magnetka je v p........ Citovat
Guest DD Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: Driver No momentálně používám ručku. Ale ve starým autě jsem měl normální mobilku. Jinak anténu doporučuju magnetku, jednou jsem přidělával anténu na pevno do střechy a už nikdy víc, o tolik lepší to zase není aby to stálo za ten vopruz s hraním si s čalouněním střechy apod. Ale stejně to chce z auta vyndavat bo na sídlišti by to nepřežilo noc . To samý s magnetkou,sundavat jinak tě čeká smutný pohled na ušmiknutý kabel. Ta ručka je trochu nešikovná na ovládání pokud k ní nemáš externí mikrofon a z toho malýho repráčku uvnitř taky není ideální zvuk, na to je lepší ta mobilka. Dik . To mam zase dilema. Ted vsude jezdim s ruckou, ale v aute je signal na pytel . A pripojovat magnetku na rucku se mi zase nechce. Tak mi nezbyde nez koupit nakou mobilku a 1,5 metru drat, kterej mi bude upravovat aerodynamiku . Mimochodem - kolik snese ta magnetka? Da se s tim na dalnici treba 160 km/h? Citovat
Driver Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Zase podle typu magnetky, já mám tu svojí otestovanou na 160km/h, ta co jsem měl předtím padala při 130km/h. Obě měli cca 140 cm. Tu současnou jsem kupoval v Allamatu, je to myslím tahle: MAGNETKA Citovat
Guest DD Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 142 cm, no ty blaho :D .. prudce zabrzdim a flaknu dratem chodce po hlave :D Citovat
Fusion Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Fusion Jojo kamioňáci mají dobrý informace Nejlepší je vykládat si vtipy mezi sebou Jinak magnetka je podle mě nej protože nehrozí krádež. Asi jsi myslel anténu přidělanou napevno do plechu, ta se špatně krade, ale záleží na provedení. Jinak na magnetku ti stačí vreckový nožík, šmik a magnetka je v p........ Nene, myslel sem to tak, že se dá schovat jednoduše do auta když není potřebná Citovat
Driver Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Fusion Jojo kamioňáci mají dobrý informace Nejlepší je vykládat si vtipy mezi sebou Jinak magnetka je podle mě nej protože nehrozí krádež. Asi jsi myslel anténu přidělanou napevno do plechu, ta se špatně krade, ale záleží na provedení. Jinak na magnetku ti stačí vreckový nožík, šmik a magnetka je v p........ Nene, myslel sem to tak, že se dá schovat jednoduše do auta když není potřebná Jasně Citovat
Guest DD Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Tak se dneska jedu mrknou do Allamatu na Prazskyho povstani na nejakou antenku. Po telefonu moc prijemny nebyli, ale snad mi poradej . Vcera jsem objevil kouzlo CBcka. Doma, ve ctvrtym patre na kopci jsem slysel lidi z cely Prahy (Andel, Karlin, Butovice). Vyborny, mam zase novou zabavu Citovat
Driver Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Jo pokud budeš chtít magnetku připojit na tu ručku tak si nezapoměň koupit redukci, poradí ti jakou podle konektoru na ručce. Citovat
Guest DD Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Driver> Neboj, poradim se s nima. V technice jsem lama, takze to holt budu muset nechat na nich (kabel, konektory atd.). Vyzbrojil jsem se jen teoretickejma znalostma, neb jsem vcera travil 4 hodiny ctenim informaci o CB, frekvencich a vsem ostatnim . Chci jen napajeni ze zapalovace, magnetku (popr. pevnou s takovym tim plastovym bazmekem, do kteryho se zapichne a pak se to cely pribouchne do dveri) a aspon 4 metry kabel s konektorem a redukci (abych v pripade, ze bych casem koupil mobilku, to mohl bez problemu prepichnout). Dik za tipy!! Citovat
Fusion Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 DD: tak to by tě ještě bavilo takový zařízeníčko s názvem scanner, skenuje to rádiový vlny. Sem tu šikovnou věcičku měl v autě. Naladil sem na tom městskou policii a když sme se s kamošem nudili tak sme poslouchali a čekali až se bude dít něco zajímavýho a pak sme se jeli podívat na místo činu Citovat
Guest DD Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Fusion> O tom jsem uz slysel, ale tak daleko asi nepujdu . Jinac uz jsem majitelem magnetky na strechu, akorat budu muset natrenovat sundavaci proces. Krasne jsem to pripevnil, schoval kabel, frajirci z prodejny mi drat naladili, a ted jsem zjistil, ze jestli to mam sundat, cely to budu muset zase rozdelat :D. No, jeste se mam co ucit . Citovat
Aceman206 Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 já používám CB už dlouho na autě a opravdu je to bomba. Párkrát mě to zachránilo před radarem Používám magnetku a ručku a stačí to:super Citovat
chechet Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 what the hell are you people talking about? hele, vydedukoval jsem (jsem proste dobrej ), ze se bavite o zarizeni na prijem nakeho radioveho vysilani, ktere neni soucasti AM a FM pasem. a zni to zajimave. mohl by mne, prosim, nekdo vysvetlit par pojmu a o co vubec de? zmatek mam hlavne z \"CB\", \"rucka\" a \"magnetka\". toz dik predem Citovat
Guest DD Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Původně zaslal: chechet what the hell are you people talking about? hele, vydedukoval jsem (jsem proste dobrej ), ze se bavite o zarizeni na prijem nakeho radioveho vysilani, ktere neni soucasti AM a FM pasem. a zni to zajimave. mohl by mne, prosim, nekdo vysvetlit par pojmu a o co vubec de? zmatek mam hlavne z \"CB\", \"rucka\" a \"magnetka\". toz dik predem CB, anebo citizen band, je verejne radiove pasmo na 27 MHz s FM modulaci (AM je snad u nas zakazana), ktere muzou pouzivat uplne vsichni pro prijem a vysilani radioveho signalu. Neboli zkracene vysilacka. K dispozici je 80 kanalu, ktere muze kdokoli pouzivat (jsou vyjimky, napr. kanal 9 je jen pro nouzove situace apod.). V soucasne dobe neni prilis velky provoz, kazdopadne na kanalu 10 chytnes ridice kamionu a to je sranda i jen poslouchat . Jinak muzes mluvit s kymkoli, kdo je na prijmu. Nicmene vsechno ma sve nalezitosti . Jinak ja se \"ucil\" z tohohle - http://www.cbdx.cz/seznam20count20cislo14.html . Stravil jsem na tech strankach uhrnem asi 6 hodin a da se rict, ze uz me v eteru moc veci neprekvapi . Fakt stoji za to precist . Mimochodem - v nedeli v noci jsem chytil dve expedice. Jedna z Krusnejch hor a druha nekde od Cesky lipy. Oni me neslyseli, kazdopadne ja je ano . A kdyz jeden rika: \"Vseobecna vyzva na kanal 26, tady je Tomas mobilka Roudnice, toho casu Dlouha louka, Krusne hory, JO71DP. Brejci, pojdte na nas volackama.\", pak je sranda, kdyz vis, o cem mluvi (lokator (JO71DP) si nejspis pletu ). [upravil dne 2/5/0606 DD] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.