medwedik Odesláno 26. duben 2022 Odesláno 26. duben 2022 Peugeot 307,2.0hdi,79kw,rok 2003. Při rozjíždění (nebo v rychlosti cca do 15km/h) se mi jakoby sekne volant a cuká na zpět. Je to třeba jen slabá vteřina než pustí dál do plného rejdu. Je to docela nepříjemná záležitost, hlavně když najíždím do prudké zatáčky a v protisměru se objeví auto a já tu slabou vteřinku jedu na něj Nevíte kde by mohl být problém? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. duben 2022 Odesláno 26. duben 2022 (upraveno) V lepším případě málo kapaliny (což v tomto případě spíš ne) nebo jen zoxidované konektory co vedou do serva. V horším samotné servo, řeším to teď na 307 kolegy Což je na výměnu. Vypadá to asi takto. Je to umíštěné pod podběhem u spolujezdce, první 307 měly servo obalený v takový izolaci, která navíc držela vodu. Upraveno 26. duben 2022 uživatelem VojtouNerCZ inoxing ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 26. duben 2022 Odesláno 26. duben 2022 Ono to nekope do protisměru, jenom asi kolísá/vynechává tlak od servočerpadla. Gep je elektro-hydraulika, takže posilovac na hrebenu rizeni je klasicky mechanicky posilovac, jen ma servocerpadlo umistnene mimo motor a zene ho elektromotor (rizena regulace). Rizeni do smeru nelze timto systemem nijak ovlivnovat, jen posilovaci ucinek- rychlosti obehu kapaliny. Pravdepodobne oxidace kontaktu na servocerpadle, jak popisuje kolega vyse. Citovat
PaKr Odesláno 26. duben 2022 Odesláno 26. duben 2022 Někde tady na fóru jsem četl, že někdo měl " mikroprasklinu" na pojistce - ta se při měření tvářila ok, ale při zátěži vynechávala. Moje auto před koupí ( minimálně ) rok stálo, a to se někde muselo projevit, takže já jsem řešil kostru a to jak hlavní kabel z baterky na kastli a na převodovku, tak kostřící body za předními světly - servo je ukostřené za PP světlem. To je moje zkušenost a další tip ke hledání ozzy56 a inoxing ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.