Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny 😊  mám problém s Peugeot 307 r.v.2005  1.4 nebo 1.6  teď si nejsem jistá a 55kw,palivo-diesel.    Mám problém s tím  že když nastartují  zařadim cokoliv krom teda neutrálů tak mi to zdechne a nebo se podaří  popojet  pár metrů a vypne se znovu.   Minulý týden  se mi to právě stalo na SK takže super výlet, našla jsem tam přes známého automechanika    bylo mi řečeno že to bylo nejspíš palivovým filtrem   že byl zanesenej  no a teď v neděli  sem si pro něj jela tak cestu do ČR zvládlo v pohodě a dnes když jsem jela s práce domů tak mě to udělalo  to stejné zase v neutrálu nastartuju zařadim a chcíp akdsz teda přidám víc plynu. Tak ujedu 5  10 metrů a zase to zdechne.   Tak co je tam špatně nevím prosím někdo ?  

Odesláno

Tech příčin muže být hromada :) ale u 1.4 dost často umiralo čidlo tlaku na railu :) to chce ale nejprve diag a podle chyby co tam bude dal řešit 

• O 1 rok později...
Odesláno

Mám podobný problém na 2.0 RHR. Zdechne bez varování, nerozsvití se žádná kontrolka a po chvíli jde zase nastartovat :myslim

Když šlo nastartovat, tak na diag nic ( pouze žhavení), když to blblo, tak i chyba snímače otáček. 

Nejde mi do hlavy, že to zdechne a nesvítí žádná kontrolka, tak jestli nemůže být chyba někde jinde ( spínačka...)

IMG_20231008_123848.jpg

IMG_20231008_170121.jpg

Odesláno

Nafty je dost ( plná nádrž) a filtr jsem dával nový v červnu - na něm jsou najeté max dva tisíce.

Ještě doplním, že když jsem neúspěšně startoval s připojenou diag, tak to pořád psalo 0 otáček ( zdárný start s diag se mi nepodařil ) 

Osobně bych se klonil k tomu čidlu, ale nejde mi do hlavy, proč při zdechnutí nesvítí ani dobíjení :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...