Lenka1992 Odesláno 25. duben 2022 Odesláno 25. duben 2022 Zdravím všechny mám problém s Peugeot 307 r.v.2005 1.4 nebo 1.6 teď si nejsem jistá a 55kw,palivo-diesel. Mám problém s tím že když nastartují zařadim cokoliv krom teda neutrálů tak mi to zdechne a nebo se podaří popojet pár metrů a vypne se znovu. Minulý týden se mi to právě stalo na SK takže super výlet, našla jsem tam přes známého automechanika bylo mi řečeno že to bylo nejspíš palivovým filtrem že byl zanesenej no a teď v neděli sem si pro něj jela tak cestu do ČR zvládlo v pohodě a dnes když jsem jela s práce domů tak mě to udělalo to stejné zase v neutrálu nastartuju zařadim a chcíp akdsz teda přidám víc plynu. Tak ujedu 5 10 metrů a zase to zdechne. Tak co je tam špatně nevím prosím někdo ? Citovat
ChouLu Odesláno 25. duben 2022 Odesláno 25. duben 2022 Tech příčin muže být hromada ale u 1.4 dost často umiralo čidlo tlaku na railu to chce ale nejprve diag a podle chyby co tam bude dal řešit Citovat
Lenka1992 Odesláno 26. duben 2022 Autor Odesláno 26. duben 2022 (upraveno) Děkuji za radu Upraveno 26. duben 2022 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
jarokare Odesláno 26. duben 2022 Odesláno 26. duben 2022 Taky jsem opravoval prodřenej svazek motoru , vždycky , když se motor pohnul při rozjezdu , tak to chcíplo ... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 8. říjen 2023 Odesláno 8. říjen 2023 Mám podobný problém na 2.0 RHR. Zdechne bez varování, nerozsvití se žádná kontrolka a po chvíli jde zase nastartovat Když šlo nastartovat, tak na diag nic ( pouze žhavení), když to blblo, tak i chyba snímače otáček. Nejde mi do hlavy, že to zdechne a nesvítí žádná kontrolka, tak jestli nemůže být chyba někde jinde ( spínačka...) Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. říjen 2023 Odesláno 9. říjen 2023 Střelím z patra, co nafta? Nevím jak nafťáky, ale u benzínu když mk dojde benzín, resp zdechne čerpadlo, tak mi to nic nezahlásí. Nemůže nastat nějaký výpadek? Citovat
PaKr Odesláno 9. říjen 2023 Odesláno 9. říjen 2023 Nafty je dost ( plná nádrž) a filtr jsem dával nový v červnu - na něm jsou najeté max dva tisíce. Ještě doplním, že když jsem neúspěšně startoval s připojenou diag, tak to pořád psalo 0 otáček ( zdárný start s diag se mi nepodařil ) Osobně bych se klonil k tomu čidlu, ale nejde mi do hlavy, proč při zdechnutí nesvítí ani dobíjení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.