Lihous Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 Zeptam se zda existuje za rozumne penize nejaky adapter pro PCMCIA vs. USB ? Hledal jsem asi malo ci spatne protoze jsem nic nenasel. Diky predem. Citovat
Péťa Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 (upraveno) Předpokládám, že potřebuješ připojit kameru, která má Firewire k notebooku. Našel jsem redukce z USB na firewire, ale nebudí důvěru Nebo to máš k velkému počítači (pak by možná existovala nějaká rozšiřující karta). Karta třeba tady Nebo Ti mohu věnovat do staršího PC: Upraveno 25. březen 2022 uživatelem Péťa Lihous ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 25. březen 2022 Autor Odesláno 25. březen 2022 No nam se povedlo asi 15roku stary notas rozchodit "ale" po prvni prevedene kazete se XPcko zamotalo a uz se nevymotalo. Zkousim najit Hdd s ATA konektorem a nebo koupit jiny notas ... Tak me jen napadlo ze by mohla byt nejaka redukce. Citovat
Lihous Odesláno 25. březen 2022 Autor Odesláno 25. březen 2022 (upraveno) "Neco" pokud to existuje abych kartu zasunul do "neceho" z ceho bude koukat kablik a usb konektor - samozrejme pokud neco takoveho je na trhu. Kartu co nabidl @Péťa si nejsem jisty zda by sla a komunikovala v novem PC desce. A mam to na predelani miniDV kazet z nasi videoteky.Konecne jsem se dokopal a koupil kameru pro prepis. A jelikoz toto vzniklo nekde kolem roku 2008-2012 ?? Bude asi nejlepe komunikovat s XP pripadne W7 s W10 si myslim ze by byl vice mene problem. Foto bedny pokud to neco rekne. Upraveno 25. březen 2022 uživatelem Lihous Citovat
Dave_k Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 Někde jsem to doma měl. To co máš na první fotce. Mělo to roz4 na USB ještě s pomocným napájecím kablem, ale nemůžu to nějak dohledat. Citovat
Lihous Odesláno 26. březen 2022 Autor Odesláno 26. březen 2022 @Dave_k Tu kartu mam ale neni momentalne do ceho pripojit. Vcera jsem ale problem vyresil. A na Aukru koupil celej notas s moznosti PCMCIA cena tak nejak byla dobra snad jen ma W7 a mozna bude treba instalace XP. No a prozkoumani tohoto neprobadaneho kousku casu minuleho me za to stoji - ikdyz v dnesni dobe to je jen a jen ukojeni me zvedavosti. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 31. březen 2022 Autor Odesláno 31. březen 2022 Snad bude problem vyresen. Notas prisel a ac je jeho stari docela velke je v dobrem stavu - jde zapnout W7 nabehne celkem rychle. "ALE" program ktery dokaze video zpracovat - prilozeny ke kerte rozchodit na W7 byl orisek - jak se to povedlo netusim ale snad funguje. Spat jsem sel ve 2dnes rano pekne tri hodinky stravene u zarizeni Pokusne zkousim udelat prvni kopii a s ni trosku pracovat - na starem notasu vynechaval zakladni program Xp-cek radky tak ze to bylo v postprodukci k nepotrebe - tady se zda ze to bude uspesnejsi. Dokonce i dat.tok se zda ze bude v poradku. Uvidime. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.