Dundee Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Původně zaslal: Dundee P.S.: Kdybych měl na autě EGR, už by byl i sundanej, ne jen zaslepenej Ukazuju snad jen na druhý? Vem si, že v týhle republice každej hrabe jen na svůj píseček a na ostatní jaksi háže bobek. Navíc každej dobrej skutek musí bejt po zásluze potrestanej Citovat
Ferin007 Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Ekoterorista je tvůj pravej opak. Protestuje proti Velké Pardubické tím, že vběhne koňům před Taxisem do cesty, ty se pak splaší a 10 jich na Taxisu zařve. Citovat
Čeněk Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: oddie Na druhou stranu není vůbec zmíněno zasírání sání sazemi, a to tím spíš u turbodieselů, kde se do sání také dostává nějaké malé množství oleje, co turbo pouští (a VŽDY alespoň trochu pouští, takže je sání mastné) - v kombinaci s tím to dělá v sání dost hnusný a masivní nános. Kdo někdy nějaký takový motor rozebíral, ví své... Tak to jsem moc rád, že ten EGR na motoru nemám už od výrobce Jinak tyhle žabomyší války ohledně ekologickýho a neekologickýho chování nemají absolutně žádnej smysl. Řešit tady EGRy a FAPy je sice hezký (je to skoro jako "korunka ke korunce..."), ale zase takovej negativní dopad to (alespoň přímo u nás) na tu ekologii nemá, kor u nových motorů. Největší dopad na to mají rakve jako Avie, Vejdy, Anduly, Tupolevy (a plno jinejch) a podobný zastaralý krámy, u kterých si s pražádnou ekologií vůbec nikdo hlavu nelámal. Jak dlouho existuje tenhle ekologickej boom? Jsem mladej, dřív jsem to asi tolik nevnímal, ale třeba ty barevný kontejnery, sběr nebezpečnýho odpadu, různý ekologicky nezávadný výrobky apod. si z doby základní školy ('88-'97) tak nějak vůbec nevybavuju... Citovat
Čeněk Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Takže jak to tady čtu tak p405 1.9TD 66kW ten ERG ventil nemá? Citovat
-=Michal=- Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: PŘEMA Jo jo plně s tebou souhlasím,jsem už trochu starší oddíl a na takové ekologické manevry jsem v mládí nezažil.... Hlavně jsou asi ještě další aspekty napomáhající likvidaci ekologie- mytí aut šamponama u jinak čistých potoků (vidím každoročně a rodičů, když přijedou lufťáci na dovolenou ), lití vyjetého oleje a jiných produktů (ředidla apod.) do kanálů či na louky atd. To je potom takový odpojení EGR ventilu či domácí vymytí FAPu plivnutím do oceánu. Taky není dobrý jíst luštěniny a houskový knedlíky. Produkuje se pak zvýšené množství CH4, N2O a dalších "krakenových plynů"......vůbec je lepší nežít, protože samotná existence člověka zvětšuje ozonovou díru. Vlastnictví auta by mělo být trestáno okamžitou exekucí tažením za vlasy pod autem :D:super Citovat
Dundee Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Původně zaslal: Čeněk Takže jak to tady čtu tak p405 1.9TD 66kW ten ERG ventil nemá? Tahle 66kW verze, typ motoru DHY, zrovna EGR má. Nemá ho 68kW verze, typ motoru D8A Citovat
oddie Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Čeněk Takže jak to tady čtu tak p405 1.9TD 66kW ten ERG ventil nemá? Tahle 66kW verze, typ motoru DHY, zrovna EGR má. Nemá ho 68kW verze, typ motoru D8A Ve 405 ho nemá ani jedna verze TD, ve 405 je EGR pouze u slabší verze 1,9D - tedy DJZ 47kW. K D9B 51kW a TD jej přilepili až někdy v 96 nebo kdy, takže to se týká jen 306 a mladších. Citovat
C.J. Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Pánové, já se směji.. My co brázdíme silnice na dvoutaktních strojích, které (ne)spálí 1l M2T na 500km, při stání na křižovatce vytvoříme solidní maskovací oblak kouře a vy se tady hádejte o vlivu zaslepení AGR na celosvětovetové klima.. Citovat
Čeněk Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Hurá, mám motor DHY - takže žádný ERG :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.