Bailly Odesláno 31. leden 2022 Odesláno 31. leden 2022 Ahoj, řešil zde již někdo neustále vypadávající hadici k turbu P407 1,6HDi ? Já s tím bojuji neustále a už nevím co s tím . Předem díky za rady Citovat
jarokare Odesláno 31. leden 2022 Odesláno 31. leden 2022 Kup si novej těsnící kroužek a hlavně ho dotahuj s citem https://www.topnahradnidily.cz/tesnici-krouzek-na-turbo-peugeot-5008-1434-c8 Citovat
HonzaC2 Odesláno 31. leden 2022 Odesláno 31. leden 2022 Jen bych doplnil, ze jeste zalezi na tom, zda ojety tesnici krouzek je pricina, nebo nasledek. A to nasledek toho, ze cely filtrbox skace za motorem jak blechy na divanu. Spousta lidi ma totiz ten filtrbox za motorem defakto poveseny na te hadici k tomu turbu. Vubec to nemaji zapichnute vdrzaku a to jak nahore na sacich parozich, tak dole v drzaku, kde prvni plastove drzaky maly ty diry ve kterych to melo drzet ulomene. Pripadne kombinace obojiho. Vim o cem pisu, sam jse mtakove auto kdysi prebral z firmy, kde servis delal Servis - jako firma. Vzadu plastovy drzak, ale jiz jen s jednim okem a nahore jeden ulomeny na parozich. Cele to bylo pojisteny stahovacima paskama, pry je to z vyrobe blbe udelane. Ja koupil drzak novy, jiz kovovy a parohy jsem vymenil. Drzi to perfektne a nema tendenci to ani nespaskovne nijak skakat a na turbu sjizdet. Bailly a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Bailly Odesláno 3. únor 2022 Autor Odesláno 3. únor 2022 To Jarokare: Těsnící kroužek měněný , dělá to stále :(. To HonzaC2: Tohle vypadá rozumě , zkusím na to mrknout. Už se těším , jak budu rozpláclej na motoru a prd vidět :D. Ten kdo vymyslel tohle umístění vzduchového filtru by zasloužil nakopat do pr.... :D:D. Není to náhodou ve faceliftové verzi řešeno jinak? Mám pocit, že jsem viděl filtrbox umístěný v prostoru mezi motorem a baterkou?? Citovat
MJSytic Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 1,6 HDI to mají všechny takhle pěkně Vedle motoru a baterky to má 2.0 -> Ale jak píše HonzaC2, je potřeba ten celek pořádně uchytit. Ideálně dát i nové silentbloky. Na 308 jsem si s tím vyhrál, že jsem i "dovařil" ošoupaný plast ve spojovací trubce a zase to vše krásně drží Bailly ohodnotil 1 Citovat
Bailly Odesláno 23. únor 2022 Autor Odesláno 23. únor 2022 HonzaC2: Nemáš náhodou obrázek s rozkladem jednotlivých dílů uchycení toho nešťastného filtrboxu? Ať vím co potřebuju . Kdyby tam byly objednací čísla, tak budu vděčný... Předem díky Citovat
HonzaC2 Odesláno 23. únor 2022 Odesláno 23. únor 2022 Zkus tady, mělo by to být stejné http://www.catcar.info/peugeot/?lang=en&l=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%3D Citovat
Bailly Odesláno 20. červen 2022 Autor Odesláno 20. červen 2022 Držák byl opravdu ulomeny. Objednal jsem tedy novy podle čísla ve výkresu a ouvej- odsazeni bylo obráceně. Takže jsem musel trošku improvizovat, ale nakonec se to podařilo a hadice konečně sedí tak jak má. Ještě jednou díky za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.