Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

řešil zde již někdo neustále vypadávající hadici k turbu P407 1,6HDi ? Já s tím bojuji neustále a už nevím co s tím . 

Předem díky za rady

Odesláno

Jen bych doplnil, ze jeste zalezi na tom, zda ojety tesnici krouzek je pricina, nebo nasledek. A to nasledek toho, ze cely filtrbox skace za motorem jak blechy na divanu. Spousta lidi ma totiz ten filtrbox za motorem defakto poveseny na te hadici k tomu turbu. Vubec to nemaji zapichnute vdrzaku a to jak nahore na sacich parozich, tak dole v drzaku, kde prvni plastove drzaky maly ty diry ve kterych to melo drzet ulomene. Pripadne kombinace obojiho. Vim o cem pisu, sam jse mtakove auto kdysi prebral z firmy, kde servis delal Servis - jako firma. Vzadu plastovy drzak, ale jiz jen s jednim okem a nahore jeden ulomeny na parozich. Cele to bylo pojisteny stahovacima paskama, pry je to z vyrobe blbe udelane. 

Ja koupil drzak novy, jiz kovovy a parohy jsem vymenil. Drzi to perfektne a nema tendenci to ani nespaskovne nijak skakat a na turbu sjizdet.

Odesláno

To Jarokare: Těsnící kroužek měněný , dělá to stále :(.

To HonzaC2: Tohle vypadá rozumě , zkusím na to mrknout. Už se těším , jak budu rozpláclej na motoru a prd vidět :D. Ten kdo vymyslel tohle umístění vzduchového filtru by zasloužil nakopat do pr....  :D:D. Není to náhodou ve faceliftové verzi řešeno jinak? Mám pocit, že jsem viděl filtrbox umístěný v prostoru mezi motorem a baterkou??

Odesláno

1,6 HDI to mají všechny takhle pěkně :) Vedle motoru a baterky to má 2.0 -> Ale jak píše HonzaC2, je potřeba ten celek pořádně uchytit. Ideálně dát i nové silentbloky. Na 308 jsem si s tím vyhrál, že jsem i "dovařil" ošoupaný plast ve spojovací trubce a zase to vše krásně drží ;) 

• O 3 týdny později...
Odesláno

HonzaC2: Nemáš náhodou obrázek s rozkladem jednotlivých dílů uchycení toho nešťastného filtrboxu?

Ať vím co potřebuju . Kdyby tam byly objednací čísla, tak budu vděčný...

Předem díky

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Držák byl opravdu ulomeny. Objednal jsem tedy novy podle čísla ve výkresu a ouvej- odsazeni bylo obráceně. Takže jsem musel trošku improvizovat, ale nakonec se to podařilo a hadice konečně sedí tak jak má. Ještě jednou díky za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...