MotoMoto Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 Ahoj, někdo kdo by měl podobnou situaci a hlavně ale věděl jak z ní ven. Popis chyby: Přichází hovor, přijmutí hovoru přetažením zelené ikony, oznámení o přijetí hovoru, na obrazovce červená ikona pro ukončení hovoru Až sem vše OK a tak jak má být Ale přitom ani já a ani volající nic neslyší a následně se hovor nehovor ukončí a oběma stranám je signalizováno zmeškaný hovor resp. volaný ukončil hovor. Já ho vidím ve zmeškaných. Napadá někoho něco? Aktualizace provedeny. Dnes jsem se dokonce přinutil uvést MT do továrního nastavení. Málem bračím co všechno mě čeká na nastavení. Zatím se závada neprojevila. Ale i před tím to bylo tak 3x z 10. tak uvidíme Citovat
Péťa Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 (upraveno) Jestli se to bude opakovat, zkus vypnout v nastavení VoLTE. Případně v Režimu sítě zakázat ty rychlá data, ale to by byl až další pokus. Co máš za operátora? Upraveno 18. prosinec 2021 uživatelem Péťa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 Taky myslim že to asi muže zposobovat VoLTE nebo VoWIFI Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 me to delalo to wifi a od ty doby mam tuhle *neumím psát slušně*ku vypnutou a slape mi to jako hodinky.... a pozor je to taky predrazena *neumím psát slušně*ka samsung zlatej asus Citovat
Péťa Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 To WoWIFI mě ani nenapadlo, to vůbec nepouštím a mohlo by to být tím. Dobrý tip od @Radek Hurvajz A komentář @Scratch nechápu, jeho averze ke značce je skutečně silná A pak napíše "zlatej asus" pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 18. prosinec 2021 Autor Odesláno 18. prosinec 2021 Že já trubka se nezeptal než jsem to restartoval. Teď mě čeká kompletní nastavování 5 bank, komunikací, kamer a spousty dalších věcí. Ta wifi mě nenapadla a ani to VOLTE Jiak operátor T-mobile Tak uvidíme. Jinak jiný MT než Samsung mi do baráku nesmí. Ale to jen okrajově. Díky všem za nápady Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 (upraveno) před 2 hodinami, Péťa napsal: To WoWIFI mě ani nenapadlo, to vůbec nepouštím a mohlo by to být tím. Dobrý tip od @Radek Hurvajz A komentář @Scratch nechápu, jeho averze ke značce je skutečně silná A pak napíše "zlatej asus" bavime se o telefonech do 8tis, ne o tvem. A tam proste ASUS tezce vede oproti samsungu hlavne vybavou a moznosti ruznych nastaveni..... u toho meho noveho si ani nemohu pridat vlastni ton na vyzvaneni v kalendari ci fcb apod.... bez ohledu ze to ani nema notifikacni led. Je o 4 roky novejsi nez byvaly asus, ale ten je i ted porad rychlejsi a ma delsi vydrz a stal tehdy 5000 proto. Jsem se na ten telefon od firmy celkem tesil, ale je to pomaly jak sanky v lete..... a celkove zklamani a opet se mi potvrdilo, ze malo muziky za dost penez.... jinak to nastavovani teda vubec nezavidim Upraveno 18. prosinec 2021 uživatelem Scratch Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Scratch napsal: nemohu pridat vlastni ton na vyzvaneni v kalendari ci fcb apod Hmm, protože to prostě jenom neumíš. A když něco neumím tak to automaticky zatracuju že je to uplně na h.... Ke každý aplikaci jde přiřadit jakykoliv zvuk. Zkus to třeba v oznámení Upraveno 18. prosinec 2021 uživatelem Radek Hurvajz MJSytic a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 (upraveno) promin, ale nedelej ze mne debila. proste to nejde, ta moznost pridat vlastni zvuk tam ptoste neni. tecka. Upraveno 18. prosinec 2021 uživatelem Scratch Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 (upraveno) @Scratch Ale jde. Podrž prst na zastupci, zvol informace o aplikaci, pak se posuň na oznámení a zvol obecné oznámení, tam otevři Zvukové. Taky ty zvuky musiš mit na kartě ve složce kam patří, nebo ve složce Media Upraveno 18. prosinec 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 (upraveno) Fakt to tam nemam ,neres to. Proste ten muj a20s nebo co to je, je proste pomala tragedie. Upraveno 18. prosinec 2021 uživatelem Scratch Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 (upraveno) @ScratchKlepni na některý řádek otevře se ti nabidka, a pujdou otevřít i ostatní. NA každej ten řádek mužeš mít jiný zvuk, že je to pomalý je jedno, Android jako Android Upraveno 18. prosinec 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
MotoMoto Odesláno 18. prosinec 2021 Autor Odesláno 18. prosinec 2021 Tak reset nepomohl, teď jsem vypnul VOLTE a uvidím. Nechce se mi to celé nastavovat, když by potom stejně šel do servisu. Jen lituji, že jsem to resetnul dřív. Jinak já musím mít Samsunga, protože už odmítám se učit a zvykat na nové jiné rozhraní. Prostě už jsem starý a líný. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 VoWIFI vypni taky, je to v tom. No přesně proto mám Samsung, mam to stejně, a když vidim rozhraní u Xiaomi tak je mi blbě MotoMoto a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 19. prosinec 2021 Autor Odesláno 19. prosinec 2021 zkouším to postupně. Uvidíme Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 před 17 hodinami, Radek Hurvajz napsal: @ScratchKlepni na některý řádek otevře se ti nabidka, a pujdou otevřít i ostatní. NA každej ten řádek mužeš mít jiný zvuk, že je to pomalý je jedno, Android jako Android kdyz na to kliknu, tak to zapnu, nebo vypnu.... fakt nic vic Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 (upraveno) To se mi nějak nezdá. Zkus to třeba u toho kalendáře. Napadá mě, nemáš to nějaký ten FCB LITE? Upraveno 19. prosinec 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Péťa Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 (upraveno) Mám to jako @Scratch (u jiných aplikací, sračka jménem FCB mi do mobilu nesmí, stačí, že tam je messenger :D) Upraveno 19. prosinec 2021 uživatelem Péťa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 (upraveno) Mam to stejně, jen MSG, ale nastavení zvuků třeba u něj funguje normalně, teda u všech app Upraveno 19. prosinec 2021 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 Jo, takhle to u Messengeru taky mám Dík Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.