Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Samsung Galaxy A22 5G chyby při přijímání hovoru

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, někdo kdo by měl podobnou situaci a hlavně ale věděl jak z ní ven.

Popis chyby:

Přichází hovor, přijmutí hovoru přetažením zelené ikony, oznámení o přijetí hovoru, na obrazovce červená ikona pro ukončení hovoru

Až sem vše OK a tak jak má být

Ale přitom ani já a ani volající nic neslyší a následně se hovor nehovor ukončí a oběma stranám je signalizováno zmeškaný hovor resp. volaný ukončil hovor. Já ho vidím ve zmeškaných.

Napadá někoho něco?

Aktualizace provedeny. Dnes jsem se dokonce přinutil uvést MT do továrního nastavení. Málem bračím co všechno mě čeká na nastavení.

Zatím se závada neprojevila. Ale i před tím to bylo tak 3x z 10. tak uvidíme

Odesláno (upraveno)

Jestli se to bude opakovat, zkus vypnout v nastavení VoLTE.

Případně v Režimu sítě zakázat ty rychlá data, ale to by byl až další pokus.

Co máš za operátora?

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

me to delalo to wifi a od ty doby mam tuhle *neumím psát slušně*ku vypnutou a slape mi to jako hodinky.... a pozor je to taky predrazena *neumím psát slušně*ka samsung :D  zlatej asus :D 

Odesláno

Že já trubka se nezeptal než jsem to restartoval. Teď mě čeká kompletní nastavování 5 bank, komunikací, kamer a spousty dalších věcí. Ta wifi mě nenapadla a ani to VOLTE

Jiak operátor T-mobile

Tak uvidíme.

Jinak jiný MT než Samsung mi do baráku nesmí. Ale to jen okrajově.

Díky všem za nápady

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Péťa napsal:

To WoWIFI mě ani nenapadlo, to vůbec nepouštím a mohlo by to být tím. Dobrý tip od @Radek Hurvajz :super A komentář @Scratch nechápu, jeho averze ke značce je skutečně silná :D A pak napíše "zlatej asus" :D:D:D

bavime se o telefonech do 8tis, ne o tvem. A tam proste ASUS tezce vede oproti samsungu hlavne vybavou a moznosti ruznych nastaveni..... u toho meho noveho si ani nemohu pridat vlastni ton na vyzvaneni v kalendari ci fcb apod.... bez ohledu ze to ani nema notifikacni led. Je o 4 roky novejsi nez byvaly asus, ale ten je i ted porad rychlejsi a ma delsi vydrz a stal tehdy 5000 :D  proto. Jsem se na ten telefon od firmy celkem tesil, ale je to pomaly jak sanky v lete..... a celkove zklamani a opet se mi potvrdilo, ze malo muziky za dost penez....

jinak to nastavovani teda vubec nezavidim :D 

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Scratch napsal:

nemohu pridat vlastni ton na vyzvaneni v kalendari ci fcb apod

Hmm, protože to prostě jenom neumíš. A když něco neumím tak to automaticky zatracuju že je to uplně na h....

Ke každý aplikaci jde přiřadit jakykoliv zvuk. Zkus to třeba v oznámení :)

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

promin, ale nedelej ze mne debila. proste to nejde, ta moznost pridat vlastni zvuk tam ptoste neni. tecka.

Odesláno (upraveno)

@Scratch Ale jde. Podrž prst na zastupci, zvol informace o aplikaci, pak se posuň na oznámení a zvol obecné oznámení, tam otevři Zvukové.

Taky ty zvuky musiš mit na kartě ve složce kam patří, nebo ve složce Media

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Fakt to tam nemam 😉,neres to. Proste ten muj a20s nebo co to je, je proste pomala tragedie.

Screenshot_20211218-190308_Settings.jpg

Odesláno

Tak reset nepomohl, teď jsem vypnul VOLTE a uvidím. Nechce se mi to celé nastavovat, když by potom stejně šel do servisu.

Jen lituji, že jsem to resetnul dřív.

Jinak já musím mít Samsunga, protože už odmítám se učit a zvykat na nové jiné rozhraní. Prostě už jsem starý a líný.

Odesláno
před 17 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

@ScratchKlepni na některý řádek otevře se ti nabidka, a pujdou otevřít i ostatní. NA každej ten řádek mužeš mít jiný zvuk, že je to pomalý je jedno, Android jako Android

kdyz na to kliknu, tak to zapnu, nebo vypnu.... fakt nic vic

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...