Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, potřeboval bych poradit, než zajedu zase do servisu. Objevila se mi dneska, při prvním sněhu, Závada systému automatického brzdění. Automatický tempomat mám vyplý. Kapota trochu zasněžená, kde je to čidlo, nemůže to být tím?

Je to ale blbost. Poradí někdo?

Odesláno

a jakým krytem? Už jsem jezdil ve vánici, auto jak sněhulák a žádná závada. O špíně z provozu ani nemluvím. Samo nebavíme se o čidlech parkování, ty dokážou otravovat pěkně.

Tipoval bych že to je někde u zrcátka na skle, je tam toho víc. 

Jinak ještě na to má vliv i zapnutí pásů, tak jestli tam něco? Spíš to je na servis s diagnostikou

Odesláno

Já mám allure. A auto jak leštěnku, teda když zrovna nechumeli. Řekněte mi co a kde vyčistit? Diag samozřejmě vlastním, protože Peugeot bez diagnostiky prostě nejde. Měl jsem už 4😱😃

Odesláno (upraveno)

Někde ,v předním nárazníku je zabudované ultrazvukové čidlo,které hlídá vzdálenost od překážky (vozidla) a toto čidlo ,když vyhodnotí

,že je překážka moc blízko,aktivuje nouzové brždění. Když se na to místo v nárazníku nabalí většinou mokrý těžký sníh,auto nahlásí závadu,že nouzové

brždění je deaktivováno. Stačí nárazník očistit,vypnout motor,zavřít,po 1min. otevřít nastartovat a mělo by být ok. Já mám opel vivaro a je to taková

plná placka vpravo od spz.

opel-evivaro-charging.jpg

Upraveno uživatelem mata100
Odesláno (upraveno)

Ahoj já mám Berlingo a stejná závada,a auto uplně čisté...rešil jsem v servisu již loni.objeví se vždy jak začne mrznout...tak zase do servisu...

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna divná citace
Odesláno (upraveno)

Jak to řeší teda v servisu. Já se o auto taky starám, možná až moc. Zajímá mne, jestli čistit ten krycí plast nebo senzor pod ním.

Upraveno uživatelem Péťa
Odstraněna prázdné citace
Odesláno (upraveno)

No jak jsem psal mam Berlingo 2019...a loni mi v servisu dali nové rádio,prý by to mohlo delat ono,ale nepomohlo to...nevím proč zrovna rádio ale pry je to nejak se vsim spojene...v každem připade musim znovu do servisu...

Upraveno uživatelem Péťa
Smazána zbytečná citace
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak u mě vše dělala nejspíššpatná baterka a tím podpětí, při startováni počítač načetl nějaké nesmysly a pak vyskočila hláška o závadě...já při startu nic nepozoroval,auto nastartovalo normalně...ale diag.ukázala podpětí při startu...Tak snad to někomu pomuže...Nakonec to s nouzovym bržděním nemelo noc společného jen vyskočila ta hláška...tak baterka dobyta a už vše ok...nová baterka objednána...ahoj všem...

Odstraněna úplně zbytečná samo citace
Odesláno

s tím bude dost souviset to rádoby inteligentní dobíjení. Naučil jsem se baterku nabíjet min jednou za měsíc a vždy mi nabíječka tvrdí že už je nejvyšší čas. Naštěstí se nabíjí velmi snadno. Akorát zase pozoruju trochu negativum, že mi díky tomu moc hezky funguje stopstart i v zimě.

Odesláno (upraveno)

Uplně souhlasim...také budu nabíjet aspon přes zimu...jezdím jen krátké trasy...

Necituj celý přímo předchozí příspěvek!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...