Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tři největší české lži :

1. jdeme na jedno

2. dopijem a pudem

3. od zejtra nechlastám

Taky se vám to občas stává? Nedávno mě kámoši vytáhli ven. Manželku jsem ubezpečoval, že přijdu před půlnocí, ale hodiny ubíhaly, pivo chutnalo a teklo příliš hladce. Okolo půl třetí ráno, ožratý jako sviňa, jsem se vydal domů.

Jen co jsem vstoupil do bytu, naše kukačky v hale ožily a třikrát zakukaly.

Napadlo mě, že by se manželka mohla probudit, tak jsem duchapřítomně ještě 9x zakukal.

Byl jsem fakt hrdej na svou schopnost šikovně se vyhnout možným konfliktním situacím! Ráno, když se mě pak manželka ptala, kdy jsem se vrátil večer domů, tak jsem jí s klidem řekl, že o půlnoci. Nevypadala, že by něco tušila! WOW!

"Jsem z toho venku" zajásal jsem!! Potom mi ale oznámila, že budeme muset koupit nové kukačkové hodiny. Když jsem se zeptal proč, odpověděla: Tak si představ, že v noci třikrát zakukaly, potom řekly do prdele, ještě čtyřikrát zakukaly, odkašlaly si, třikrát zakukaly, chvíli se chechtaly, potom ještě dvakrát kukly a nakonec si prdly.........

Odesláno

Taky mám jednu pivařskou:

Sejdou se v hospodě tři dealeři světoznámých pivovarů: Heinekenu,

Budweiseru(USA) a Plzeňského Prazdroje.

První dealer si objednává: \"Dám si jeden Heineken, protože je vyroben

z těch nejlepších surovin\". Američan říká vrchnímu: \"Dám si Budweiser,

protože je prostě nejlepší na světě!\" Čech říká: \"Já si dám Colu.\"

Ostatní dva se na něj tázavě podívají a ptají se ho: \"Vy si nedáte

pivo?!?\" A Čech odpoví: \"Když si nedáte vy, tak ani já nebudu . ;)

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Tři největší české lži :

1. jdeme na jedno

2. dopijem a pudem

3. od zejtra nechlastám

Taky se vám to občas stává? Nedávno mě kámoši vytáhli ven. Manželku jsem ubezpečoval, že přijdu před půlnocí, ale hodiny ubíhaly, pivo chutnalo a teklo příliš hladce. Okolo půl třetí ráno, ožratý jako sviňa, jsem se vydal domů.

Napadlo mě, že by se manželka mohla probudit, tak jsem duchapřítomně ještě 9x zakukal.

Byl jsem fakt hrdej na svou schopnost šikovně se vyhnout možným konfliktním situacím! Ráno, když se mě pak manželka ptala, kdy jsem se vrátil večer domů, tak jsem jí s klidem řekl, že o půlnoci. Nevypadala, že by něco tušila! WOW!

\"Jsem z toho venku\" zajásal jsem!! Potom mi ale oznámila, že budeme muset koupit nové kukačkové hodiny. Když jsem se zeptal proč, odpověděla: Tak si představ, že v noci třikrát zakukaly, potom řekly do prdele, ještě čtyřikrát zakukaly, odkašlaly si, třikrát zakukaly, chvíli se chechtaly, potom ještě dvakrát kukly a nakonec si prdly.........

super :super

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Tři největší české lži :

1. jdeme na jedno

2. dopijem a pudem

3. od zejtra nechlastám

\"Jsem z toho venku\" zajásal jsem!! Potom mi ale oznámila, že budeme muset koupit nové kukačkové hodiny. Když jsem se zeptal proč, odpověděla: Tak si představ, že v noci třikrát zakukaly, potom řekly do prdele, ještě čtyřikrát zakukaly, odkašlaly si, třikrát zakukaly, chvíli se chechtaly, potom ještě dvakrát kukly a nakonec si prdly.........

:D:D:D co dodat :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...