jirkazem Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Mám nový model 406 1.8 16v r.1999, display ukazuje nesmyslnou venkovní teplotu, asi bude v čudu čidlo. Podle servisní knihy se má zpětné zrcátko vytočit nahoru a vyloupnout, ale mám bobky, že to rupne. Můžete mi někdo polopatě vysvětlit, co s tím? Citovat
Dave_k Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 Až ho vytočíč nahoru tak uvidíš uvnitř dole 2 drátky. Ty musíš buďto zmáčknout k sobě nebo od sebe a zrcátko by mělo jít ven. Citovat
xsimik00 Odesláno 17. duben 2006 Odesláno 17. duben 2006 no jiz se to tu probiralo nekolikrat treba hlavne ho nekupuj v peugeotu, stoji nekolik set a napriklad v GM-electronic neco kolem 20kc. Bohuzel nemuzu najit nikde ten typ termistoru ktery to byl. Zkus hledani, treba budes mit vic stesti. Citovat
P607Olda Odesláno 17. duben 2006 Odesláno 17. duben 2006 Původně zaslal: xsimik00 no jiz se to tu probiralo nekolikrat treba hlavne ho nekupuj v peugeotu, stoji nekolik set a napriklad v GM-electronic neco kolem 20kc. Bohuzel nemuzu najit nikde ten typ termistoru ktery to byl. Zkus hledani, treba budes mit vic stesti. Az najdes ten typ termistoru, tak dej vedet! Prave to tady od leta nebylo. Sleduju to pozorne, termistory me zajimaji. [upravil dne 17.4.06 P607Olda] Citovat
xsimik00 Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 tak dobra vec se podarila, nasel jsem to. Oznaceni K164NK002.2, je to termistor NTC 2k2 a v GESu ho maji za 12,50Kc original stoji 750Kc a to je trosku rozdil. a vse o tomto cidle je zde . Jen je to na 605 ale myslim si ze je to jedno [upravil dne 18.4.06 xsimik00] [upravil dne 18.4.06 xsimik00] Citovat
Tuldous Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 xsimiku....znamená to , že si stačí vyměnit ten termistor , který si tu uvedl na místo čidla a je to ? Víš , díval jsem se teď na stránky GESu a nikde jsem ho tam nenašel, ani podle toho NTC a ani podle toho katalogového číslaK164 atd.. Poraďte prosím, taky si poslední dobou nejsem jistej tím čidlem a dnes při sedmi stupních ukazoval nějakých -5 C. Tím mě dorazil a přesvědčil o vadě.. Dík Tulda Citovat
Tuldous Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Původně zaslal: Peta Čidlo = termistor ... no jo to jsem pochopil.... Jen není v takovým obalu , jako originál..... Ale problém je spíš, že jsem jej tam nikde nenašel... Teda myslím na stránkách GESu.... Nevíte někdo víc? Nebo bilžšího? Tulda:roker Citovat
Dave_k Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Původně zaslal: Tuldous xsimiku....znamená to , že si stačí vyměnit ten termistor , který si tu uvedl na místo čidla a je to ? Víš , díval jsem se teď na stránky GESu a nikde jsem ho tam nenašel, ani podle toho NTC a ani podle toho katalogového číslaK164 atd.. Poraďte prosím, taky si poslední dobou nejsem jistej tím čidlem a dnes při sedmi stupních ukazoval nějakých -5 C. Tím mě dorazil a přesvědčil o vadě.. Dík Tulda Dal jsem hledat přes Googla našel jsem toto . Citovat
simas Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 tak dej do vyhledavace v GES tohle NTC0222K, a uz ti to najde. Melo by to stacit vymenit. Podle toho jak se ti to blbne, bych to vydel na poniceny polovodic v tom termistoru. a ten co nasel Dave_k je presne on-jen to neni u GESu. Dej pak vedet jestli vymena pomohla. Citovat
Tuldous Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Tuldous xsimiku....znamená to , že si stačí vyměnit ten termistor , který si tu uvedl na místo čidla a je to ? Víš , díval jsem se teď na stránky GESu a nikde jsem ho tam nenašel, ani podle toho NTC a ani podle toho katalogového číslaK164 atd.. Poraďte prosím, taky si poslední dobou nejsem jistej tím čidlem a dnes při sedmi stupních ukazoval nějakých -5 C. Tím mě dorazil a přesvědčil o vadě.. Dík Tulda Dal jsem hledat přes Googla našel jsem xxmode=productdetail&product_id=11285'>toto . Suoer DaveK... dík jdu ho objednat a jak příjde hned ho tam zkusím šupnout..... uvidíme jestli ho rozchodím... Jo a zkoušeli jste ho někdo nějak zapracovat na pův. místo nebo ho tam jen připevnit na to původní čidlo uvnitř zrcátka? Dík Tulda Citovat
Tuldous Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Původně zaslal: simas tak dej do vyhledavace v GES tohle NTC0222K, a uz ti to najde. Melo by to stacit vymenit. Podle toho jak se ti to blbne, bych to vydel na poniceny polovodic v tom termistoru. a ten co nasel Dave_k je presne on-jen to neni u GESu. Dej pak vedet jestli vymena pomohla. Jasný po výměně dám vědět, jak to dopadlo, udělám i měření podle digit. teploměru z domova a z teploměru v Meganu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.