Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám nový model 406 1.8 16v r.1999, display ukazuje nesmyslnou venkovní teplotu, asi bude v čudu čidlo. Podle servisní knihy se má zpětné zrcátko vytočit nahoru a vyloupnout, ale mám bobky, že to rupne. Můžete mi někdo polopatě vysvětlit, co s tím?

Odesláno

Až ho vytočíč nahoru tak uvidíš uvnitř dole 2 drátky. Ty musíš buďto zmáčknout k sobě nebo od sebe a zrcátko by mělo jít ven. ;)

Odesláno

no jiz se to tu probiralo nekolikrat treba hlavne ho nekupuj v peugeotu, stoji nekolik set a napriklad v GM-electronic neco kolem 20kc. Bohuzel nemuzu najit nikde ten typ termistoru ktery to byl. Zkus hledani, treba budes mit vic stesti.:papa

Odesláno
Původně zaslal: xsimik00

no jiz se to tu probiralo nekolikrat treba hlavne ho nekupuj v peugeotu, stoji nekolik set a napriklad v GM-electronic neco kolem 20kc. Bohuzel nemuzu najit nikde ten typ termistoru ktery to byl. Zkus hledani, treba budes mit vic stesti.:papa

Az najdes ten typ termistoru, tak dej vedet! Prave to tady od leta nebylo. Sleduju to pozorne, termistory me zajimaji.

[upravil dne 17.4.06 P607Olda]

Odesláno

tak dobra vec se podarila, nasel jsem to. Oznaceni K164NK002.2, je to termistor NTC 2k2 a v GESu ho maji za 12,50Kc original stoji 750Kc a to je trosku rozdil.:o

a vse o tomto cidle je zde . Jen je to na 605 ale myslim si ze je to jedno ;)

[upravil dne 18.4.06 xsimik00]

[upravil dne 18.4.06 xsimik00]

• O 2 týdny později...
Odesláno

xsimiku....znamená to , že si stačí vyměnit ten termistor , který si tu uvedl na místo čidla a je to ?

Víš , díval jsem se teď na stránky GESu a nikde jsem ho tam nenašel, ani podle toho NTC a ani podle toho katalogového číslaK164 atd..

Poraďte prosím, taky si poslední dobou nejsem jistej tím čidlem a dnes při sedmi stupních ukazoval nějakých -5 C. Tím mě dorazil a přesvědčil o vadě.. Dík Tulda

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Čidlo = termistor :D

...

no jo to jsem pochopil.... Jen není v takovým obalu , jako originál.....

Ale problém je spíš, že jsem jej tam nikde nenašel... Teda myslím na stránkách GESu.... Nevíte někdo víc? Nebo bilžšího? Tulda:roker

Odesláno
Původně zaslal: Tuldous

xsimiku....znamená to , že si stačí vyměnit ten termistor , který si tu uvedl na místo čidla a je to ?

Víš , díval jsem se teď na stránky GESu a nikde jsem ho tam nenašel, ani podle toho NTC a ani podle toho katalogového číslaK164 atd..

Poraďte prosím, taky si poslední dobou nejsem jistej tím čidlem a dnes při sedmi stupních ukazoval nějakých -5 C. Tím mě dorazil a přesvědčil o vadě.. Dík Tulda

Dal jsem hledat přes Googla našel jsem toto . :papa

Odesláno

tak dej do vyhledavace v GES tohle NTC0222K, a uz ti to najde. Melo by to stacit vymenit. Podle toho jak se ti to blbne, bych to vydel na poniceny polovodic v tom termistoru. a ten co nasel Dave_k je presne on-jen to neni u GESu.:papa

Dej pak vedet jestli vymena pomohla.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: Tuldous

Dal jsem hledat přes Googla našel jsem xxmode=productdetail&product_id=11285'>toto . :papa

Suoer DaveK... dík jdu ho objednat a jak příjde hned ho tam zkusím šupnout..... uvidíme jestli ho rozchodím...

Jo a zkoušeli jste ho někdo nějak zapracovat na pův. místo nebo ho tam jen připevnit na to původní čidlo uvnitř zrcátka? Dík Tulda :roker

Odesláno
Původně zaslal: simas

tak dej do vyhledavace v GES tohle NTC0222K, a uz ti to najde. Melo by to stacit vymenit. Podle toho jak se ti to blbne, bych to vydel na poniceny polovodic v tom termistoru. a ten co nasel Dave_k je presne on-jen to neni u GESu.:papa

Dej pak vedet jestli vymena pomohla.

Jasný po výměně dám vědět, jak to dopadlo, udělám i měření podle digit. teploměru z domova a z teploměru v Meganu....:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...