Návštěvník Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 (upraveno) @pavelu96 nerozumím, proč si mám přesednout... Nebo to bylo na @vagi? Edit: po tvé editaci chápu, že to nebylo na mě. Ok Upraveno 8. září 2021 uživatelem Návštěvník
Návštěvník Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 @pavelu96neboj, vím moc dobře, na co narážíš...zeptám se tedy jinak. Proč děláš moderátora?
Hafity Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 @HanysR napsal: "Edit: po tvé editaci chápu, že to nebylo na mě. Ok" Takhle by to mělo být v pořádku....
Návštěvník Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 @HafityTak vidím, že tady funguje logika dnešní doby...
Hafity Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 No nepřidělal jsem práci moderátorům, ale sobě....
Návštěvník Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 Ale výsledek je vlastně stejný, jakoby to mohli mít všichni bez práce
brixtr Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 (upraveno) @vagi @Hafity @HanysRjste jak malý kluci fakt že jo takhle ho zlobit, že se nestydíte Proč Pavel dělá moderátora (ne)musí odpovědět on sám, ale já se vás zeptám na jednu věc. Co si myslíte že vlastně moderátor dělá? Upraveno 8. září 2021 uživatelem brixtr Péťa ohodnotil 1
Pe.Tr Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 dodrzuje bibli ale pokrok nezastavis Péťa ohodnotil 1
Návštěvník Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 před 2 minutami, brixtr napsal: Co si myslíte že vlastně moderátor dělá? Prudí nás?
Návštěvník Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 (upraveno) @brixtrTak to potom Prrr protože já vůbec @pavelu96neřeším i když s tím nesouhlasím. Já řeším pravidlo. Kdyby mě štvala jeho osoba, tak bych to napsal. On jen dodržuje tu bibli kterou napsal nějaký blázen @vagi ty vogo raději už utíkej někam do lesa @Pe.Tr Upraveno 8. září 2021 uživatelem Návštěvník
Hafity Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 (upraveno) Pokud je moderátor příliš "komisní" tak to asi není to pravé ořechové.... Už tu někde zaznělo, že trocha toho lidského nadhledu by neuškodila.... A pro mně je tato debata ukazatelem, že by zkostnatělá stará pravidla zasouloužila poupravit.... Edit: já také napadám to pravidlo a ne @pavelu96 .... Upraveno 8. září 2021 uživatelem Hafity brixtr ohodnotil 1
brixtr Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 před 2 minutami, vagi napsal: Prudí nás? A věříš mi, že jsem přesně tuhle odpověď od tebe čekal @HanysR Já ale taky nepíšu že proti němu něco máš ja se jen zeptal co si myslíte že moderátor dělá. před 5 minutami, Pe.Tr napsal: dodrzuje bibli ale pokrok nezastavis lehni potvoro to že ty jsi rebel to vím už několik let ale svým způsobem máš pravdu Medvěd ohodnotil 1
Návštěvník Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 @Pe.TrJak říkal Sládek : Moderátoři by měli být trestně odpovědni již od narození, neboť to je jejich největší zločin
Pe.Tr Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 at jsem k veci, vem si pravidlo nezakladat nove tema ale hledat, coz v dnesni fcb svete je krute tezke , borec hleda , hleda, hleda......najde , klobouk dolu páč si fakt v hledani musis vyklikat kdy kde a jak to chces vlastne hledat, pak zjisti ze po vselijakych migracich fora tam uz nejsou fotky ( proste se nepretahli a zmizeli v propadlisti dejin) ok , furt je v klidku a prida odpoved. a prvni odpoved kterou dostane je ze vytahuje stoleteho kostlivce to jen tak pro usmani , prosim nebanovat Moral3z a Medvěd ohodnotil 2
Návštěvník Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 (upraveno) před 16 minutami, brixtr napsal: @vagi @Hafity @HanysRjste jak malý kluci fakt že jo takhle ho zlobit, že se nestydíte A tohle je co Ahaaaa? Uf to je tak super když Už můžu citovat Upraveno 8. září 2021 uživatelem Návštěvník
Hafity Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 před 9 minutami, Pe.Tr napsal: já bych vypsal to referendum Já taky....
Recommended Posts