Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Citace přímo předchozích příspěvků

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@pavelu96 nerozumím, proč si mám přesednout... Nebo to bylo na @vagi

Edit: po tvé editaci chápu, že to nebylo na mě. Ok

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník
Odesláno

@pavelu96neboj, vím moc dobře, na co narážíš...zeptám se tedy jinak. Proč děláš moderátora?

Návštěvník
Odesláno

Ale výsledek je vlastně stejný, jakoby to mohli mít všichni bez práce 😁

Odesláno (upraveno)

@vagi @Hafity @HanysRjste jak malý kluci fakt že jo :D takhle ho zlobit, že se nestydíte :D

Proč Pavel dělá moderátora (ne)musí odpovědět on sám, ale já se vás zeptám na jednu věc.

Co si myslíte že vlastně moderátor dělá?

Upraveno uživatelem brixtr
Návštěvník
Odesláno
před 2 minutami, brixtr napsal:

Co si myslíte že vlastně moderátor dělá?

Prudí nás? :D

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@brixtrTak to potom Prrr protože já vůbec @pavelu96neřeším i když s tím nesouhlasím. Já řeším pravidlo. Kdyby mě štvala jeho osoba, tak bych to napsal. On jen dodržuje tu bibli kterou napsal nějaký blázen 🤣

@vagi ty vogo 🤭🤣🤣🤣 raději už utíkej někam do lesa 🤣🤣🤣

@Pe.Tr 🤣🤣🤣👍

Odesláno (upraveno)

Pokud je moderátor příliš "komisní" tak to asi není to pravé ořechové.... Už tu někde zaznělo, že trocha toho lidského nadhledu by neuškodila.... A pro mně je tato debata ukazatelem, že by zkostnatělá stará pravidla zasouloužila poupravit....

Edit: já také napadám to pravidlo a ne @pavelu96 ....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno
před 2 minutami, vagi napsal:

Prudí nás? :D

A věříš mi, že jsem přesně tuhle odpověď od tebe čekal :D

@HanysR Já ale taky nepíšu že proti němu něco máš :D ja se jen zeptal co si myslíte že moderátor dělá.

před 5 minutami, Pe.Tr napsal:

dodrzuje bibli 😉

ale pokrok nezastavis 🤣

lehni potvoro :D to že ty jsi rebel to vím už několik let :D ale svým způsobem máš pravdu

Návštěvník
Odesláno

@Pe.TrJak říkal Sládek : Moderátoři by měli být trestně odpovědni již od narození, neboť to je jejich největší zločin 🤣🤣🤣🤣

Odesláno

at jsem k veci, vem si pravidlo nezakladat nove tema ale hledat, coz v dnesni fcb svete je krute tezke 🤣🤣🤣, borec hleda , hleda, hleda......najde , klobouk dolu páč si fakt v hledani musis vyklikat kdy kde a jak to chces vlastne hledat, pak zjisti ze po vselijakych migracich fora tam uz nejsou fotky ( proste se nepretahli a zmizeli v propadlisti dejin) ok , furt je v klidku a prida odpoved. a prvni odpoved kterou dostane je ze vytahuje stoleteho kostlivce 🤣 

to jen tak pro usmani , prosim nebanovat 😝🤣

Návštěvník
Odesláno (upraveno)
před 16 minutami, brixtr napsal:

@vagi @Hafity @HanysRjste jak malý kluci fakt že jo :D takhle ho zlobit, že se nestydíte :D

A tohle je co Ahaaaa? 

Uf to je tak super když Už můžu citovat 🤣

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...