kamcax7 Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 Ahoj , potřebuji vyměnit na mé babičce 807 olej, ale nevím kde. Nevíte někdo o nějakém místě v Brně, kde bych mohl pod auto pohodlně vlézt ? Díky moc. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 Co třeba zajet do nějakého servisu? Za vyměnu oleje to nebude moc peněz a nemusíš se pod tím válet na parkovišti. Citovat
kamcax7 Odesláno 8. září 2021 Autor Odesláno 8. září 2021 (upraveno) Čekám až mi dovezou nový auto a tohle pak půjde pá... tak už se mi nechce moc investovat.... předpokládám že bych měl přejet výměnu tak o 3000, tak nechci starým olejem nic riskovat. Upraveno 8. září 2021 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek viz pravidla Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 No jako přejetí intervalu o 3000 km není nic hrozného jsou lidi který to dělají při každé výměně oleje. Ale jako měnit olej někde na parkovišti a riskovat že tě u toho vybrabčí četníci nebo že tě někdo četníkům napráší to by se mi asi nechtělo jako nějaká nouzová oprava aby se dalo s autem pohnout to by asi prošlo ale výměna oleje nevim nevim. Když si vezmu že i pixla od oleje se bere jako nebezpečný odpad to by mohla být pokuta o hodně mastnější než když to svěříš někomu do dílny. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 Tak tak, to je nakládání s nebezpečným odpadem. Na to musíš mít povolení, záchytnou jímku pro případ úniku a dalších x super věcí Nikdy nevíš kdo půjde kolem. Stačí nějaká aktivistka z odboru životního prostředí atd. Citovat
kamcax7 Odesláno 8. září 2021 Autor Odesláno 8. září 2021 No nic.... nepsal jsem že chci olej vylit do potoka. Takže dík za rady. Už se mi ozval jeden z kolegů a nabídnul mi garáž s jámou... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 8. září 2021 Odesláno 8. září 2021 (upraveno) Tak tohle nikoho ani nenapadlo. Super, že máš vyřešeno My jsme ti chtěli jen ušetřit starosti, protože to na pohled vypadá jako banální neškodná záležitost. Upraveno 8. září 2021 uživatelem Návštěvník Necituj přímo předchozí příspěvek! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.