Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , potřebuji vyměnit na mé babičce 807 olej, ale nevím kde. Nevíte někdo o nějakém místě v Brně, kde bych mohl pod auto pohodlně vlézt ? Díky moc.

Odesláno (upraveno)

Čekám až mi dovezou nový auto a tohle pak půjde pá...   tak už se mi nechce moc investovat....   předpokládám že bych měl přejet výměnu tak o 3000, tak nechci starým olejem nic riskovat.

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek viz pravidla
Odesláno

No jako přejetí intervalu o 3000 km není nic hrozného jsou lidi který to dělají při každé výměně oleje. Ale jako měnit olej někde na parkovišti a riskovat že tě u toho vybrabčí četníci nebo že tě někdo četníkům napráší to by se mi asi nechtělo jako nějaká nouzová oprava aby se dalo s autem pohnout to by asi prošlo ale výměna oleje nevim nevim. Když si vezmu že i pixla od oleje se bere jako nebezpečný odpad to by mohla být pokuta o hodně mastnější než když to svěříš někomu do dílny. 

Návštěvník
Odesláno

Tak tak, to je nakládání s nebezpečným odpadem. Na to musíš mít povolení, záchytnou jímku pro případ úniku a dalších x super věcí 😁 Nikdy nevíš kdo půjde kolem. Stačí nějaká aktivistka z odboru životního prostředí atd. 

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Tak tohle nikoho ani nenapadlo. 😉 Super, že máš vyřešeno 👍 My jsme ti chtěli jen ušetřit starosti, protože to na pohled vypadá jako banální neškodná záležitost. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Necituj přímo předchozí příspěvek!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...