Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no naraznik me stal 1500,-,stejne budu menit optiku za cirou,takze to bude rozdelany a to lakovani nevim kde udalet za hodne nizkou cenu a docela rad bych to zkusil sam!!

Odesláno

vsak v pohode, jen ze me se nechce moc hrat doma pokud se to da za podobny penize poridit hotovy.

oni delaji cirou optiku na stary model? nebo budes menit i masku a dalsi veci?

Odesláno

Já dával svojí barvy (tm. zelená metal.) tři vrstvy a další tři vrchní lak. Taky jsem si to chtěl vyzkoušet a tý metalízy jsem se bál, ale zjistil jsem, že složitější oproti klasický barvě to neni a možná je to ještě jednodušší. V konečnym důsledku je výsledek o něco málo světlejší, ale během roku se to srovná (zkušenosti s kapotou).

Odesláno

to oni:

zabudol si započíta? základ na plasty a brúsnu pastu.

A sú hlasím s Dafe, tá robota nestojí za ty prachy čo ušetríš. A keď si nájdeš dobrú lakovnu, tak je to super a na furt.

Odesláno

Ještě pár rad:

Nedělat to pokud možno venku kvůli prachu (kup si tu masku). Pokud jo tak ideál je 15-18° úplný bezvětří, a nedělej to pod např. stříškou ze které by mohl padat bordel.

Před základovkou a před barvou brousit a pořádně odmastit, na tom si dej záležet jinak to udělá takový fleky. Tzn. ani na to pak nechytat.

Ještě se dá koupit taková spešl hadřička, která následuje po odmaštění a odstraní všechen zbívající bordel (třeba někdo nadhodí název).

Nedělat to tam kde je vedro - barva uschne dřív než doletí a bude to jakoby od prachu, toto nevadí na té základovce, protože tu budeš stejně brousit, jak na barvě a laku.

A s tím posledním broušením bych počkal dýl, aby barva pořádně zachla a ztvrdla, vůbec by se to mělo dýl nechat schnout.

Dobrá lakovná dělá lakuje celý auto 5-7 dní.

[upravil dne 12/4/06 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: oni

no naraznik me stal 1500,-,stejne budu menit optiku za cirou,takze to bude rozdelany a to lakovani nevim kde udalet za hodne nizkou cenu a docela rad bych to zkusil sam!!

Buď sem slepej já , nebo ty.. vždy? máš starej model, jak tam chceš dát čirou optiku? A kde na ní vezmeš, když je ti líto peněz za gumy i lak? to bude vypadat moc efektně :myslim

Odesláno
Původně zaslal: vector

Buď sem slepej já , nebo ty.. vždy? máš starej model, jak tam chceš dát čirou optiku? A kde na ní vezmeš, když je ti líto peněz za gumy i lak? to bude vypadat moc efektně :myslim

mozna angel eyes. pro mkI se delaji hezke predni svetla.

Odesláno

Vectore, ty ještě asi nevíš novinku, že čirá optika pomůže udržet auto na silnici, když se ti utrhne kvůli blbejm gumám :D

Jo každej vidí investice do auta jinak. Měls třeba vidět předevčírem u Vašendů, jak tam jeden týpek doskákal s pravým předním li?ákem ve tvaru čtverce obaleným zbytky gumy, ještě ani nevěděl co má za ránu na podvozku, ale největší tragédie pro něj byl 3 cm škrábanec v laku na rohu zadního nárazníku :D:D

Odesláno

mam ty angel eyes mam je uz od vanoc a nevedel jsem ze budu kupovat tak drahy kola!!

drahy? slusny gumy stoji kolem osmicky na celou 306...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

mam ty angel eyes mam je uz od vanoc a nevedel jsem ze budu kupovat tak drahy kola!!

drahy? slusny gumy stoji kolem osmicky na celou 306...

no tak vidis,tak pak nechapu proc tady resite moji cirou optiku kdyz jsem rekl,ze za jednu gumu dam max 2000,-

Odesláno

jinak co ty tvoje gumy jak na tom jsou a jsou jeste na prodej?

Odesláno

jinak co ty tvoje gumy jak na tom jsou a jsou jeste na prodej????

Jo ještě jsou v Garáži.

Odesláno

chci se zeptat na to finalni brouseni

strikam si male veci sam (blatniky, lemy....) ale vse delam dobre, ale po lakovani jsem nikdy veci neborusil.

Zajima me, po jake dobe se to muze borusit, musi to prece poradne vytvrdnout (cca 2 dny)

papir hrubost 1600-2000 a pod vodou brousit?

rukou nebo pomoci podkladu z filcu?

Asi jen malo prejed a pak uz to nechat ne?

dikys za radu, docela me to zajima

Odesláno

Přesně tak, papír pod vodu, hrubost tak 1600-2000 a ten lak doporučuju nechat alespoň týden vytvrdnout. Brousit se to dá čistě rukou (u malých kousků) nebo se špalíkem (velké rovné plochy). Jemně rozbrousit (aby zmizely případné nerovnosti) a následně rozleštit. Broušení s jakýmkoliv strojem nedoporučuju, protože ta vrstva laku je dost slabá.

Odesláno

Jo ještě jsou v Garáži.

no a v jakym jsou stavu,ma je cenu kupovat nebo bude lepsi si koupit novy?jinak posral se mi komp,takze budu na netu jen zridka,tak kdyz tak vydrz!!!

[upravil dne 24/4/06 oni]

Odesláno

Jo ještě jsou v Garáži.

no a v jakym jsou stavu,ma je cenu kupovat nebo bude lepsi si koupit novy?jinak posral se mi komp,takze budu na netu jen zridka,tak kdyz tak vydrz!!!

[upravil dne 24/4/06 oni]

Me je to jedno.. jeden rok jeste odjedou.. tvoje vec, kdyztak na u2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...