waldym Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 Ahoj peugeoťáci, dnes mi v prudší zatáčce začalo něco drhnout u zadního kola, bylo to docela dost slyšet, a poté to dělalo i na rovině...ale ne celou cestu, jen chvílemi. Může to být sjetým kotoučem nebo destičkou ? Mám v plánu měnit kotouče i destičky vpředu i vzadu, pošle mi někdo přesné díly podle VIN prosím? VIN - VF33HNFUC84959481 Citovat
Jaguaar@seznam.cz Odesláno 9. srpen 2021 Odesláno 9. srpen 2021 (upraveno) Ahoj už si zajistil co to je protože mě to začalo taky dělat to samé Jinak destičky mám nové jediné co mě napadá jestli neni zvlněný kotouč Upraveno 10. srpen 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek Citovat
waldym Odesláno 9. srpen 2021 Autor Odesláno 9. srpen 2021 Ahoj, zatím nezjistil, jen že to dělá při delším brzdění Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 (upraveno) V 3. 7. 2021 at 18:51, waldym napsal: Ahoj peugeoťáci, dnes mi v prudší zatáčce začalo něco drhnout u zadního kola, bylo to docela dost slyšet, a poté to dělalo i na rovině...ale ne celou cestu, jen chvílemi. Může to být sjetým kotoučem nebo destičkou ? Mám v plánu měnit kotouče i destičky vpředu i vzadu, pošle mi někdo přesné díly podle VIN prosím? VIN - VF33HNFUC84959481 O přesné díly podle VIN by jsi mohl požádat ve správném vlákně které je k tomu určeno. Toto je ale podle pravidel podmíněno aktivním členstvím to získáš v eshopu. Jinak ano může to být sjetými brzdovými deskami. Upraveno 10. srpen 2021 uživatelem Vena garážmistr Citovat
ozzy56 Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 (upraveno) no chlapi, protože jste se nikdo ještě nepodíval , co tam vzadu vlasně drhne, doporučuju koupit celou zadní nápravu--pak se vám nestane, že by jste se s náhradním dílem netrefili on to může drhnout i malý kamínek u desek Upraveno 10. srpen 2021 uživatelem ozzy56 VojtouNerCZ a 307rg ohodnotil 2 Citovat
waldym Odesláno 10. srpen 2021 Autor Odesláno 10. srpen 2021 Ok díky, teď budu kupovat destičky, tak snad to bude ok Citovat
Jaguaar@seznam.cz Odesláno 21. srpen 2021 Odesláno 21. srpen 2021 Tak vyřešeno mě to dělaly kotouče soustružník je stočil a je klid 307rg a inoxing ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.