Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdyz jsem menil kola tak, jsem se zvedave koukal pod auto a zjistil jsemm, ze mi chybi dva plastove cudliky co drzi spodni kryt (plast pod motorem) a podbeh k narazniku - doporucuji i vam se nato obcas kouknout a cudliky doplnit.:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kua, že ja blbec som sa nedal nahovori? na ty samorezky. Dnes som kupoval tie cudliky ( v zime pri závejoch som poodtrhal zásterky a iné plasty) - 20 ks - 300,- Ďalšiu zimu to vyriešia samorezky.

Odesláno

Dávám tam zdrhovací pásky, akorát to pod tím museli navrtat. Ale drží to dobře - míval jsem problémy se spodním šusplechem při couvání ve sněhu = buldozer. Ty pásky pruží - proto drží:D

Odesláno

Radsi me nechval, s tim vypoctem kabelu k repraku se jeste cervenam.

Ale ty silonove pasky vozim sebou, casto se hodi. Jeste jsem nevidel zadny prasknout, a to s nimi mam i opraveny naraznik a doma zaluzie...:D

(Spodek z. narazniku byl nejaky nesymetricky, tak jsem ho trochu napruzil)

Odesláno
Původně zaslal: JarinoRS

ziadny facelift, mam r.v. 2003 a ten kryt som dokupoval, poradil mi to mechanik, na diesely sa daval standardne, na benzin nie, tak som ho dokupoval, ale este v r. 2003 :super

ja mám HDi 2.0 l a kryt je plastový - už som ho opravoval:grr

Odesláno

tak som si to zistil, kryty su vraj 3, plast, kov - s obrovskymi srobmi a nejaky vraj kozenkovy :D:D:D, kovovy je dost tazky, ale potom je to v zime tank, mna stal cca 6000 Sk plus cca 1000 Sk sroby, bolo ich dost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...