pifpaf Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor Příští týden mi taky vyprší předplatné na tyto služby, ale tak moc je nemusím...Doufám, že aktualizace map bude probíhat dál i bez těchto extra dat. Tu službu My trip report mi to nenabízí - to bylo u tebe dostupné dostupné v appce myPeugeot? Jinak k mé stížnosti z 22. ledna sděluji, že po asi 30-ti pokusech od 22. do 29.1., kdy appka kolabovala během přihlášení nebo těsně po něm, tak se to jakousi náhodou podařilo 29.1. rozjet a od té doby se zatím chová vzorně - načítá jízdy, hlásí stav nabití a je možno spustit vzdáleně i odložený start nabíjení. Modlím se, aby to vydrželo. Citovat
Veverka Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor před 13 hodinami, MV_cz napsal: ...nelze dělat screenshot obrazovky, asi je to kvůli ochraně údajů... Jestli je to stejně/podobně jako appka My Citroen (co jsem viděl, tak z 95% ano), tak v nastaveních je šoupátko na zapnutí/vypnutí screenshotů: Profil => Parametry pavelu96 a pifpaf ohodnotil 2 Citovat
MV_cz Odesláno 2. únor Odesláno 2. únor (upraveno) Super, díky, mám to tam a bylo to šoupátko vypnuté. Muselo to tam tedy někdy s aktualizací přibýt a vypnout se....? před 19 hodinami, pifpaf napsal: Příští týden mi taky vyprší předplatné na tyto služby, ale tak moc je nemusím...Doufám, že aktualizace map bude probíhat dál i bez těchto extra dat. Tu službu My trip report mi to nenabízí - to bylo u tebe dostupné dostupné v appce myPeugeot? Jinak k mé stížnosti z 22. ledna sděluji, že po asi 30-ti pokusech od 22. do 29.1., kdy appka kolabovala během přihlášení nebo těsně po něm, tak se to jakousi náhodou podařilo 29.1. rozjet a od té doby se zatím chová vzorně - načítá jízdy, hlásí stav nabití a je možno spustit vzdáleně i odložený start nabíjení. Modlím se, aby to vydrželo. Jj v appce mezi službami. Obávám se že bez předplacených dat nebudou ani nové mapy? Protože nevím, jak to funguje, jednorázově se mi nikdy žádné mapy nestahují a přece tam mám nové úseky dálnic apod. Upraveno 2. únor uživatelem MV_cz Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
pifpaf Odesláno 2. únor Odesláno 2. únor Rovněž díky za aktivaci snímků obrazovky - přehlédl jsem. Dnes jsem byl na ročním servisu a ohledně map mi řekli, že aktualizace mapových podkladů budou chodit dál, i po vypršení předplatného na Pack Plus. Poslední aktualizaci z 3.11.25 mám (bohužel jen) na flash disku a při spuštění v autě to hlásilo opakovaně chybu (poškozený soubor). Chtěl jsem, ať to udělají v servisu, ale varovali, že to může zabrat až několik hodin, protože to musí napřed stáhnout z webu...Mám se objednat někdy později. Prosím nemáte někdo odkaz na soubor s mapovými podklady, který funguje pro 3008 Hybrid4 (12/2022)? Citovat
MJSytic Odesláno 2. únor Odesláno 2. únor Žádné mapy "2025-26" zatím na NAC systémy dostupné nejsou. Pokud se jedná o WAVE 4, poslední balík s názvem "PSA_map-eur_17.0.0-r0-NAC_EUR_WAVE4.tar" je ze zaří/říjen 2024 pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pifpaf Odesláno 2. únor Odesláno 2. únor To je divné - na flešce vidím tyto soubory (původní soubor *.tar s označením verze ale už nemám). Podle toho soudím, že by mělo jít o verzi 16.0.0. Datum 3.11.25 je doba, kdy jsem to stáhnul přes MyPeugeotUpdate. Citovat
Veverka Odesláno 2. únor Odesláno 2. únor Ono to šoupátko je OFF defaultně... Ale taky mi to tajemství někdo (díky @Schreek) musel říct Citovat
pifpaf Odesláno 4. únor Odesláno 4. únor Navazuji na mé příspěvky k nefunkční appce z 22.1. a 1.2.2026: Plně funkční stav vydržel od 1.2. do včerejška, kdy se spojení během cesty (po zastávce na benzín) přerušilo a od té doby se nemůžu přihlásit: Objeví se přihlašovací obrazovka (1), pak připojení na adresu idpcvs.peugeot.com (2) – dost často to zamrzne i zde; někdy se to dostane k pokusu připojení na adresu id-dcr.peugeot.com (3) kde to hodí hlášku, že web není dostupný. Po klepnutí na "Zkontrolovat připojení" se objeví hláška "Zkontrolujte připojení k internetu" (4). A tím to končí. Nechápu, jak to (ne)funguje - znáte někdo řešení? nebo máte podobné zkušenosti? Dodávám, že mobilem to není - ten je trvale připojený na data a bez problémů; obrazovka vozu taky ukazuje, že on-line služby jsou aktivní a dostupné. Citovat
pavelu96 Odesláno 4. únor Odesláno 4. únor Taky mě to v pondělí odhlásio, ale přihlášení z5 proběhlo hned na podruhé... Zkus restartovat telefon Péťa a pifpaf ohodnotil 2 Citovat
pifpaf Odesláno 4. únor Odesláno 4. únor Bingo! V lednu to nezabíralo, teď ano. Díky!! Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.