Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Příští týden mi taky vyprší předplatné na tyto služby, ale tak moc je nemusím...Doufám, že aktualizace map bude probíhat dál i bez těchto extra dat.

Tu službu My trip report mi to nenabízí - to bylo u tebe dostupné dostupné v appce myPeugeot?

Jinak k mé stížnosti z 22. ledna sděluji, že po asi 30-ti pokusech od 22. do 29.1., kdy appka kolabovala během přihlášení nebo těsně po něm, tak se to jakousi náhodou podařilo 29.1. rozjet a od té doby se zatím chová vzorně - načítá jízdy, hlásí stav nabití a je možno spustit vzdáleně i odložený start nabíjení. Modlím se, aby to vydrželo.

Odesláno
před 13 hodinami, MV_cz napsal:

...nelze dělat screenshot obrazovky, asi je to kvůli ochraně údajů...

Jestli je to stejně/podobně jako appka My Citroen (co jsem viděl, tak z 95% ano), tak v nastaveních je šoupátko na zapnutí/vypnutí screenshotů: Profil => Parametry

Screenshot_20260201_235440_My Citron.jpg

Odesláno (upraveno)

Super, díky, mám to tam a bylo to šoupátko vypnuté. 🫠 Muselo to tam tedy někdy s aktualizací přibýt a vypnout se....?

před 19 hodinami, pifpaf napsal:

Příští týden mi taky vyprší předplatné na tyto služby, ale tak moc je nemusím...Doufám, že aktualizace map bude probíhat dál i bez těchto extra dat.

Tu službu My trip report mi to nenabízí - to bylo u tebe dostupné dostupné v appce myPeugeot?

Jinak k mé stížnosti z 22. ledna sděluji, že po asi 30-ti pokusech od 22. do 29.1., kdy appka kolabovala během přihlášení nebo těsně po něm, tak se to jakousi náhodou podařilo 29.1. rozjet a od té doby se zatím chová vzorně - načítá jízdy, hlásí stav nabití a je možno spustit vzdáleně i odložený start nabíjení. Modlím se, aby to vydrželo.

Jj v appce mezi službami. Obávám se že bez předplacených dat nebudou ani nové mapy? Protože nevím, jak to funguje, jednorázově se mi nikdy žádné mapy nestahují a přece tam mám nové úseky dálnic apod.

Screenshot_2026-02-02-05-36-21-218_com.psa.mym.mypeugeot.jpg

Upraveno uživatelem MV_cz
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno

Rovněž díky za aktivaci snímků obrazovky - přehlédl jsem.

Dnes jsem byl na ročním servisu a ohledně map mi řekli, že aktualizace mapových podkladů budou chodit dál, i po vypršení předplatného na Pack Plus.

Poslední aktualizaci z 3.11.25 mám (bohužel jen) na flash disku a při spuštění v autě to hlásilo opakovaně chybu (poškozený soubor). Chtěl jsem, ať to udělají v servisu, ale varovali, že to může zabrat až několik hodin, protože to musí napřed stáhnout z webu...Mám se objednat někdy později.

Prosím nemáte někdo odkaz na soubor s mapovými podklady, který funguje pro 3008 Hybrid4 (12/2022)?

Odesláno

To je divné - na flešce vidím tyto soubory (původní soubor *.tar s označením verze ale už nemám). Podle toho soudím, že by mělo jít o verzi 16.0.0. Datum 3.11.25 je doba, kdy jsem to stáhnul přes MyPeugeotUpdate.obrazek.png.90de1e54ecae90818ca9cdce86d41837.png

Odesláno

Navazuji na mé příspěvky k nefunkční appce z 22.1. a 1.2.2026:

Plně funkční stav vydržel od 1.2. do včerejška, kdy se spojení během cesty (po zastávce na benzín) přerušilo a od té doby se nemůžu přihlásit:

Objeví se přihlašovací obrazovka (1), pak připojení na adresu idpcvs.peugeot.com (2) – dost často to zamrzne i zde; někdy se to dostane k pokusu připojení na adresu id-dcr.peugeot.com (3) kde to hodí hlášku, že web není dostupný. Po klepnutí na "Zkontrolovat připojení" se objeví hláška "Zkontrolujte připojení k internetu" (4). A tím to končí.

obrazek.png.df63cc8acd94bb441e7345991f2e518c.pngobrazek.png.891b870c32c45d1b3e14bf091d48edcc.pngobrazek.thumb.png.38aafae7f4b82c0cf2e03f2a2b007142.pngobrazek.thumb.png.b087fa94edd8a2ff28f32c9bddb07ffc.png

Nechápu, jak to (ne)funguje - znáte někdo řešení? nebo máte podobné zkušenosti?

Dodávám, že mobilem to není - ten je trvale připojený na data a bez problémů; obrazovka vozu taky ukazuje, že on-line služby jsou aktivní a dostupné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...