doctortom508 Odesláno 9. leden 2023 Autor Odesláno 9. leden 2023 Tak motor mam zatim puvodni, ale behem 1,5 roku mam novynpotah sedacky ridice, jednotku zrcatka a filtr pevnych castic. Za dva mesice bude mit auto 2 roky a 65tis km. Zrcatko u spolujezdce se obcas po zamknuti nesklopi, elektricke zavirani kufru vetsinouns dverma strasne flakne, obcas pekne zavre a dotahne. Rano me hlidani mrtvyho uhlu blika skoro jako blinkr po dobu nekolik minut a to pouze u ridice, u spolujezdce je klid a silnice je sucha. No a potom si kup peugeota. Jsem zvedav, jak se s tim poperou v servise, to zase bude kecu, ze se nic neprojevilo Citovat
Hafity Odesláno 9. leden 2023 Odesláno 9. leden 2023 V 2. 8. 2022 at 10:31, Charlie 1 napsal: moc designové nesourody,ostrý hrany a oblinky ty auta pak strašně designové stárnou a po 2-3 letech už jsou zastaralý… Design "nejezdí", ten se jen "vozí".... Citovat
Weri 605 Odesláno 21. únor 2025 Odesláno 21. únor 2025 Vkládám dotaz z emailu.. věřím, že někdo z vás mu poradí spíš než já.. i když... no... nechám to na vás.. Dobrý deň prajem, Chcel by som Vás porosiť o pomoc, Mám 5008/2023 1,5 hdi, 96kw, došlo k závade motora a chyba degradácia oleja. Vozidlo je v záruke. Stretli ste sa s takouto vecou? Ako postupovať? Je to reklamovateľné? Vopred ďakujem a prajem pekný deň... Ľuboš Supuka, Bc. ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
jarokare Odesláno 21. únor 2025 Odesláno 21. únor 2025 Jestli je v ECU chyba opotřebení motorového oleje , tak si jenom auto řeklo o dřívější výměnu - takže do servisu a udělat údržbu . pavelu96, ozzy56, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 21. únor 2025 Odesláno 21. únor 2025 (upraveno) Ahoj, napiš panu bakaláři, ať si zajede do autorizovaného servisu, když má auto v záruce. Je zbytečné psát emaily na vedení P-C a do autorizáku taky nemusí psát emaily, stačí tam prostě zajet... Co je to za lidi??? Edit: Přesunuto do správné sekce. Upraveno 21. únor 2025 uživatelem pavelu96 Přesunuto do správné sekce Péťa, Radek Hurvajz, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.