radim.1008 Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 @Sabaton Ta červená tomu neskutečně sluší. I bez černé Diamond střechy. Tak ať panuje dále jen nadšení. K tomu párování telefonu, někde jsem zahlédl, nevím kde, ale že Peugeot to umí jen s některými telefony. Kolega měl v práci stejný problém u nového Berlinga. Jestli to vyřešil se musím zeptat. Sabaton ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 Jinak ad Flash disk, máš ho správně naformátovaný? Musí být ve FAT32! Jestli ho nemáš v NTFS nebo exFAT. Mobil máš jaký? Citovat
doctortom508 Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 Barva paradni! Co sentyka hlasoveho ovlarani, myslim, ze tam mas nastavenou Francii, jak pise HanysR. Takymjsem byl puvodne nastvanej, kdyz me to takto faklo. Potom jsem se v tom povrtal, protoze me neslo zadavat ani rucne. A nabidla se ki v appce i aktualizece a pak uz jelo. Jen nevim, co na to melo vliv, zda ta spatnanzeme nebo aktualice, ale to bylymjen mapovy podklady. Sabaton ohodnotil 1 Citovat
doctortom508 Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 Jo a to hlidani jizdniho pruhu me taky obcas vyrve volant z ruky, takze jsem to vypnul. Citovat
Sabaton Odesláno 25. březen 2021 Autor Odesláno 25. březen 2021 @HonzaZ Moc Ti děkuji. A máš pravdu, každou chvilkou se mi to líbilo víc a víc. Večer se mi vůbec nechtělo z auta. @HanysR Moc Ti děkuji za cenné rady. Zkusím na to nastavení země v navigaci kouknout, snad to bude pouze tím. Jako ano, je to " blbinka ", ale pokud má fungovat, tak chci, aby skutečně fungovala. Jezdím po stavbách, takže mám odolný mobil, většina mých telefonů končila s prasknutým displejem, takže jsem potřeboval něco opravdu odolného. Ale nikdy mě nenapadlo, že bude pak problém se soukromým autem. Mám Doogee S68 Pro 6GB/128GB. Na tu flashku se musím kouknout, ve služební Dacii Duster jede ovšem bez problémů a to příplatkové MediaNav si s ní poradí. Ještě jednou moc děkuji ta pomoc a rady. @radim.1008 Souhlasím, opravdu neskutečně tomu ta barva sluší. Auto jsem si kvůli tomu nepořizoval, ale kolemjdoucí nám ho občas okukovali. Je to opravdu neskutečně pěkná barva, hlavně když svítí slunce. Ono to s tím telefonem asi bude můj případ. Mám telefon Doogee ( viz. výše ) a asi tato značka nebude patřit k těm, které si rozumí s Peugeotem. Ale stejně jak flashku, tak i s tímto mobilem mi MediaNav v Dacii Duster funguje bez jediného problému. @doctortom508 Moc děkuji. Z barvy jsem skutečně nadšený. Já doufám, že mi pomůže ta změna země. Jak píši výše, je to sice " blbinka ", ale rád, aby fungovala. No mě popravdě ta reakce Asistenta v pruhu malinko vylekala. Ale jak jsem psal, dám tomu ještě šanci. Když to v autě mám, zkusím s tím dosáhnout nějaké vzájemné " symbiózy ". Citovat
doctortom508 Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 No ja tomu dal 3000km sanci a uz me.to neba, takze off. Citovat
doctortom508 Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 Jo jeste by k ty barve prdely chrom koncovky vyfuku Sabaton ohodnotil 1 Citovat
HonzaZ Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 Sabaton tady máš něco ohledně kompatibility telefonů https://peugeot.nextgen-technology.net/vehicles/index?culture=cs&vehicleId=2306®ion=FR Sabaton ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 @Sabaton Hlasové ovládání není blbinka. Je to naprosto super věc a jinak do navigace destinace nezadávám. Jinak pozor na zajímavou věc co se týče zadávání adres hlasem - u nás jsou některé domy ve formátu čísla popisného a čísla orientačního. Např. ulice Nádražní 3082/12 - Google mapy ti ukážou adresu ve formátu Nádražní 12, jen Mapy.cz ukážou adresu po zadání celé číslo 3082/12. A teď ta zajímavost - když zadáš hlasem adresu Nádražní 12, třeba Ostrava, navigace začne počítat trasu a skončí hláškou - Tato funkce není momentálně dostupná. Ale když zadáš Nádražní 3082 Ostrava, adresu najde, spočítá a začne navigovat. U spousty adres ve městě mi to házelo hlášku že funkce není dostupná. Až můj domovský servis přišel na to, čím to je. Myslím, že toto spousta lidí neví tak aby jste v tom měli jasno. Citovat
miroska Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 Velká gratulace,ta červená je super.Ať dobře slouží a hodně štastných kilometrů.Já apku MyPeugeot -zapnu klíček zapalování,na mobilu tuknu na apku a pak se automaticky připojí.Mám to od poslední aktualizace.Telefon Xiaomi 8 pro Sabaton ohodnotil 1 Citovat
doctortom508 Odesláno 26. březen 2021 Odesláno 26. březen 2021 Jj hlasove ovladani je fajn, jinak adresy nezadavam. Jen me stve, ze kdyz zadam jen obec a je jich v republice vic, da me vybrat dle PSC, ale to zpravidla neznam. Kdyby to nabizelo treba dle vezsiho mesta pobliz, jako to bylo myslim v 508. A ta grafika navi je jak z octavia1. Citovat
Návštěvník Odesláno 26. březen 2021 Odesláno 26. březen 2021 @doctortom508Grafika Jako z Octavia 1? Hele tak to mi teda vůbec nepřijde. Jako souhlasím, že je ta grafika strohá ale to mi na druhou stranu vyhovuje, že tam nezavazí nějaké obrázky a blbiny a je to dobře přehledné. Celkem koukám, co vše ti na autě vadí a jsou to i věci, které sis mohl vyzkoušet než jsi koupil. Připomínáš mi jednoho uživatele co se tu vyskytoval nedávno. Vše bylo špatně a na ho.no a bylo toho víc a víc. Ty už taky dobře jedeš. Topení, řízení, el kufr, zpracování, navigace, jsem zvědavý jak to bude pokračovat Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 26. březen 2021 Odesláno 26. březen 2021 Tak ti přeju hlavně hodně spokojených kilometrů bez nehod a ať se ti vyhnou všechny škrábance na parkovištích. Hlavně ať se ti dobře jezdí a jste všichni spokojeni. Autu to sluší moc, opravdu hezké. Ostatní časem vychytáš snad ke spokojenosti. Chce to chvilku času Citovat
doctortom508 Odesláno 26. březen 2021 Odesláno 26. březen 2021 (upraveno) před 1 hodinou, HanysR napsal: @doctortom508Grafika Jako z Octavia 1? Hele tak to mi teda vůbec nepřijde. Jako souhlasím, že je ta grafika strohá ale to mi na druhou stranu vyhovuje, že tam nezavazí nějaké obrázky a blbiny a je to dobře přehledné. Celkem koukám, co vše ti na autě vadí a jsou to i věci, které sis mohl vyzkoušet než jsi koupil. Připomínáš mi jednoho uživatele co se tu vyskytoval nedávno. Vše bylo špatně a na ho.no a bylo toho víc a víc. Ty už taky dobře jedeš. Topení, řízení, el kufr, zpracování, navigace, jsem zvědavý jak to bude pokračovat Tak zpracovani je u tahle drahyho auta fakt ostuda, hlidani jizdnich pruhu taky nic moc, kdyz mi to rve volant z ruky pri zapnutym blinkru. Otvirani kufru se zlepsuje, je to o grifu. Ttopeni se opravi s nastupem leta . Ted je auto v servisu a na slicovani kapoty a masky cumej jak pera, ze nevedi jestli to pujde. A ten infotaiment je zastaralej. Jinak jsem spokeje ej, motor s automatem ok, design taky. Hluk v aute taky cajk, to RAV4 to bylo sileny. Takze nemam jen zapory, ale taky nejsem zaslepenej znackou. Jo jetse roletka z kufru je prevzata z fabie 1. Hlasovy ovladani taky chvalim, mozna, ze chces cist jen ty negativa. Upraveno 26. březen 2021 uživatelem doctortom508 Citovat
Návštěvník Odesláno 26. březen 2021 Odesláno 26. březen 2021 (upraveno) @doctortom508Ale však jasně, každý to vnímá nějak a jestli máš tolik chybných slícování tak je to na pytel. Roleta celkem souhlas, infotainment není generačně nový, to bude u nové 308. Každé auto má prostě něco a člověk si musí vybrat to nejmenší zlo a to co mu vyhovuje. Jo a a jinak končím s Tady už nebudu na nic takového reagovat a @Sabatonse znovu omlouvám, že neumím udržet hubu na uzdě Upraveno 26. březen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
BubakGS Odesláno 26. březen 2021 Odesláno 26. březen 2021 (upraveno) ...ja si musel u noveho Riftera doma sam aktualizovat jak soft pro multimedia-navi system tak mapy a cele si to pak nastavit do CZ. Apka MYPEUGEOT mi taky funguje podle nalady - nekdy se pripoji, nekdy ne. Zpracovani meho auta je tak nejak celkem ok, par drobnosti v interieru jsem nasel - treba plastovy kryt kolem volice prevodovky AT8 (to kolecko z mikrovlnky) vypadl z lisu trochu prohnuty a podobne... ...nic uplne zasadniho, ale u auta za skoro 700 tycek to taky uplne nepotesi... Upraveno 26. březen 2021 uživatelem BubakGS Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Sabaton Odesláno 27. březen 2021 Autor Odesláno 27. březen 2021 Moc děkuji @HanysR za pomoc s nastavením hlasového ovládání navigace. Opravdu to bylo zemí, v hlouby navigace bylo nastaveno FR. Ovšem proč říkám v hlouby.... najít místo, kde mohu zemi na CZ změnit bylo vcelku oříškem. Nenašel jsem to při ručním zadávání adresy, ani přímo v Nastavení navigace. Až ve chvíli kdy jsem ukládal do navigace Domov, tak zde bylo nahoře v menu možno přepnout zemi na CZ. Od této chvíle mi začlo fungovat i hlasové ovládání navigace. Jupíí. @doctortom508 Chromové koncovky výfuku? To se někde prodává? Je možná nějaká snadná výměna ( kus za kus ), nebo je třeba " odbornějších " schopností? Je pravda, že by to na autě mohlo vypadat dobře. @miroska Moc Ti děkuji. Mě se prostě aplikace nechce s autem spojit, moc nevím proč. Takže jsem si na jízdy zatím stáhnul jinou aplikaci z Google Play. Ale rád bych tu app MyPeugeot používal. Budu se muset asi více snažit. @HonzaZ Děkuji za odkaz. Můj telefon tam samozřejmě uveden není, je to v ČR asi malinko raritka. Nebo takhle, raritka není, ale není tolik rozšířený. Ale já jsem si jej zamiloval, je skutečně nerozbytný a můj častý pohyb v poměrně složitém terénu nahrává jeho využití. Ale už se mi podařilo kontakty synchronizovat s autem. Jen auto nemělo povoleno v telefonu přístup ke kontaktům, jak jsem jej povolil, kontakty se stáhli, takže super. @Petr 3008 Moc Ti děkuji. No jeden nákup máme za sebou, parkoval jsem večer u poloprázdného Lidlu, na opačném konci parkoviště a nikdo se k nám nepřipojil. No snad to vydrží. Je pravda, že většinou nakupuje pouze jeden z nás a lidé bývají opatrnější, když vidí, že někdo v autě sedí. Auto je opravdu nádherné, ty slunečné dny té barvě opravdu pomáhají. A večer jsou krásná ta přední světla s těmi " kly ", auto vypadá skvělě. Seznamování s autem dávám čas, má spoustu funkcí a budeme si na sebe ještě chvilku zvykat. Podstatné je, že po řidičské stráce se cítím skvěle. Zbytek se doladí časem. Jinak skutečně miluju ty LED světla. Včera trochu více vyzkoušeny. Večer najeto 63km ( dálnice / mimo město / město ), abych zjistil jak světla svítí za úplné tmy a taky, jak funguje automatické přepínání dálkových. Na světla mám jen chválu, svítí opravdu neskutečně dobře. Zbožňuji jejich dosvit, intenzitu a i tu bílou barvu, za mě skutečně velké plus auta. Nemám srovnání s full led a je mi jasné, že tato světla budou ještě větší pecka, ale já i tyto základní světla musím skutečně moc pochválit. Přepínání dalkových světel funguje velmi dobře mimo město, první zahlédnutí vozidla a dálkové se hned přepnou na potkávácí. I v zatáčkách toto funguje dobře. Horší to bylo na dálnici, přes vysoká středová svodidla auto nezachytilo vozidla v protisměru a zaplo dálkové. Systém jsem na dálnici musel přepnout na ruční režim. A abych napsal zase i nějaké " trable ", tak nejsem schopen zapnout ambientní osvětlení interiéru. Nemám výbavu Allure Pack, ale jen Allure. Toto vozidlo by tedy nemělo mít osvětlen prostor pro nohy, odkládací schránku ve dveřích a ještě nějaké drobnosti. Ale mělo by mít osvětlené dveře atd., dokonce v nastavení mám Tlum. osvětlení interiéru, kde se zobrazuje asi 5 míst, která by měla svítit a i přes jeho nastavení na max., nikde nic nesvítí. Ale opravdu nevím, zda to mám mít podsvícené, ale když toto nastavení je v infotaimentu, tipnul bych si, že by svítit mělo. Jinak stále obrovské nadšení. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 27. březen 2021 Odesláno 27. březen 2021 @Sabaton koncovky výfuku na e shop Peugeot, nebo za podstatně méně peněz z Číny. S kvalitou čínských zkušenost nemám, origo mám namontované od začátku - kvalita žádný problém. Výměna snadná - kus za kus. Citovat
Návštěvník Odesláno 27. březen 2021 Odesláno 27. březen 2021 @Petr 3008 A ten výfuk je doopravdy kde? Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 27. březen 2021 Odesláno 27. březen 2021 @HanysRten tam vůbec není ne, je vlevo ještě před nárazníkem, pod auto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.