Braver Odesláno 20. březen 2021 Odesláno 20. březen 2021 (upraveno) před 3 hodinami, HonzaZ napsal: Samozřejmě někdy si přidám nebo uberu teplotu. Jinak ale do nastavení nesahám. Jedině v létě nastavím klima na "soft", aby na mě nefučel chladný vzduch když vlezu do auta zpocený. To mám ale po celou letní sezonu. Nevím, jak je to u nové 5008, ale často používám pro změnu teploty hlasové ovládání. Zjistili jste, jestli jde hlasovym ovladanim nastavit konkretni teplotu? Ja zatim pouzivam jen zvysit/snizit teplotu a to je vzdy v kroku 0,5°C. Upraveno 20. březen 2021 uživatelem Braver Citovat
HonzaZ Odesláno 20. březen 2021 Odesláno 20. březen 2021 Asi bychom to měli řešit někde jinde. Tady zasír...me vlákno Sabatonovi brixtr ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 20. březen 2021 Odesláno 20. březen 2021 @HonzaZJo to je sice fakt ale on to využije taky takže to není tak mimo jako obvykle Citovat
Sabaton Odesláno 21. březen 2021 Autor Odesláno 21. březen 2021 Já musím přiznat, že naše OII mi plně dostačovala topením, jelikož auto je po většinu v garáži, ale klimatizace už občas nestíhala. Naposledy loni, Chorvatsko ostrov Pag, auto 2 dospělí + 2 děti a klimatizace už měla co dělat. Dojížděli jsme na místo přibližně kolem 14hod odpoledne a už mě občas za volantem nebylo příjemně, klimatizace jela naplno a byl malinko problém interiér vychladit. Klimu pravidelně čístím a doplňuji. @Petr 3008 Upřímně se moc těším na to nastavování auta. Manželka už si dělá legraci, že když jsem poprvé dovezl OII, seděl jsem v ní několikrát v garáži do večera a že nyní to bude horší, když to auto má tolik funkcí. Ale děti mě prý nenechají.... no možná tam zmizím i s dětmi a bude vyřešeno. Pomalinku pročítám návod, občas mi přijde, že je to v návodu popsáno příliš komplikovaně. Doufám, že nastavení určitých funkcí bude více intuitivní. Jelikož jsou zavřené okresy, jsem v pohybu malinko omezen ( nechcu provokovat, kazit si radost z auta hlídkou PČR nehodlám ), ale mám po převzetí hned v plánu se hned pořádně projet, dálnice kolem Brna není placená, takže i tam bych mohl zajet a pak je v plánu večerní jízda po okolí, máme tu i lesní úseky a já jsem moc zvědavý, jak budou svítit základní LED světla. Ty projektory v OII svítí dobře a mě přišlo, že u 5008 svíti ta LED světla parádně, ikdyž nejsou ve full led verzi. @HonzaZ @HanysR Hlasové ovládání auta?? Abych se přiznal, tak až díky Vám jsem se podíval do výbavy a zjistil, že by to i naše autíčko mělo umět. No budu to muset vyzkoušet, zní to parádně. Je to dlouhé čekání, čím více pročítám zdejší fórum a zjišťuji co vše auto umí, tím pomaleji mne utíká ten čas. Jinak včera cestou z nákupu jsem jel, kolem autosalonu. Venku sněžilo, tak jsem si říkal, že mě mrzí, že je auto venku. No auto zmizelo, už nestojí na svém místě. Takže je asi v servise. Má se dělat předprodejní příprava a nechal jsem dodělat dojezdové rezervní kolo. Takže je super, že žiju v představě, že auto není zbytečně venku. Však naší garáž jsem už uklidil a nachystal. HonzaZ ohodnotil 1 Citovat
doctortom508 Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 To hlasove ovladani je fajn, ale taky jsem neprisel na to jak nastavit konkretni teplotu. A skoda, ze neni nejaky seznam prikazu, nebo jsem blbe hledal. Citovat
Sabaton Odesláno 21. březen 2021 Autor Odesláno 21. březen 2021 (upraveno) Nějaký krátký seznam hlasových příkazů jsem našel v návodu k autu. Četl jsem tedy uživatelskou příručku, která je na oficiálních stránkách Peugeotu. Pochopil jsem, že k autu se nic nedává a že je to dostupné takto online, ale možná se pletu. Upraveno 21. březen 2021 uživatelem Sabaton Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 @Sabaton Nepleteš se. K autu se již nedává. Všechno online a pak ještě do mobilu app MyPeugeot a Scan MyPeugeot, kde máš základní manuál stále při ruce. Citovat
HonzaZ Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 Teď už se nedává tištěný manuál k autu? Citovat
Návštěvník Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 Neee, to by bylo o 10 tis dražší. A přece ekologie ne... Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 @HonzaZ, @Sabaton Pardon, omluva a beru zpět. Základní průvodce v autě pochopitelně je. Jsem z toho nějak zblblej, nevím proč jsem myslel, že ne Citovat
doctortom508 Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 Ale standardni navod uz nedavaj. Uz to je urob si sam. Citovat
Braver Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 (upraveno) Bohužel potvrzuji, že dávají jen zkrácený manuál. Ale jde stáhnout komplet na strankach peugeotu v kolonce poprodejni servis - viz obrazek a nak píše Sabaton. Ale co si budeme povídat, klasickej papirovej návod to není A taky docela dobře funguje appka scan my peugeot. Když jsmr u těch app. My peugeot není špatná věc, ale ukladani jizd neni 100%. Jak to mate vy? Jinak součástí plného návodu jsou i ty hlasové povely. Změna teploty hlasovým povelem asi bude vždy jen o půl stupně. Kdybyste přišli na to, jak to dělat jinak, dejte vědět. Upraveno 21. březen 2021 uživatelem Braver Citovat
HonzaZ Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 Takže to časem vylepšili. Já dostal klasický cca 300 stran plus několik stránek na tužším papíře zkrácený. Sabaton ohodnotil 1 Citovat
Sabaton Odesláno 23. březen 2021 Autor Odesláno 23. březen 2021 @Petr 3008 Zcela upřímně se musím přiznat, že jsem tajně doufal v to, že by se auto mohlo předávat dnes , bohužel si banky připisují peníze jak chtějí, platil jsem akontaci včera a dnes nebyla připsána na účtu autosalónu. Takže prachy létají někde v matrixu, nemám je já a nemá je ani autosalón. Zítra mám hodně služebního lítání po naší krásné zemičce, takže reálně vidím předávání až ve čtvrtek. Zítra to bude opravdu dlouhý den, vsadím se, že mi bude utíkat velice pomalu. No, nemůžu se dočkat, už chci natankovat a pořádně se projet. Nastavit si auto, vyzkoušet světla, asistenty, pomocníky, zátah auta, vůni..... hmmmm takové první rande s francouzskou kráskou. :-)))))) Naši OII jsem nachystal, vysál jsem ji a trošku poklidil ( žena si klepala na čelo proč, když ho prodávám ), vyklidil jsem kompletně snad vše z interiéru a auto je po myčce a vosku. Z pneuservisu jsem dovezl alu letní kola, naložil je do kufru, nachystal veškerou dokumentaci od servisní knížky, přes atest fólií po velký TP a rozloučil jsem se s ní... No, teď už chybí jen ta naše poslední společná jízda do autosalónu... miroska ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 23. březen 2021 Odesláno 23. březen 2021 Kdyby to bylo bez zádrhelu, tak je všechno moc jednoduché. Takhle to máš trochu pestřejší a těšení se bude intenzivnější.. a další den delší A když jsem před pár lety kupoval novou 308, měl jsem taky trochu problém. Všechno bylo domluvené a když jsem přišel pro auto, tak se zjistilo, že nejsou peníze na účtu.. Já tenkrát normálně poslal platbu převodem, platba byla ale vyšší než nastavený limit, a od banky nebyla žádná zpětná vazba, že nešlo platbu uskutečnit. Prostě nic. Tak se mi to trochu protáhlo. U 3008 jsem si všechno už pohlídal a naplánoval si pěkně volný den. A ten den jsem si užil, bylo to fajn. Tak jsem moc zvědavej na první pocity Citovat
Návštěvník Odesláno 24. březen 2021 Odesláno 24. březen 2021 Souhlasím s @Petr 3008! I já měl nekonečné čekání ale když si teď na to vzpomenu, tak to bylo krásné. To napětí! Každému se něco potento. Někomu platby, někomu Koronáč, prostě když to jde jen hladce tak je to vždy divné Trošku ti závidím předávací den, je to totiž paráda. Užij si to @Sabaton! Já nikdy nezapomenu na sobotu, 1.8.2020. Byl překrásný slunečný den a bylo to úžasné Citovat
ozzy56 Odesláno 24. březen 2021 Odesláno 24. březen 2021 (upraveno) je zvláštní, že normálně čas letí jako bláznivý, ale čekání 3 měsíce na nové auto je neverending story , ale je to krásné čekání Upraveno 24. březen 2021 uživatelem ozzy56 Sabaton a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Sabaton Odesláno 24. březen 2021 Autor Odesláno 24. březen 2021 (upraveno) Takže čekání by mělo být zítra skutečně ukončeno. V 10hod mám dojet do autosalónu pro naší 5008. Prý akorát budu muset se smlouvou na poštu ( plná moc na přepis OII ), pak se nějakou dobu bude podepisovat no a páááááák ..... se bude jezdit. Těším se jako malej. Manželka naplánovala na zítra v rámci okresu menší výlet s procházkou v přírodě, takže se projedeme pěkně celá rodinka. Na přihlášení auta se dostanu bohužel až příští týden ve středu, ale doufám, že když si sebou vezmu platnou zelenou kartu, kupní smlouvu a budu jezdit slušně, že mě nechá PČR na pokoji. Mám stejně začátek příštího týdne poměrně našlapaný, takže se bude jednat hlavně o období čtvrtek až neděle. No snad jsem si to tím flastrem před cca 2 týdny vybral na dlouhou dobu dopředu. Takže když vše vyjde, zítra přidám nějaké první dojmy ( počítám, že budou silně ovlivněny nadšením z nového auta ) a i nějaké to vlastní foto. Upraveno 24. březen 2021 uživatelem Sabaton Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.