Péťa Odesláno 12. září 2021 Odesláno 12. září 2021 Staropramen, to jsem pochopil i já, který pivo nepije Ale chtěl jsem se optat - polena se proti kuželu tlačí rukou? Nebo tam je na to nějaký přítlakáč? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. září 2021 Odesláno 12. září 2021 Nemusí se nic moc tlačit, jen ho narazíš a pustíš a kužel už ho táhne sám. Jeden takový štípač jsem se synovcem dělal. Tedy elektro výbavu... Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2021 Odesláno 12. září 2021 ano, jen lehce přitlačit na kužel a ten špalek roztrhne--pomalu, v klidu Citovat
OK406 Odesláno 19. září 2021 Odesláno 19. září 2021 @ozzy56kuželovou štípačku jsem viděl a dobrý pomocník. Bohužl, nejdou s šťípat metrové kusy (z důvodu lepšího vyschnutí).@Milan+ Zvažuji o vertikální šťípačce a daný tlak 10 t, je minimální. Šťípat budu hlavne jehličnaté dřevo, občas listnaté (ovocné). Je lepší mít předimenzovanou šťípačku. Děkuji za nabídku. Citovat
barenst Odesláno 19. září 2021 Odesláno 19. září 2021 jehlicnany se blbe rezou kdyz jsou nastipane , pokud nebudes stipat aspon 20 metru rocne nema smysl skladovat a resit stipacku na metrovky Jinak kalac je asi jedno jaky a od koho , stipaci jedine fiska mam 25 dlouha a spokojenost ,ale kalač je kalač od polaka za 10 zlotuvek Delam asi 10 metru smrku a cca 10 trdeho a vse rucne (tvrde drevo mam spise tenci tak tam moc stipani neni ) ted si tchan poridil stipacku , takovou tu stolni a pro starsi lidi super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.