Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poradte, ako sa dostanem k ziarovke na podsvietenie ovladacich prvkov kurenia a ventilatora (stredovy panel pri riadiacej pake).

Prava cast panelu nesvieti a neviem, ako sa tam da dostat a vymenit ziarovku.

Ide o P206SW (rv.2002 , ten starsi typ panelu bez ovladania klimatizacie)

Co vsetko treba rozobrat?

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mno dost tezko, ja sem to otevrel a dostal se k tomu bloku, ale horsi bylo jak se dostat do nej, to je to co asi myslis, jinak ja mam uplne ten samej problem... jenze mi to nesviti na levy strane...nekdy az bude cas a teplo tak se na to vrhnu a udelam to, snad to pujde, ale jak sem tak koukal na ten blok, nebude to moc jednoduchy... a hlavne by me zajimalo co to tam vlastne sviti, jestli zarovka nebo???:myslim

Odesláno
Původně zaslal: vojty

Poradte, ako sa dostanem k ziarovke na podsvietenie ovladacich prvkov kurenia a ventilatora (stredovy panel pri riadiacej pake).

Dělalo mi to taky jednu dobu, stačí dobře praštit zboku a buď se rožne nebo je v háji...

Nikdy jsem to nesundával, ale podle mě, když sundáš takovou tu mřížku co je okolo, tak by podtím měli být šroubky a pokud ne tak nevím...Kdyžtak počkej až to rozebere Joest...:D

Odesláno
Původně zaslal: kveton

a jak vymenit zarovku u zapalovace nekdo vite? ja ho za zivyho boha nemohl vyndat a pekne jsem si podrapal ruce

Je třeba rozebrat celý ten středový bazmek...Je z druhé strany jištěný proti vytažení, taky mi to přestalo svítit...

Jak to tak tady čtu, tak Peugeoty přestávají svítit...:D

Odesláno
Původně zaslal: Lordmajkl

a jak vymenit zarovku u zapalovace nekdo vite? ja ho za zivyho boha nemohl vyndat a pekne jsem si podrapal ruce

Je třeba rozebrat celý ten středový bazmek...Je z druhé strany jištěný proti vytažení, taky mi to přestalo svítit...

celej? jakoze ho celej sundat? jak na to?

Odesláno

Původně zaslal: Lordmajkl

celej? jakoze ho celej sundat? jak na to?

Jo celý...Za popelníkem je takový obdelník, za kterým jsou dva šroubky, další jsou na druhé straně ( vpodstatě vzadu ) zase pod krytem...Kdybys něco nevěděl napiš...:roker

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahoj,

mám velký problém s výměnou žárovky.

Praskla mi levá žárovka nad SPZ. Kouknul jsem tedy do návodu a tam je napsáno \"sundejte kryt žárovky a žárovku vyměňte\".

Jenže - ten kryt zaboha nejde sundat, už vážně nevím, co s tím, snažím se o to týden, pomalu jsem kvůli tomu zešedivěl. :nevim Do servisu se mi kvůli tomu nechce, zase by mě tam oškubali a to kvůli takové prkotině vážně nechci.

Poradí prosím někdo?

Předem mnohokráte děkuji.

Odesláno
Původně zaslal: kyhoush

Díky za obrázek, ale stále jsem nepochopil, jak to vyndat.

To mám normálně vzít rukou a na sílu to vyrvat?

Musis sundat zevnitr patych nebo tretich dveri ten plast co to vsechno kryje a pod nim se dostanes ke vsemu. Me drncela ta zadni plastova lista, muselsem ji dotahnout.

Odesláno
Původně zaslal: vojty

Ja jssem se k tomu dostal tak, ze jsem sundal kryt kaplicky, potom odsrouboval plast, ve kerem je zasazeni i autoradio s vycechy topeni. Potom se dostanes zepredu k tomu ovladacimu panelu topeni.tam jsou asi 3 sroubky ktery kdyz odsroubujes tak povolis ten panel. Musis ale zezadu odpilit konektor s napajenim a dve lanka na ovladani topeni a proudu vzduchu, to jde hooodne spatne:D a pokud mozno nic nezlomit ;) Pak uz vytahnes ven ten panylek a muzes v nem delat co chces. Pozor pri skladani zpatky na dobe otoceni vsech knofliku, jikan to dolames nebo ti to nebude fungovat.

Hodne stesti :aut

Odesláno

Doporucuji vsem knihu Peugeot206 - Jak na to :D:D:D:D

Jestli budu mit cas, tak Vam nafotim navody na rozebrani stredove konzole (ale asi ten cas nebude - sou precejenom vanoce a nestiham nic - kdyztak az nanovy rok).

Ale jak rikam, 600 neni zase takova investice, aby ste si to kazdej nemohli koupit - pokud to s P206kou myslite vazne (ze ji budete nejaky ten rok provozovat), tak tu knizku urcite vyuzijete

Odesláno
Původně zaslal: kyhoush

Escaper:

Díky za radu, kouknu na to, ale moc velkou radost si mi neudělal, takový práce :(

no neni to sranda, ale jde to staci mit dost casu, urcite to nezvladnes za 10 minut. Hlavne nic necpat nasilim :D

Odesláno

Robil som to minuli tyzden , uz asi 3.x

Je to tak ako pise Escaper, musis nato ist zo zadu, Ten plastovy tapecirung musis nejak opatrne vypacit nejakym plastoym bazmekom. Pozor, musis zacat zhora, dole to je zahaknute, tam to iba nadvyhnes smerom hore.

Prvy krat je to porod, treti je to uz pohoda :roker

Good luck:)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem byl před chvilkou vyměnit dálniční známku, tak jsem na to kouknul, kryt sundal během minutky, žárovku vyměnil a za pět minut to bylo hotový.

Tímto vám chci pomoct, moc jste mi pomohli! :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...