Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem se oto dlouho snažil až se to podařilo, stal sem se

Majitelem 405.

Měly sme už jednu doma byla to jen 1.9d teď se podařilo

koupit 1.8Td takže mala pojistka z roku 91 za 39000kč.

Nebylo co řešit sem tak rád že mam ve svých 18 letech

už mam takovou karu.:super

Odesláno

Tož ?a vicu.

Hlavně to autíčko hned nerosflákej.405kářů je tu dost takže z opravami bys neměl mít problém.A? ti slouží ta tvoje kárka:papa:papa:papa

Odesláno

Zatim je to v klidu

Menší problem je ve stahovaní oken asi sou pokřiveny lanko bo to strašně drhne a někdy se to i zasekne.

2.Menší problem trochu tekla nafta(Prasknuta přepadová hadička)

Težce zasranej vzduchovej filtr-Kolik tak muže stat?:papa

Odesláno

Gratuluji k výběru auta! Filtry MANN seženeš za tyto ceny: vzduchový - 140Kč, palivový - 110Kč, olejový 130Kč. Osobně měním všechny filtry spolu s motorovým olejem každých 8000km. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Gratuluji k výběru auta! Filtry MANN seženeš za tyto ceny: vzduchový - 140Kč, palivový - 110Kč, olejový 130Kč. Osobně měním všechny filtry spolu s motorovým olejem každých 8000km. :papa

kde kde?????já ho kupoval za 3 kila:grr

Odesláno

3 kila za filtr po me chteli, kdyz jsem daval auto do origo servisu. Nestacil jsem se divit, kdyz jsem mel platit. Pro filtry a vsechno ostatni jezdim do Polska. Puvodne jsem braval origo filtry Purflux, ale zjistil jsem, ze MANN to vyrabi ze stejnych materialu jsou podstatne levnejsi. Nabizeli mi tam jeste levnejsi cca mezi 70 - 100Kč, ale nevim.. mozna nekdy testnu.

Odesláno

Každopádně ti dopbručuju neměnit pouze vzduchovej filtr, ale co nejdříve vyměnit olej, olejový filtr, naftový filtr a nechat si udělat rozvody (nebo pokud máš kde a šikovné ruce, můžeš si je udělat i sám, někde tu je i návod - já však preferuju servis) v situaci \"vzduchovej filrt je zasranej jak sviňa\" bych se do základního servisu pustil opravdu už zítra.. Současně bych to auto nechal v servisu zkouknout celkově (čepy, brzdy, zadní náprava apod.), a? víš, co vše tě na tom autě čeká než se z něj stane spolehlivej vozík, kterej Tě nikde nenechá - auto je věc, která potřebuje k tomu, aby Ti spolehlivě fungovala i nějaké Ty investice (jezdit a dojezdit není žádné umění)

Odesláno

Pracuje se na tom v bazaru bylo řečeno že předchozí majitel toho dost vyměnil pry to je jeho kamoš(neví:bojim)Musim mu zavolat a zeptat kdy byly naposledy dělany rozvody atak.

Na olej se musí ještě chvilku šetřit penízky ale jak budou tak se hned bude měnit:D

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Pracuje se na tom v bazaru bylo řečeno že předchozí majitel toho dost vyměnil pry to je jeho kamoš(neví:bojim)Musim mu zavolat a zeptat kdy byly naposledy dělany rozvody atak.

Na olej se musí ještě chvilku šetřit penízky ale jak budou tak se hned bude měnit:D

to jsou jen zakladni veci s kterymi by jsi mel pocitat pri koupi starsiho vozu, jinak preju at auti slouzi ;)

Odesláno

Jak psali výše ostatní. Nemá cenu šetřit na oleji. To je věc, kterou bych udělal hnedka po koupi staršího auta (včetně filtrů samozřejmě). Posléze rozvoďák a máš jistotu, že se ti to nikde nepotká. Nemá vůbec cenu se ptát předchozího majitele, kdy to měnil - neni vůbec jistý, že mluví pravdu...řekne ti, že to měnil před měsícem, aby měl prostě větší jistotku, že si jeho káru koupíš...

Každopádně ti přeju hodně kilometrů bez poruch a nehod a vítej mezi 405tkařema:papa

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Tak sem se oto dlouho snažil až se to podařilo, stal sem se

Majitelem 405.

Měly sme už jednu doma byla to jen 1.9d teď se podařilo

koupit 1.8Td takže mala pojistka z roku 91 za 39000kč.

Nebylo co řešit sem tak rád že mam ve svých 18 letech

už mam takovou karu.:super

Stala jsem se též majitelkou Peugeot 405 SRI Benzín, LPG, r.v. 1989 a za cenu 8.000,- Kč. Jsem ráda, že ve svých 29 letech mam takovou super káru (lidiii, to je loooď, tam je mííístaaaaaaaaaaa...) :D:D:D:D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...