MJSytic 4,716 Posted January 5 Share Posted January 5 Tak se přiznejte, kdopak to byl s novou červenou 508 v kombíku, který dával neviditelný blinkr (na konci 9:45) Quote Link to post Share on other sites
HonzaZ 640 Posted January 5 Share Posted January 5 Asi nikdo z doposud známých majitelů nové 508 tady na klubu. Hanys má benzín a tohle byl diesel HanysR 1 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 1,123 Posted January 5 Share Posted January 5 Já to nebyl, ještě že to bylo HDI Quote Link to post Share on other sites
Weri 605 5,764 Posted January 6 Share Posted January 6 Nooo.. jako nejsem svatoušek.., ale ten agresivní přestu plnou.., to nedávám.... Pak mě rozebral ten blb ke konci s bílou octou... no... vedle toho kamionu bych nejela, páč mám mozek... No a co se týče tý vostudy "s blinkrem..." NO A...? i kdyby ten blinkr měl, tak paní měla stále přednost.., jen proto, že mám zapnutej blinkr mě to přeci neopravňuje k tomu, že to někomu šoupnu před kapotu.... Úplně kvetu, když někdo dělá přestupek, omezí/ohrozí u toho a eště se rozčiluje místo aby řek promiňte... HanysR 1 Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,716 Posted January 6 Author Share Posted January 6 Já se u těch videí taky pěkně bavím Dal jsem blinkr, tak mám přednost a musíš mě pustit, ne?! Jinak čekám, kdy se na některém z videí objevím, že jsem byl svou předpisovou jízdou brzda provozu Vypadá to, že autor kanálu má "doupě" v okolí Čakovic-Třeboradic Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,593 Posted January 6 Share Posted January 6 sem ani nevěděl, že mě kamerujete jak jedu HanysR 1 Quote Link to post Share on other sites
Moral3z 127 Posted January 6 Share Posted January 6 před 10 hodinami, MJSytic napsal: Dal jsem blinkr, tak mám přednost a musíš mě pustit, ne?! Tohle je na silnicích víc a víc. Hrozný zlozvyk... Rikic339 and Weri 605 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts