Bret Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Pavlína takto mi to také funguje jen s tím rozdílem že jsem nikdy nezadávala pin. A rovnou po rosvícení zelené kontrolky v pravo mohla startovat. Jestli ten kod máš někde napsaný, tak ho zkus zadat. Jestli ti ale svítí zelená kontrolka na klávesnici, tak bych spíš hledal problém někde jinde než v imobilizéru. Nikde jsem se nedočet, co je to za auto (rok,typ motoru..) [upravil dne 4.4.06 Bret] Citovat
Fx Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Bret: Dole jí bliká červená (píše, že pípá, což bych považoval za to samý)... Celej problém je v tom, že imobilizér s klávesnicí a rádiovým ovládáním centrálu se dá nastavit tak, že zadáš kód, následně C a 0, a pak se vypíná pomocí dálky a klávesnici nepotřebuješ. Po otevření centrálem svítí zelená ledka. Pokud dálka nefunguje, tj. odemkne se klíčkem, svítí u klávesnice červená ledka a musí stejně zadat kód (a ten nezná). Ale to už tu bylo řečeno několikrát. Citovat
Pavlína Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 hlavně že mám nové zimní pneu místo dárečků na vánoce;) Citovat
Pavlína Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 nikdy jsem žádný pin nepotřebovala, jen klíček. Citovat
Fx Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Pavlína: Ano, ale PIN jsi nepotřebovala v případě, že se ti povedlo odblokovat imobilizér tlačítkem na klíčku, ne? Pokud jsi odemykala klíčem a ani zevnitř auta se ti nepodařilo dálkovým ovládáním docílit odblokování imobilizéru, až pak to chtělo PIN, je to tak? Citovat
Fx Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Tak je závada prostě v klíčku, pokud ti to už zas nefunguje, bude to patrně někde uvnitř klíčku vyzkratovaný. Najít závadu v klíčku, opravit, vyměnit baterky, naučit klíček po výměně baterie komunikovat s autem viz Sepp: 1. stlacit tlacitko na klici az zhasne kontrolka 2. uvolnit - kontrolka se rozsviti 3. stsknout tlacitko 2x v blizkosti vozidla 4. zapnout zapalovani minimalne na 3 vteriny 5. vypnout zapalovani ...a pak by ti to melo opet fungovat. Citovat
Pavlína Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 rok výroby jsem spletla 1997, dáno do provozu 1998 je to Peugeot 406, ten motor nevím /něco jako 1,6i benzin , 4 dveř. sedan / nemám tady u sebe techničák Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Pavlína rok výroby jsem spletla 1997, dáno do provozu 1998 je to Peugeot 406, ten motor nevím /něco jako 1,6i benzin , 4 dveř. sedan / nemám tady u sebe techničák rok vyroby a motor uz neres, reseni je myslim dostatecne popsane v predchozim prispevku od FXe a ted uz je to jen na tobe takze sezen nekoho kdo se podiva na funkcnost toho klicku a popr. ho podle toho popisu tady zprovozni, dalsi diskuze na tohle tema je myslim zbytecna Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 kazdopadne by bylo jeste dobry od toho cloveka nebo bazaru, od kteryho jsi to auto koupila, zjistit ten startovaci kod, nebot pokud se nepodari ten klicek opravit pak je to opravdu velky problem a zprovozneni nebude zrovna levna zalezitost a ceka te na zacatku tebou zminena vymena ridici jednotky motoru BTW to nemas zadneho chlapa, ktery by to vyresil za tebe ? ( bez urazky, bylo by to asi rychlejsi ) Citovat
Bret Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Fx Bret: Dole jí bliká červená (píše, že pípá, což bych považoval za to samý)... Celej problém je v tom, že imobilizér s klávesnicí a rádiovým ovládáním centrálu se dá nastavit tak, že zadáš kód, následně C a 0, a pak se vypíná pomocí dálky a klávesnici nepotřebuješ. Po otevření centrálem svítí zelená ledka. Pokud dálka nefunguje, tj. odemkne se klíčkem, svítí u klávesnice červená ledka a musí stejně zadat kód (a ten nezná). To FX: vycházel sjem z toho, že tvrdí že má infra (na klíčku jedno tlačítko) viz příspěvek výše. Takže sorry:papa Ale to už tu bylo řečeno několikrát. Citovat
Pavlína Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 to nemyslíš vážně já se tady dva dny snažím něco poznat nového pochopit systém a ...ach jo Citovat
P607Olda Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Určitě je to křehká a krásná žena... proto se všichni tak snažíme pomoct:) Ale diskuse je bohatá Citovat
P607Olda Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Pavlína: je asi 7 různých systémů, a každý se chová a programuje úplně jinak. Proto jsem Tě tak zpovídali, jaký vlastně systém máš. Citovat
lamancha Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 2Pavlina: nemyslel jsem to zle BTW. nemate spis nekdo nekoho znameho (servis) v okoli, kdo by se na ten problem mohl kouknout ? Ono to navadeni na dalku je trochu neprakticke Citovat
Pavlína Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 Ahoj. Dík všem. Zkouším všechno. Zatím výsledek žádný. Takže asi to vypadá že místo letní dovolené budu muset koupit řídící jednotku. Bez PINu nic nesvedu. Jak to že servis , když mám všechny papíry a není to kradené mi neumí nějak vygenerovat PIN? Na tak dokonalé auto se mi to zdá smutné. PS Řekni jaké máš auto a já Ti povím jaký jsi:) Citovat
Ferry Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Původně zaslal: Pavlína Ahoj. Dík všem. Zkouším všechno. Zatím výsledek žádný. Takže asi to vypadá že místo letní dovolené budu muset koupit řídící jednotku. Bez PINu nic nesvedu. Jak to že servis , když mám všechny papíry a není to kradené mi neumí nějak vygenerovat PIN? Na tak dokonalé auto se mi to zdá smutné. PS Řekni jaké máš auto a já Ti povím jaký jsi:) tak ten kod vymahej z toho cloveka co ti to auto prodal, ne ? pripadne po nem chtej nejakou kompenzaci za to, ze je ted nefunkcni a budes ho muset opravit, tzn investovat do nove ridici jednotky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.