Pavlína Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Prosím o pomoc. Mám peugeot 406. Napřed mi nefungoval klíček , jen s nahřátím. Pak , protože prý neznám PIN vozidlo dovezené z DE z bazaru ,jsem zabokovala jendotku. Prosím poradí mi někdo co mám dělat , v našem servisu mi chtějí vyměnit vše ve voze , prý není oprava možná. Prosím o radu Žižlavská Pavlína zizi@inMail.sk děkuji. Citovat
Fx Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Co takhle presneji specifikovat, jaka ze to je zavada? Zda se mi, ze jsi to napsala vcelku nesrozumitelne (mozna proto, protoze tomu moc nerozumis)... 1. Jedna se o novy model nebo stary model (predni svetlomety cire, nebo s vroubkovanim)? 2. Imobilizer je v klicku, nebo je vlevo pod volantem takova vyklopna \"kalkulacka\", kterou se zadava kod? 3. Dalkove ovladani k centralu mas na infracervene paprsky, nebo radiove? Citovat
Pavlína Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 rok výroby 1998 , světlomety asi čiré, na klíčku červené světýlko, tu kalkulačku jsem polupala ta pípala a teď si prý to mám vyřešit sama. vlastně imobilizer nefunguje Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Pavlína: odpoj baterii na 10 minut Takhle to funguje u ročníku 97, v situaci: normálně startuješ po odemknutí dálkáčem (dálkové ovládání zároveň odblokuje imobilizér) když nasedneš, a nenastartuješ do 30 sekund, tak musíš zadat kód z klávesnice, když se 3 x netrefíš, tak se klávesnice zablokuje. V této situaci nám pomáhá na 10 minut odpojit baterii vozidla. Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Musíš klíčkem mířit dovnitř auta? nebo fungoval i \"z kapsy\"? Citovat
Pavlína Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 Podle slov peuget servisu mám zablokovanou řícící jednotku, oni jsou schopni ji vyměnit . Dobře nerozumím tomu, ale přece se nějak s tím autem musí dát jezdit, není to kradené mám i servisní knížku ,ale nemám od klíčku nějakou kartičku. Chápala bych nový klíček , nějaké nové PIN , ale ne celou novou řídící jednotku to se mi zdá nerouzumné. Když se PIN poplete není nějaké řešení? Já ho doposud nepotřebovala, slačil mi funkční klíček. Prý je na odblokování program , ale ten oni nemají? Takjá nevím...dík že jsi si našel čas Citovat
Pavlína Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 s klíčkem jsem mířila na auto a šel z velké dálky a pak z menší a už nejde vůbec ale to světýlko svítí točervené n aklíčku stále Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Z tvé informace máš asi stejný systém jako my - při normální funkci jsi tu klávesku nepotřebovala. Tak to zkus s tím odpojením baterie vozidla. Citovat
Pavlína Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 dík zkusím odpojit baterii na 10 minut ale bez nahřátého klíče nenastartuji, když byla topná sezona jezdili jsme vypli nám topení a jsme v háji. Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Nahřátý klíč: to jsou vybité baterky v klíči, v obchodě s elektronikou ti je vymění. Citovat
Pavlína Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 Myslíš ale že by stačilo nechat udělat nový klíček ? Nový PiN? Já si nemyslím že je chyba v autě ,spíš v klíčku a nebo v mých pracičkách? Citovat
Pavlína Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 baterky nové asi třikrát za dva měsíce když se šlo kamsi zkoušet studené spoje Citovat
Pavlína Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 první jsme mysleli že jsou to jen baterky, pak že je tuhá zima, Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Musela jsi pokaždé, když to fungovalo, mířit oknem dovnitř, nebo to fungovalo i bez přímé viditelnosti? Prosím o jasnou odpověď, jinak se nepohneme. Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Anebo to bylo dosud v \"servisním režimu\", který nevyžadoval kód. Manipulací s kláveskou se tento režim zrušil, a vyžaduje to původní kód. Zkus ho nějak zjistit. Není poznačený v servisní knížce? [upravil dne 3.4.06 P607Olda] Citovat
Sepp Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Ehm - pokud jste menili baterky v klicku... Tak staci jen \"naprogramovat\" klicek Rikaji tomu Synchronizace: 1. stlacit tlacitko na klici az zhasne kontrolka 2. uvolnit - kontrolka se rozsviti 3. stsknout tlacitko 2x v blizkosti vozidla 4. zapnout zapalovani minimalne na 3 vteriny 5. vypnout zapalovani Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Sepp: bezva, že ses ozval, kéž budeš mít pravdu. Snažil jsem se pomoct (a nic nepokazit) - s takovými rozhodnutími, že je potřeba vyměnit půl auta, už jsem se setkal:grr Citovat
Pavlína Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 zkusím všechno. i když ten klíčet jsem mačkala celé sobotní odpoledne. Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Jestli je opravdu infračervené, tak tam je častý případ vybitých baterek, navíc někdy chytají zkrat uvnitř klíčku, když se posunou. Infračervené (pokud vím) vůbec nesouvisí s imobilizérem. Ten postup co psal Sepp je pro radiové. Imobilizér: asi to při koupi auta bylo v tom \"servisním\" režimu, tedy dočasně bez vy?ukávání, a teď to spadlo do normálního režimu, kdy to chce kód. Buď ten kód zjistíš přes prodejce, nebo je někde napsaný, anebo novou klávesku. V jediném příspěvku se tady psalo, že to někdo překonal-oklamal, ale nikdo neví jakým způsobem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.