Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hoj hoj lidi. Dnes se mně stala divná věc nevím co si o tem myslet. Dopoledne projíždka s autem všecko ok. Motor prohřátý byl. Za 90 minut další start a rachot jak blázen. Řekl jsem si, že výfuk KO. Není divu má 374 000 km a je to origo. Hluk šel někde od kolena z přední části. Dojel jsem na místo a za 30 minut jsem jel zpátky dom. A co se nestalo....všecko pěkně tiché jak předtím. Čím to proboha je? Normálně bych už výfuk vyměnil, ale mám novou STK a říkám si jestli nebude poslední, jelikož oprav by bylo víc. Tak nevím jestli investovat peníze a čas nebo ne. To si rozmyslím na jaře. Je to  p 406 HDI 80 kw r.v. 2001

Odesláno

Problem jsem nasel. Je to ten vlnovec pred kolenem. Kde konci vlnovec a zacina koleno je to odymene. Ted ale jak sa k temu dostat. Je to primo nad napravnicu. A az dozadu je to jako jeden kus. Takze bych to rozrezal pred katem a z hlavy vysrubovat svody a na ponku to zavarit. Nebo jak jinak to udelat je tam desny pristup.. diky za rady. ...Mmchd auto budu postupne spravovat takze kdo by vedel o nejakem vraku 406tky k rozebrani za par kacek (nemusi byt cele auto..staci po castech) z okoli Hodonina + 50 km mam zajem. Vrakace podporovat neminim.

Odesláno (upraveno)

někdy je lepší díl koupit nový, třeba polský atd., bo to můžeš vytahovat a svařovat do zblbnutí , když ten vlnovec začne fučet, je zpravidla po něm... :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Konecne jsem to spravil. Pujcil najezdy a vlezl pod to. Vlnovec uplne upadnuty od kolena. Uhnilo zo za svarem. Vybrusit a zavarit na zdrave a je to. Oprava 0 kc. Este jsem to potrel kamnarskym tmelem co mne zbyl po stavbe komina (pasta na vyfuky nebyla) 😃 a je to jak za mlada. Akorat byl problem to napasovat na stredni dil ale natahl jsem to na silentblokoch a je. Praca samodomo co nic nestoji a funguje to..zo mna bavi 😃🤩

Odesláno

no uvidíš co to časem udělá, já mám zkušenost, jak to jednou praskne, dávám nový vlnovec :roker

ale taky se to dá vařit jednou, podruhé, potřetí...

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Pozdravujem, mám deravý vlnovec -  pletenec,

chcem sa opýtať, vlnovec  treba odrezať a nový nazvárať?

Aké rozmery má vlnovec a čo ešte treba vymeniť keď to zhodím dole aby som to mohol hneď poskladať?

Alebo nejaký návod ako je to najlepšie vymeniť? Vopred ďakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...