Hafity 2,051 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Hej hola! Nemáte někdo čtecí lampičky do zásuvky s průchozí zásuvkou? Pokud ano, tak odkud? Tuhle kombinaci jsem zatím nenašel.... S průchozí zásuvkou jsem našel jen takové ty noční orientační.... Už Googluju hodinu bez výsledku.... Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,508 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Věnoval jsem tomu 5 minut a nic. Asi neexistuje, budeš to muset vyřešit rozdvojkou @minimaxa ??? Quote Link to post Share on other sites
minimaxa 4,006 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Nemáte. Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,051 Posted December 6, 2020 Author Share Posted December 6, 2020 To jsem zas vymyslel chujovinu.... Péťa and Fruktis 2 Quote Link to post Share on other sites
kirkiz 761 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 No to asi nebude jen tak ke koupi. Možná by pomohlo sdělení jaký s tím máš úmysly. Existují dneska smart zásuvky a různý jiný produkty. S USB výstupem ty lampičky jsou ke koupi. Hafity 1 Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,051 Posted December 6, 2020 Author Share Posted December 6, 2020 Na to USB jsem úplně zapomněl.... To by asi stačilo.... Prostě mezi postelí a nočním stolkem je zásuvka.... Tím pádem by se mohl vypustit kabel.... Lampička by svítila na čtivo a zároveň by se dal nabíjet mobil.... Quote Link to post Share on other sites
morepower 749 Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 (edited) no tak to jo..já furt přemejšlel. jak to myslíš mám tuhle: jmenuje se to powercube (a mám ji jen pro to, že to je dizajnově pěkný, jinak funkčně je to jako každá jiná rozdvojka s USB portem). Lampičky na USB jdou sehnat snadno.. Edited December 7, 2020 by morepower Hafity 1 Quote Link to post Share on other sites
Pe.Tr 5,849 Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 u tech lampicek s vystupem USB si jen pohlídej vystupni hodnoty pro nabijeni 500mA ve skutecnosti bude cca 350 apod . ikdyz predpokladam zebna nabiti pres noc to bude stacit. Hafity 1 Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,051 Posted December 7, 2020 Author Share Posted December 7, 2020 Díky všem za nasměrování Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts