Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když už, tak bych sěl taky do automatu, naši maj Saeco Lirika a spokojenost, navařil už spoustu kafí a údržba minimální.

Já ale stále odolávám a kafe si melu ručně mlýnkem a pak jen french press. Dělám si 400ml hrnek. 

Odesláno

Ve firmě máme profi La-cimbali a to nastavování, co technici dělají je mazec. Váha kávy v gramech, zrnitost, průtok vody v sekundách, teplota vody = kdykoliv jde udělat na profi kávovaru hnusnou kávu. Nemluvě o druhy kávy a jejím přislazování. Když se leskne, tak je omytá v cukrové vodě, aby byla sladší a chutnala jako kvalitnější, ale správná kávy prý lesklá není.

Když vybíral jeden zaměstnanec kávovar, tak mu technik doporučil kapslový, na tom prý není co zmršit :D .

Odesláno
před 18 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

No kvuli mistu, kvuli čištění jsme automat zavrhli, ale nevim no. Zatim to vypadá na De Longhi EC 685 + Hario Mill Dome (CM-118C) nebo podobný

Jo tak zabere trochu vic mista, ale druhou stranu nepotrebuje kolem sebe zadnej manipulacni prostor a jen prijdes, zmacknes a mas kafe :) Mel jsem pakovku krups nekolik let a kafe to nedelalo spatny, ale ta prace s tim, manzelka si radsi delala rozpustny a ja tak max jedno denne. Cistit/odvapnovat by se mel kazdy kavovar, ale od ty doby co berem vodu ze zelivky, tak na to prdim a kavovar se automaticky proplachuje pri zapnuti i vypnuti. 

Odesláno

Mám taký......ten napenovač na mlieko sa strašne blbo čistí.....a maximálna dávka nápoja (rozumej kávy) je tak malá , že musím si robiť dve.

• Radek Hurvajz changed the title to Doporučte pákový kávovar
Odesláno (upraveno)

Pouze vyzvednutí v prodejně, a u nás v okolí ani v jedny není. Jihomoravský kraj. mam to prolezlý ais užplně všechno.

Prodejna mi ho nepošle

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Radku,jestli myslíš tendle ten,tak by určitě šel objednat na Euronics

Espresso DeLonghi DEDICA EC 685.W bílé

433530.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Bohužel, jen na prodejnách v Chomutově, Králíkách, Novém Boru a Karlových Varech. Ja myslim že jsem už projel vše. Kdybych aspoň věděl že je někdy naskladní, a nebo že je s nima už konec.

Odesláno

Hele chvíli jsme uvažovali i o levném automatu, třeba Espresso Philips EP2224/40, ale stale mě odrazujou další náklady na čistící a proplachovací sragory, a vlastně i cena , protože nejlevnější Krups je sice ted za 6000,- ale nejde u něj vyndat spařovací jednotka na čištění a ten Philips už je za 8.

Odesláno (upraveno)

To je pravě to, je jich všude plno, ale nanastavíš vic kafe než " jeden šálek (25-60 ml - tlačítko B3)"  a nenastavíš teplotu a tvrdost vody, to všechno má ten EC 685, rozhodně chci větší kafe než panáka. Takže buď uplnej manuál, nebo něco kde nastavím 100ml nebo i 150ml což tohle splňovalo

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Tak Radku takhle jsem pochodil,hledal i jestli ještě nemají ve skladu,ten už se prej nevyrábí a tak mi ukázal tenhle ten,že je to vlastně skoro ten samej,foceno u něho v prodejně z počítače

IMG_20201215_113015.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...