Guest MMMMM Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Nějak mi nefunguje ostřikování předních oken v 406. Nevíte která je to pojistka a kde je motorek, prohledal jsem celý motor a nikde jsem motorek nenašel. Pokud máte foto budu vděčný. Doufám že to bude nějaká prkotina, že to nebude motorek. Kapalinu jsem dolil, v tom problém není. Díky za radu Citovat
P607Olda Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Motorek je vsazený zboku do nádrže (nerozebíral jsem přímo 406, ale na všech autech od 405 do 607 to tak je) Citovat
Guest MMMMM Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Dá se k tomu motoru dostat nebo se musí něco demontovat? Citovat
Fx Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 Já ten motorek měnil, byl úplně vyhnilej... Je potřeba sundat přední část plastového krytu PP kola, když je sundaný kolo, je k tomu celkem dobrej přístup. Motorek stačí vytáhnout a novej tam nasadit a cvaknout konektor... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 To si děláte legraci, že kvůli motorku musim sundavat kolo? Citovat
Fx Odesláno 1. duben 2006 Odesláno 1. duben 2006 No mozna by se tam dalo dostat i zespoda tim plastem, co je mezi naraznikem a plastovym podbehem, ale ja to delal takhle, mnohem lip se tam s tim manipulovalo;) Citovat
Guest MMMMM Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Tak skutečně je vadný motůrek. Můžete mi někdo zjistit kolik stojí u Peugeota nebo někde jinde? Díky moc Citovat
Dave_k Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Označení: 643458 a u peugeota stojí 606,- bez DPH. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Díky, a nevíte jestli se dá sehnat třeba v KV Kelly? Citovat
Dave_k Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Našel jsem jen u MJauto a tam byl o pár kaček lacinější. Tak nevím jak u kelly nebo bennexu. Citovat
hlavatka Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: MMMMM To si děláte legraci, že kvůli motorku musim sundavat kolo? Ty plastový výplně podběhů se dají demontovat i při namontovaném kole. Je to ale pěknej vopruz. Chce to vždy natočit kola odpovídajícím směrem,taky daleko víc času a trpělivosti. Citovat
Sepp Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Tak pokud dokazes vymenit motorek ostrikovace a nesundat pri tom kolo, tak smekam - delal jsem to nekolikrat a je to fakt vopruz.. jinak motorek na vrakarne nesezenes pod 500,- driv nez ho vyhodis si ho odzkousej, staci 12V baterka- obcas se stane, ze se jen zanese a nechce \"tahnout\".. pokud nekdo budete u toho demontovat i celou nadrzku tak vam buh pomahej - je prichycena k narazniku a ten sroubek pokud zarezne - grrr -- uz nepodcenim vymenit kapalinu jeste driv nez zacne mrznout .. Citovat
Sepp Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Původně zaslal: komisar jo sundat celou nádržku je pakárna měl jsem ji sundanou u sedana a šlo to zle.k tomu dlouhej nástrčák 10 aby ses dostal k tomu jednomu šroubku zepředu od světla jj - to je presne on - akorat, ze kdyz ti ten sroubek zrezne, musis se k nemu dostat i ze zadu od kola Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.