Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ostřikovač v 406

Recommended Posts

Odesláno

Nějak mi nefunguje ostřikování předních oken v 406. Nevíte která je to pojistka a kde je motorek, prohledal jsem celý motor a nikde jsem motorek nenašel. Pokud máte foto budu vděčný. Doufám že to bude nějaká prkotina, že to nebude motorek. Kapalinu jsem dolil, v tom problém není. Díky za radu

Odesláno

Já ten motorek měnil, byl úplně vyhnilej... Je potřeba sundat přední část plastového krytu PP kola, když je sundaný kolo, je k tomu celkem dobrej přístup. Motorek stačí vytáhnout a novej tam nasadit a cvaknout konektor...

Odesláno

To si děláte legraci, že kvůli motorku musim sundavat kolo?

Odesláno

No mozna by se tam dalo dostat i zespoda tim plastem, co je mezi naraznikem a plastovym podbehem, ale ja to delal takhle, mnohem lip se tam s tim manipulovalo;)

Odesláno

Tak skutečně je vadný motůrek. Můžete mi někdo zjistit kolik stojí u Peugeota nebo někde jinde? Díky moc

Odesláno
Původně zaslal: MMMMM

To si děláte legraci, že kvůli motorku musim sundavat kolo?

Ty plastový výplně podběhů se dají demontovat i při namontovaném kole. Je to ale pěknej vopruz.

Chce to vždy natočit kola odpovídajícím směrem,taky daleko víc času a trpělivosti.

Odesláno

Tak pokud dokazes vymenit motorek ostrikovace a nesundat pri tom kolo, tak smekam - delal jsem to nekolikrat a je to fakt vopruz..

jinak motorek na vrakarne nesezenes pod 500,-

driv nez ho vyhodis si ho odzkousej, staci 12V baterka- obcas se stane, ze se jen zanese a nechce \"tahnout\"..

pokud nekdo budete u toho demontovat i celou nadrzku tak vam buh pomahej - je prichycena k narazniku a ten sroubek pokud zarezne - grrr -- uz nepodcenim vymenit kapalinu jeste driv nez zacne mrznout ..

Odesláno
Původně zaslal: komisar

jo sundat celou nádržku je pakárna měl jsem ji sundanou u sedana a šlo to zle.k tomu dlouhej nástrčák 10 aby ses dostal k tomu jednomu šroubku zepředu od světla

jj - to je presne on - akorat, ze kdyz ti ten sroubek zrezne, musis se k nemu dostat i ze zadu od kola ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...