jp Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 No mě to tady připadá spíše jak u soudu, něktěří pánové by byli nejradějí, aby se člověk jenž se podělí o své zkušenosti s vozem ještě před nimi hájil účtenkami. Já si myslím, že si káždé auto vytvoří pověst samo. Jsou vozy o kterých se říká, že jsou to držáky, a pak jsou to vozy o kterých se to říci nedá. A 407 zatím vypadá na tu druhou kategorii. To samé se dá říct o 307. Rozhodně nevypadá na nějaký držák. Kdyby se tu forum hemžilo samými pochvalnými recenzemi na 407 tak si povím to bude asi kvalitní vůz. Ale to tu skoro neni. Docela by mě zajímalo jestli se tu třeba neozve někdo kdo si pořídil tenhle krásný pekáč v tom bazáči??? Jakpak je asi spokojen??? A ještě si myslím, že 407 pro polsko se vyrábí také u peugeotu. Je tady někdo stejného názoru? [upravil dne 27.9.06 jp] Citovat
Pája Rybišár Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Jo ja to beru,ale nebudu litat vsude po netu a nebudu takhle každymu říkat že je to KRAM!To taky je divny chovaní ne?Kdo ví co koupil za auto?jestli to nebylo nejaky zkusební co melo jit do lisu.........a ne k majiteli... Citovat
ellesar Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 SpeedOne se nepodělil o zkušenosti ale o svou neschopnost se vypořádat s daným problemem, konkretne reklamaci... Já ti člověče nevim, ale at jsem se ptal kohokoliv kdo ma P407SW doma na nazor tak mi kazdy rekl, ze az na nejaky malickosti v pohode. Druhy SpeedOne se nekona!!! Kazdy je spise spokojeny a chvali jizdni vlastnosti a celek jako takovy... Samozrejme se najdou zavady a poruchy a s ojetym autem nemuzes moc kalkulovat protoze nevis kdo ho pred tebou jak dorasoval. nemyslis? Citovat
Pája Rybišár Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Jo mas pravdu,mame stejnej nazor.Na kazdym novym modelu se muzou najit mouchy,ktery vyrobce nekdy po case odstrani.A ja bych to nechal na case a ujetejch kilometrech a pak bych až bylancoval jestli rada 07 je vice poruchova..... PS:Jen jsem v tom sedel a byl jsem v sedmym nebi.Takova 407SW je podle me lepší než WW Passat...... Citovat
ellesar Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Tak ted mi to nedalo a kouknul jsem se na www.tipcars.cz a zjistil jsem ze je tam zhruba stejne nových passatů jako 407-ček. takže Passat je vlastně neskutečný šrot protože jich je v bazaru zhruba stejně jako 40-ček. Taky názor že jo? Citovat
ellesar Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Kamaráde já jel v Passatu, Octavii II, 407 SW 1,6, 407 2,0 všechno diesel. Ochcavka KATASTROFA co se týče pohodlí, jedním slovem koza. Passat lepší, svezení na pohodu ale je to proste nemec... Ale 407? Nadhera, sedis jako v perince, auto nadherne sedi, motor temer neni slyset. Proste nadhera. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 JJ a taky slusny vykony morou 2.0HDI 100kw a tocak 320nm.se spotrebou kolem 6 na 100..Ja to taky tvrdim že francouzky auta jsou nejpohodlnější,super sedadla,a skvele nalazenej a moderne konstrukcni řešení podvozku:super,Je to prostě novej vlajkonoš peugeotu.......Ať žije Lví síla na věky věku.... Ps:skodovka ma i takovy tvrdy plasty v interieru,no na dotyk ne moc příjemny,zlatej Peugeot!! Citovat
ellesar Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 jj, jak rikas. taky jsem s nima moc spokojeny. Citovat
ellesar Odesláno 28. září 2006 Odesláno 28. září 2006 Koukám, že odpůrci Peugeotu se nějak odmlčeli, kde jste ?čekám na další kritiku... Citovat
Hnidopich Odesláno 28. září 2006 Odesláno 28. září 2006 Znám pár lidí, kteří mají P407 a zatím si nikdo nestěžoval. V peugeot servise dělá kamarád a taky potvrdil, že žádné fatálnosti se neděly. Jediné co auto vytýkal, byla špatná dostupnost k některým motorovým dílům, například k turbu. Taky jsem zkoušel auta v pořadí: 1) OT II 2) VW Passat 3) P407 a mám jasno - P407 (Jízdní vlastnosti, útulnost, sedačky, odhlučnění motoru, brzdy, .....) . Ale ať si každý vybere podle vlastního gusta . Vždycky jsem říkal, že Pažout je auto pro lidi a budu si za tím stát . [upravil dne 28.9.06 Hnidopich] Citovat
omegaalfa Odesláno 19. říjen 2006 Odesláno 19. říjen 2006 no nemůžu hodnotit 407 ale i na 307 se najdou vady, ale ne takové aby auto nejelo - měl jsem 306, ta byla úplně bezporuchová a 405 ta byla taky solidní - ale pak jsem mel VW golf IV a BMW 3 a ty byly křápy 1. kategorie. Zavady které tu popisuje majitel 407 jsou ve srovnání s golfem sranda - auto jsem mel fungl nové......VW - nikdy více - nevim co češi na tech německých autech vidí Citovat
PINGUÍ Odesláno 21. říjen 2006 Odesláno 21. říjen 2006 Zajímalo by mě co má speedONE opravdu za auto já bych ho typoval tak na VW golf III 1,4 bezín, podle toho co tady píše to vypadá že v peugeotu snad nikdy ani neseděl, a je až zarážející kolik lidí a jak vážně takovýto nesmyslný příspěvek řeší . Z vlastní zkušenosti ( P307 1,4 HDi - 180 000km a P 407 SW 2.0 HDi 137k - 47 000 km) můžu zodpovědně prohlásit že to co tady zmíněný pán píše je absolutní nesmysl obě auta jezdí skvěle, já jsem zatím za těch 230 000 km neřešil jedinou poruchu a mám kamarády jak v servisu peugeotu tek v servisu citroenu a ani podle nich se žádné takovéto fatální případy ještě neřešili a neřeší. Věřte mi že jsem před koupí srovnával opravdu hodně ( O II. PASSAT, C5, M 6, Vectra, Mondeo) a P 407 můžu jen doporučit. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 21. říjen 2006 Odesláno 21. říjen 2006 Prostě bych už speedONEHO tady neřešil!Si tady na P.clubu zavřel dveře a ma proste smulu.Ať doloži nějaky duverohodny dukaz o tech opravach a poruchach a pak se budem bavit!!!!! Citovat
andriu Odesláno 30. říjen 2006 Odesláno 30. říjen 2006 Zdarec, po přečtení tohoto přispěvku musim reagovat. Ten pan ktery si koupil tu 407sw v polsku, je naprosty i***t, protože se to vubec nevyplati pokud člověk umi trochu jednat s obchodníky. Uvedu svoji zkučenost s timto vozidlem, protože jej vlastnim. V zari 2005 jsem si obednal tohoto krasavce (407 sedan) v cerne barve, ve verzi 2.0HDI Pack Dynamik ve ful vybave, takze cena byla 1.050.000,-. Po domluve s velice vstricnym prodejcem v autorizovanem salone jsem doslal 150.000,- slevu a 3 mesice si pockal na dovoz z fabriky. Zadnou skladovku ve fulu nemeli a ani bych ji nechtel. Vzdycky je to lepsi u takovych aut primo z fabriky. Letos v lednu mi prisel a po cca 1500km mi odesel RG ventil. Vymena probehla do 2 pracovnich dnu a rekli mi ze to byla nejaka vadna serie tech ventilu, nebo co. Od te doby jsem najezdil 38.000km a maximalni spokojenost. Nechal jsem si to trochu precipoval, protoze je docela v zakladu tezky a tech 100kw je pro nej minimum pro pohyb. Ted to ma nejakych 120kw a je to uplne jine auto. Jizdni vlastnosti jsou nesrovnatelny z Passatem nebo nejakou O2, jak to nekteri srovnavaji. Jinak kdyz tady ctu nektery nazory, tak ni prijde ze s tim budto nikdy nejezdili, nebo se nebavime o 407:cool: Bydlim v podhorske vesnicce a v zime se s tim jezdi taky docela dobre, ikdyz to neni 4*4. Mam tam dobre gumy, takze muzu pred sebou tlacit snehu kolik chci;) Zhruba za rok se s tim asi budu muset rozloucit, protoze se drzim sveho pravidla: Kdyz nemenim co 2 roky zenskou, tak si musim aspon vymenit auto. A jelikoz jsem z tech hor, tak pujdu do nejakyho SUV. Ta 4007 se mi na tech obrazcich nejak nelibi, takze pujdu o tridu vys, na 90% do Mercedesu ML 420CDI. Takze tolik muj nazor. Zdarec Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: PINGUÍ mám kamarády jak v servisu peugeotu tek v servisu citroenu a ani podle nich se žádné takovéto fatální případy ještě neřešili a neřeší. jestli mas ty kamarady i v hodonine tak ti kecaj...precetl jsem si celej tenhle thread az ted a musel jsem priznat ze to co ctu od speedONA je az neskutecne podobny tomu cim me neustala bombarduje znamej...podrobnosti uz vynechavam ale auto ac jej vlastni necelej rok tak nevynucene stravilo celkove v servise osm tydnu. pokud si clovek koupi novy auto a kazdej den s nim pracuje a je zvyklej ze do nej nalozi tolik a tolik zbozi a potom je donucenej jezdit v nahradni 307 tak to trochu nasere zavady byly ruzne..rozsvitila se diagnstika motoru a bylo po ptakach..nezustalo to nikde stat ale ztrata vykonu byla beznym jevem..a pricinou nebyla spatna nafta jako kazdej tvrdil. spatny brzdy a rozvrzanej interier uz je jenom takova tresnicka. je to krasny a pohodlny auto a pravda je ze jsem si taky myslel ze to je proste pristupem k autu ze strany majitele...proste pred pegynou vlastnil porad nejakou tu ochcafku v TDI a kazdy auto bere jako spotrebak. ale tehdy nenadaval na auto jako ted...treba je to opravdu jenom nepodarenej kus jako mu tvrdi koncesionar pokazdy kdyz odjizdi z jejich servisu Citovat
citron1 Odesláno 6. únor 2007 Odesláno 6. únor 2007 Jo jo Mazdy to jsou velice kvalitní vozy, určitě kvalitnější než Peugeot. Kdyby nebyly tak drahé náhradní díly určitě bych tuto značku preferoval oproti 407 kterou vlastním. Jinak WV, BMW, Volvo, MB, Audi ...............kvalita. Koupě 407 byla pro mě lákavou nabídkou jako ojeté auto, ale až se to začne sr...át už Peugeota nikdy nekoupím. Jsem zvědavej na první poruchu:o Citovat
Ozzy Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Nevím co řešíte pánové, Mám P 407 SW od prosince 2004 ,měl jsem s ním nějaké problémy ale to je dnes běžné.Vzhledem k tomu že technologie spěje ku předu a v autech je stále více elektroniky není to nic nového že novější vozy mají více problému.Proto také vidíte rozdíl, Renault je nejdále a má také nejvíce problému naopak Mazda ma pod vlajkou Fordu Technologii z rohu 2000.A proto je problému méně a bohužel kolega speedONE měl zrovna smůlu na vozidlo. Tak to je a my se s tím musíme smířit pokud chceme nová Auta.Také u nás v CR začíná být automobil spotřební zboží. Citovat
hopkok Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 no necital som to tu vsetko tak neviem koho je to skusenost ale ked ide po dialnici veeeelmi rychlo, isto cez 200Km/h a ma najazdenych 3500KM tak je magor...auto treba vediet aj zabehnut inak boh vie z coho to v tom Polsku poskladali:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.