Přejít na obsah

Ozzy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ozzy's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ozzy

    Obrázky 608 a 207CC

    Předek je opravdu hrozný jako přerostlá myš. Zato zád už je o něčem jiném pěkná.Ale stejně bych dal přednost te první 608, hodně mo to připomíná MB CLS .Moc pěkné.
  2. Ozzy

    Antiradar

    Nepochopil jsem:myslim Bez antiradaru ti dítě nesrazí ?? Třeba pod vlivem alkoholu?
  3. Ozzy

    Antiradar

    Za poslední dva měsíce minimálně 5x
  4. Nevím co řešíte pánové, Mám P 407 SW od prosince 2004 ,měl jsem s ním nějaké problémy ale to je dnes běžné.Vzhledem k tomu že technologie spěje ku předu a v autech je stále více elektroniky není to nic nového že novější vozy mají více problému.Proto také vidíte rozdíl, Renault je nejdále a má také nejvíce problému naopak Mazda ma pod vlajkou Fordu Technologii z rohu 2000.A proto je problému méně a bohužel kolega speedONE měl zrovna smůlu na vozidlo. Tak to je a my se s tím musíme smířit pokud chceme nová Auta.Také u nás v CR začíná být automobil spotřební zboží.
  5. Ozzy

    Naprava u 407 SW

    Tak už jsem měl také tu čest a musel jsem měnit spodní kulové čepy předního ramene.Mám najeto nebo spíše má žena 56 000km .Ale mám jednoho z prvních 407 SW 12 měsíc 2004 takže asi to je v pořádku.
  6. Ozzy

    Antiradar

    Ahoj, Já ho mám a používám také rok.Hlavně má žena před rokem jsen si ho vypujčil od kamaráda a už ho nechtěla vrátit. Takže zatím bez problému a hlavně s plným počtem bodu.
×
×
  • Vytvořit...