Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
V 27. 10. 2024 at 20:55, MJSytic napsal:

Pěkný (po technické stránce) :super Po stránce vzhledu už je to podstatně horší :nevim Copak je to za model? Kdyby to vyráběli i s displejem, který pasuje místo původního, tak by to bylo hodně zajímavé (vzhledem k podpoře JBL) :myslim 

Výrobce Hizpo (6GB/64 GB), cena 4600 Kč, našel jsem i výrobce s originál 7 palcovým displejem, který pasuje do otvoru a podporuje JBL, ale chtěl jsem širokoúhlý, abych měl vedle sebe na displeji současně navigaci, i další zobrazení třeba přehrávač-rádio a hodiny. Zvuk je mnohem kvalitnější, než originál rádio. Skutečnost vypadá mnohem lepší než na fotce.

V 28. 10. 2024 at 12:32, Havlicek.Lukas napsal:

@MJSytic jo to sirokouhle je hodne divoke - tohle vypada lepe :D

U tohoto rádia ve videu, mě vadila ty tlačítka po levé straně displeje, já raději rádio ovládám přes originál tlačítka na volantu a palubovce. Netuším co to je za výrobce, ale u vzhledově stejného modelu, mě výrobce napsal, že nepodporuje JBL.

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno
před 12 hodinami, misak6000 napsal:

našel jsem i výrobce s originál 7 palcovým displejem, který pasuje do otvoru a podporuje JBL

Nějaký odkaz by prosím byl? Jinak samozřejmě každému podle jeho vkusu a potřeb. O tom žádná. A je důležité, že jsi spokojený :super 

Odesláno (upraveno)
V 28. 10. 2024 at 12:38, MJSytic napsal:

Upřímně, cokoliv vystupuje mimo původní umístění je pro mě neakceptovatelný úlet :roll

Presne tak,radšej by som zainvestoval do novšieho rádia NAC,je originál a celkom funkčné do dnešnéj doby.

IMG_1915.jpeg

Upraveno uživatelem Zabak22
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)
V 30. 10. 2024 at 12:16, Zabak22 napsal:

Presne tak,radšej by som zainvestoval do novšieho rádia NAC,je originál a celkom funkčné do dnešnéj doby.

čau, na co NAC vyjde prosím? Díky

Upraveno uživatelem Péťa
Smazán obrázek z citace
  • O 10 měsíců později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravím Vás. Aké máte dojmi po rokoch používania činskych Android rádií? Uvažujem o kúpe. Budem pozerať po značke junsun, ta je dosť overená a rozmer 7 palcov. Aj keď by bol väčší displej fajn, len neviem či by sa mi to tam páčilo . Podľa fotiek to není až tak zle ale naživo to môže byť iné. A ešte mám dilemu akú RAM. 2 alebo 4 bude dostačujúce? Ďakujem. 

Odesláno (upraveno)

Mám to sice v 307mě, ale základní postřehy mohu napsat. Po šesti letech jsem stále nadšen. Junsun 9". Navigace Dynavix, Waze, Mapy.cz. Internetové rádio. Hraje moc pěkně.  Zadní i přední kamera.  Youtube. Zobrazení spotřeby.  Cokoli co běží na Android. Ale mám jen 2GB RAM a to už je dnes hodně málo. Pomalu se vše načítá. 4GB bude za dva roky také málo.  Já bych na 100% koupil 6GB. Do dalšího auta bude Junsun to první, co koupím.  Největší výhoda je, že kdyż sedne do auta manželka, nemusí řešit zrcadlení telefonu, ale pustí na autorádiu navigaci a jede.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

Ďakujem za odpoveď. Ešte by som mal otázky. Je aj nejaká iná overená značka? Lebo 7" junsun neviem nájsť v eu sklade. Jediné že by som išiel do 9". A máš wifi verziu alebo 4/5 G? Odkiaľ si kupoval? Dakujem

Odesláno

Mám Wifi, pouštím na telefonu Hotspot. Manželka jezdí podle Mapy.cz bez dat. Možná bych příště koupil i s možností sim karty, ale není to pro mne až tak důležité. Kupoval jsem z Aliexpress. Já bych koupil jedině Junsun, ty reference jsou skvělé, ale možná někdo jiný doporučí i jiného výrobce. A koupil bych 9". Toť moje názory a zkušenosti. Rozhodnout se musíš sám. 

Odesláno

Mám vybrané na tému, alli aj Allegro. Všetko junsun 4/64 9" wifi. Cez hotspot to nevybija moc baterku v telefóne? Teraz používam ten modul na Android auto a dosť to žere baterku. Kôli tomu chcem Android rádio nech nemusím mať mobil na nabíjačke.

Odesláno (upraveno)

Hotspot opravdu z baterie telefonu bere hodně. Já preferuji u telefonu velkou kapacitu baterie, a teď mám 12000mah. Takže i když jedu někam dál, pustím hotspot a telefon to zvládne i bez nabíjení. Vlastně telefon v autě vůbec nenabíjím, jen jednou za pár dní doma. Ale můžeš používat navigaci bez dat.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

Já to vše připojil, a nešlo mi ovladání pod volantem. Napsal jsem prodejci, ihned přišla odpověď s návodem, změnil jsem jedno nastavení a od té doby to jede. 

Odesláno

Zdravím. Včera prišlo rádio. Montovať pôjdem sobotu. V balení je aj malý reproduktor. K čomu slúži? Zvuky by mali ísť z pôvodných reproduktorov, či?

20260311_201447.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...