Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Petr 3008No tebe jsem nemyslel samozřejmě, na tebe se vztahuje ten čas. Co 12 měsíců vyjet z garáže do servisu 😁

Odesláno

Prominu😃 jen povídejte, pokud se člověk něco dozví... Dumam nad tema ztizenejma podminkama. Myslim, ze by to mely být krátké jizdy apod. (Kdyztak me opravte). Ale jezdím prakticky jen Brno-Hradec a zpátky, jinak furt stoji v garáži, jak v Brně, tak v Hradci. Jestli tohle jsou ztížené podminky, tak nevím, co jsou pak normální podmínky 🙂 

Už jsem objednaný na servis a potvrdili mi to, co se píše v service boxu a tady na fóru. Tak uvidím příští týden.

Jinak další věc, prodejce mi říkal, že na jednu nádrž adblue ujedu 7-8 tisic km. No, mam 7,5 tisice a furt si to ukazuje množství na vic jak 2400 km🤔 

Odesláno (upraveno)

Ztížené podmínky jsou myslím nastaveny automaticky, je to takový sichr. Jinak co se týče Adblue tak sice nejsem ropák ale myslím, že najedeš víc z důvodu dlouhých tras. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Guest Petr 3008
Odesláno

Já to ještě neřešil, ale chystám se na to.  Nenajel jsem asi ani 5 tis, nevím jak si to počítá.

Ad blue záleží hodně na stylu jízdy, závodníkům to vydrží míň.  Náplň by měla být asi 17 l, tam říkají, že nikdo neví kolik tam ve výrobě naplní..  Já měl najeto asi 5 tis a vyrážel do Chorvatska. A protože jsem nechtěl aby to na mě někde začalo svítit, před cestou jsem dotankoval. Vešlo se mi tam necelých 10 l, takže tam bylo pořád dost a dost.  Je škoda, že to nemá ukazatel stavu, stačil by nějaký jednoduchý graf, aby měl člověk alespoň trochu přehled. 

Odesláno

Mne na 3008 1.5bluehdi vydržalo AdBlue na 11 tisíc km. V pondelok som bol 2.garančke a samozrejme Peugeot povinne dolieva AdBlue do auta vrámci kontroly keďže sa jedná o garančku za ne kresťanské peniaze. V nedeľu som tam na tlačil 2,85 litra podľa stojanu na pumpe a v pondelok mi povedali, že oni tam ešte 1L doleju vraj musia. 1L určite ne doliali nebolo kam. A naučtovali 1,29 euro s DPH. Na pumpe som bral za 0,33 euro/liter. 

Guest Petr 3008
Odesláno

@forumikus 11 tisíc by asi tak odpovídalo, to je super.  U nás Ad blue na garančce nedolévají , pouze když si to sám přeješ.  Mě rovnou řekli ať si doplním na pumpě, že to budu mít podstatně levnější.  To je lepší přístup.

Odesláno

@Petr 3008o ten 1 liter AdBlue sa mi až tak nejedná, ale cenovo je to mimo. Na prvej garančke v servise, kde som auto kupoval učtovali 0,89 euro/liter. Ja som po 2.garančke. Servis som zmenil vzhľadom na cenu. Je rozdiel zaplatiť 13 tisíc a 9000 za ten istý servis. Olej, 4xfiltre,dezinfekcia klímy, diag+kontrola. Dokonca v tej nižšej cene som už mal započítané ešte aj čistenie bŕzd. 🤷‍♂️

Odesláno
V 10. 3. 2021 at 20:43, forumikus napsal:

@Petr 3008o ten 1 liter AdBlue sa mi až tak nejedná, ale cenovo je to mimo. Na prvej garančke v servise, kde som auto kupoval učtovali 0,89 euro/liter. Ja som po 2.garančke. Servis som zmenil vzhľadom na cenu. Je rozdiel zaplatiť 13 tisíc a 9000 za ten istý servis. Olej, 4xfiltre,dezinfekcia klímy, diag+kontrola. Dokonca v tej nižšej cene som už mal započítané ešte aj čistenie bŕzd. 🤷‍♂️

13000 jsi platil prosím tě za co?? 

Odesláno

@Charlie 1 žiadných  13000kč som neplatil. 

1. ponuku som dostal v servise na garančku za 13000kč v mojom meste.

A 2.ponuku za 9000kč v inom meste.

Požadoval som spraviť na aute Olej, 4xfiltre,dezinfekcia klímy, diag+kontrola. 

Išiel som do iného mesta za 9000kč a dokonca v tej cene vyčistili brzdy. 

• O 6 měsíců později...
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...