Marekhofman 28 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Ahoj, přidávám se do klubu. Včera jsem převzal 5008 1.5 bluehdi, manual, active. Dostal jméno Le Blanc. Příplatková výbava: el. sklopná zrcátka, zatmavena skla, vyhrev sedadel, visiopark a kamera vzadu, mirror screen. Brali jsme jeden z posledních skladových vozů, měli jsme celkem štěstí, že v Brně (RM Servis) měli skladem přesně to, co jsme chtěli. Jinak úplně skladem nebylo, bylo na překladišti v Trnavě, nabíral zpoždění, takže jsme se klepali, aby nepřišel lockdown a neprebirali jsme auto až na sněhu Přístup autosalonu byl ale skvělý a klidně bych tady auta kupoval každej tejdnen Teď koukám na nějaké doplňky, například chromovana lišta pod dveře kufru, na prahy atd. Pokud máte zkušenost s jakýmikoliv doplňky, tak uvítám. Jinak je to po 405, 206, 406, 407sw a 2008 již šestý lvíček v rodině. Já konkrétně ale přecházím z šestiválce bmw e39, takže v tomhle ohledu trochu downgrade Přikládám první rychlé fotky, další budou přibývat. Petr 3008, Péťa, Jarin011 and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Marekhofman 28 Posted October 31, 2020 Author Share Posted October 31, 2020 btl.a, vagi, Jarin011 and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
vagi 1,218 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Ať slouží nový Lvíček Marekhofman 1 Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,471 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 @Marekhofman Vítej tady, doufám, že se ti tu bude líbit a auto bude jen sloužit. Přeji spoustu šťastných kilometrů. Marekhofman 1 Quote Link to post Share on other sites
HonzaZ 643 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Ať dobře slouží a bez problémů. Kupoval jsem auto také v RM servisu a maximální spokojenost. Marekhofman 1 Quote Link to post Share on other sites
Laďa 3,209 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Jako první doplněk si můžeš koupit členství zde v klubu https://www.peugeot-club.com/store/category/2/ Péťa, Vena garážmistr, Marekhofman and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 606 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Přeji jen spokojené a bezpečné kilometry s krásným autíčkem, Ať dělá radost. Koukni na www.tuning-chrom.cz Quote Link to post Share on other sites
HanysR 1,202 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Ahoj Marku, přeji ti spousty příjemných kilometrů a ať ti dělá lev radost! Užívej! vagi and radim.1008 2 Quote Link to post Share on other sites
Marekhofman 28 Posted January 30 Author Share Posted January 30 Tak po třech měsících máme s panem Blancem za sebou první významnější milník. Petr 3008 and btl.a 2 Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 606 Posted January 30 Share Posted January 30 Spotřebu máš teda nádhernou.. já držím tak 5,2 Quote Link to post Share on other sites
Marekhofman 28 Posted January 30 Author Share Posted January 30 Jezdim téměř výlučně silnice první třídy. Občas nějaká dálnice, po městě jen MHD Navíc mám furt zapnutej tempomat. Ale na spotřebu nekoukám, spíš hlídám otáčky Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 606 Posted January 30 Share Posted January 30 Jasný, já spotřebu taky neřeším, v podstatě je to úplně jedno, jen se mi to tvoje číslo líbilo.. A je fakt, že já zase kamarád s tempomatem moc nejsem. Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Marekhofman 28 Posted January 30 Author Share Posted January 30 Nejvic jezdim Brno-Hradec a zpátky, to mám někdy i 4,2. Myslel jsem si, že si to s tou spotřebou ze mě střílí, ale když jsem to počítal podle tankování, tak to sedí. Quote Link to post Share on other sites
Marekhofman 28 Posted 14 hours ago Author Share Posted 14 hours ago Nečekal jsem, že si to řekne o servis už po pěti měsících Quote Link to post Share on other sites
HanysR 1,202 Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Asi máš nastaveno 12 měsíců nebo 10 tisíc. Co nastane dřív. Quote Link to post Share on other sites
Marekhofman 28 Posted 14 hours ago Author Share Posted 14 hours ago Dřív to počítalo normálně do 30 tisíc Quote Link to post Share on other sites
HanysR 1,202 Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Asi ztížené podmínky Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 606 Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Mě to do první garančky počítalo normálně, teď se to na mě rozsvítilo už po 5 tisících. Zbývá mi ještě asi 1100 km, tak se budu muset v nejbližší době poptat v servisu co s tím provedem. Jen doufám, že mě to někde neodstaví.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts