Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak tumu říkám kola ....

Recommended Posts

Odesláno

nečetl sem to, ale vyrábí se od 22 do 26´´ a stojí od 15000dolarů;)

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

No kola teda nic moc videl jsem i lepsi ale zase chrom ten dokaze udelat hodne..... No ale na auto bych si to nedal

hmm, myslim ze jsi to asi necetl co?? :D

Odesláno

No kola teda nic moc videl jsem i lepsi ale zase chrom ten dokaze udelat hodne..... No ale na auto bych si to nedal

To opravdu nedal :) jedině zvýšit podvozek o metr a pak by to vypaladlo jako monstertruck 106 na těch 22\"

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

To mas recht ze jsem ten clanek u toho necetl a vim ze se to vyrabi v monstr velikostech tudiz tusim nejakych 22\" coz je na 106tku moc ale i kdyby je delaly ve 13\" nebo 14\" tak bych to tam nedal sice nerikam ze sou hnusny ale moc nemusim tenhle styl kol.....

Odesláno

hlavně asi nepochopils, že to není o tom vzhledu kol, ale že si z těch kol můžeš udělat třeba seznamku:super a na hummerovi to vypadá dobře, je to vlastně hlavně na tohle auto..

Odesláno

Původně zaslal: Béďa

To mas recht ze jsem ten clanek u toho necetl a vim ze se to vyrabi v monstr velikostech tudiz tusim nejakych 22\" coz je na 106tku moc ale i kdyby je delaly ve 13\" nebo 14\" tak bych to tam nedal sice nerikam ze sou hnusny ale moc nemusim tenhle styl kol.....

:D jj jasny na 106ce by to asi realny nebylo ale schvalne si to precti co to umi :super

[upravil dne 31/3/06 Béďa]

Odesláno

No tak prave divejse u kol neni potreba sarapaticky a cist si to prectu teda snad se k tomu dokopu :D:D:D:D:D a koupit si kola za tolika penez co by se s tim dalo delat to by bylo veci za ty prachy a vzhledem k nenechavosti cechu by ty kola nekdo sebral...:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...