Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

v poslední době se tu moc neobjevuju, neb se věnuji něčemu jinýmu a i času nemám tolik. Navíc minulý týden jsem auto zrušil (rozuměj: rozmlátil :grr) a vrak už prodal. Takže docela smutný konec jednoho pohodovýho auta. Už mám postaráno o jiný auto a není to bohužel Peugeot, i když 607 bych pořád chtěl. Musel jsem jít do něčeho kapku levnějšího - Audi A6. Takže plánuju možná i zrušení členství zde, ale to si ještě nechám projít hlavou. Každopádně jsem neprodloužil placené členství. A s tím souvisí i moje webové stránky. Doménu mám zaplacenou, tuším, do června a dál se mi ji platit nechce. Hosting mám za slušnou cenu (zdarma :D) poskytnutý od Spece, za což bych mu chtěl vyjádřit dík před nastoupenou jednotkou eventuelně před rozvinutou zástavou. Stránky dost dlouho hnijí, plány na přestavbu byly, ale čas a nakonec ani chu? už ne. Proto nabízím někomu, kdo by měl zájem, že na něho doménu převedu. O správě obsahu by se bylo nutný domluvit se Specem. Pokud by někdo měl vážný zájem, tak mi napište mail a domluvíme se.

Zdarec Petr

Odesláno

Petr605: to je obrovska skoda ze ides opustit nase rady...tvoje rady som si vzdy moc cenil...dufam ze nas obcas prides pozriet a sem tam prispejes nejakou dobrou radou....s novym autom prajem vela stastnych kilometrov...

s pozdravom Roman

Odesláno
Původně zaslal: Petr605

Zdravím všechny,

v poslední době se tu moc neobjevuju, neb se věnuji něčemu jinýmu a i času nemám tolik. Navíc minulý týden jsem auto zrušil (rozuměj: rozmlátil :grr) a vrak už prodal. Takže docela smutný konec jednoho pohodovýho auta. Už mám postaráno o jiný auto a není to bohužel Peugeot, i když 607 bych pořád chtěl. Musel jsem jít do něčeho kapku levnějšího - Audi A6. Takže plánuju možná i zrušení členství zde, ale to si ještě nechám projít hlavou. Každopádně jsem neprodloužil placené členství. A s tím souvisí i moje webové stránky. Doménu mám zaplacenou, tuším, do června a dál se mi ji platit nechce. Hosting mám za slušnou cenu (zdarma :D) poskytnutý od Spece, za což bych mu chtěl vyjádřit dík před nastoupenou jednotkou eventuelně před rozvinutou zástavou. Stránky dost dlouho hnijí, plány na přestavbu byly, ale čas a nakonec ani chu? už ne. Proto nabízím někomu, kdo by měl zájem, že na něho doménu převedu. O správě obsahu by se bylo nutný domluvit se Specem. Pokud by někdo měl vážný zájem, tak mi napište mail a domluvíme se.

Zdarec Petr

sakra petre :) mohls rict...prevodovka by se mi sakra hodila :/

Odesláno

To je pravda, moc jsem ty stránky nevyužíval, ale přesto byly pro mnoho z nás 605kařů velkým přínosem, svědčí to o zapálení pro danou věc, která tě stála mnoho času a financí, vzhledem k tvé obětavosti jsem svědav jestli se někdo stejně obětavý jako ty najde. Přesto díky za spousty dobrých rad a napadu.:super

Odesláno

Díky za pochvalu. Snad ty moje plky tady a ty věci na těch stránkách aspoň někomu pomohly. Co jsem zmáknul, tak to byly brzdy a foukání, tak kdyby někdo potřeboval poradit v tomhle směru, tak se klidně obra?te. Ale spíš mailem, protože sem už opravdu chodím málo. Ale až si koupím 607, protože ji pořád chci, tak se sem vrátím v plné parádě. :D

A nikdo nechcete spravovat ty stránky? Převed bych je samozřejmě zadarmo a doména stojí nějak okolo šesti stovek na rok, takže žádná velká rána...

To Rimmer: s tou převodovkou by jsi to asi nevyhrál, taky to v ní rachtalo na neutrál, i když zase ne tak, jak jsi popisoval Ty. Ale kdo ví, co by se stalo, až by se přemontovala na jinej motor.

Odesláno

To je ale škody.

Jak se s audinkou jezdí? Mě se 100 (A6) hodně líbí.

Nahoď foto jestli máš.

Jinak přeju hodně š?astných Km s s německýma kroužkama :)

Odesláno

S audinkou se, milí přátelé, jezdí báječně. Je to rok 98, objem 2,8 a co se týče jízdních vlastností, tak paráda. Ovšem 605 byla o trochu pohodlnější. ;) Fotku sem hodím, až budu mít nějakou reprezentativní, zatím jsem do toho sednul a jezdím a ještě jsem to nestihnul ani pořádně umýt. :D

Ale příznivec značky Peugeot zůstávám, po 607 i 407 se vždycky ohlídnu...

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

jak je to s vnitrnim prostorem u A6 ?

Srovnatelné. Vzadu opět místa, že se o tom většině aut ani nezdá. Na šířku nepatrně menší, ale opravdu jenom málo. Kufr stejný, nebo ještě větší, ještě jsem ty technický data nějak nestudoval. Co je pro mě taky docela důležitý z hlediska pohodlí, je dost místa okolo pedálů - nemám rád ty malý auta, kde jsou pedály blízko u sebe. Interiér sice působí tvrději než v 605, ale zase to není jako třeba ve fábii, kde to je fakt strašný.

Prostě jsem přesedl do jiného auta stejné třídy. Do menšího nikdy nepůjdu.

O víkendu to vypulíruju a hodím sem nějaký fotky, nebo radši jenom odkazy, abych nerušil propagací jiné značky...:D

Odesláno

tak to je dobry..akorat me se audiny zdaji strasne drahy...za stejnou cenu koupis pegy ale o par let mladsi..hold za znacku a nemeckou vyrobu se plati :) Myslel jsem, ze A6 je stejna trida jako 406, tj. stredni a A8 ze je stejne jako 605 cili vyssi stredni

Odesláno

Ty třídy nevim, jak se určujou, asi podle vějších rozměrů a to si A6 a 605 jsou dost podobný. A nedovedu si představit vyšší třídu osobního auta, než je A8 a nejvyšší třída asi nebude vyšší střední.:D

Jak je to s cenama 406 nevím, ale za vyšší pořizovací cenu očekávám bezproblémový provoz a minimum investic do oprav... Navíc předpokládám, že tyhle auta už tolik z ceny nepůjdou. Ten propad u 605 za dobu, co jsem ji měl byl strašnej.:roll

Odesláno

pekne auti..u audi se mi strasne libi predek a strasne nelibi zadek :))

jinak interier nadhera..pracoviste ridice pekne, palubka decentni. je to v kuzi nebo se me to zda ?

Odesláno

Fusion: je to V6, pětiventilová technologie. A stav je skutečně perfektní, na to, že to už osm let jezdí. Pár škrábanců na laku to má, ale je to vidět, až když se to umeje. :D

rimmer: v kůži to není. Jinak já to mám naopak, spíš se mi líbí zadek (ne nepodobný 607), ten předek se zlepšil až u těch faceliftovejch modelů.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže přátelé, přišla mi faktura na zaplacení domény, kterou už platit nehodlám. Jak jste se domluvili? Pokud se najde odvážlivec, který mi pošle na účet (číslo mailem) částku 415,30Kč, tak ji zaplatím a nechám převest doménu na jeho jméno. V opačném případě doménu pustím. Na případné odpovědi čekám do konce týdne.

Peugotům zdar, 605 zvlášť!

Odesláno

Koukl jsem se na www.nic.com a domena je registrována a zaplacená do července 2007. Ten poplatek je za webhosting na www.active24.cz ? Pokud ano, tak ji stačí přestěhovat např. na www.pipni.cz, kde je hostování domén zdarma :super Ale bylo by škoda ji nechat \"zahynout\" ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...